Anglická školka v Olomouci

65
16.9.10 13:32

Anglická školka v Olomouci

Ahojte maminky (a tatínci), chtěla bych otevřít v Olomouci anglickou školku, ráda bych si udělala malý průzkum trhu. Byla bych vděčná za zodpovězení krátkého dotazníku - odpovědi posílejte do zpráv. Všem moc děkuji.
1. Uvítala(y) byste možnost dát své dítě do anglické školky v Olomouci?
2. V kolika letech dítěte byste ho chtěl(a) do školky poslat?
3. Jelikož školka bude soukromá, nebude dostávat žádné peníze od státu, budou muset rodiče platit školné. Na zaplacení provozu a výplat zaměstnanců se školné bude pohybovat okolo 9tis/měs. včetně celodenní stravy, výletů, exkurzí, veškerých pomůcek a výuky angličtiny. Zdá se Vám cena vyhovující?
4. Jaká otevírací doba by Vám vyhovovala? Bylo by lepší otevírat spíše dřívěji ráno a nebo zůstávat otevření do pozdního odpoledne?
5. Kolik dětí si myslíte, je ideální na jednu paní učitelku. (Počítá se se 4 dětmi na 1 paní učitelku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5476
16.9.10 15:20

Ahojky, já jsem se už na soukromé školky v Olomouci dívala, protože po mé rodičovské se tam nejspíš budeme stěhovat a moc velký výběr tam nebyl:-( Takže, určitě další nabídku bych ocenila. Určitě bych nechtěla dát dítě dřív než ve dvou letech, ale ve třech letech by už pro mě mohlo být pozdě - proto bych ocenila možnost od 2 let věku…všechny ostatní školky v Olc mají pokud vím možnost až od 3let a to už dítě rovnou můžu zkusit umístit do státní:-) Školné 9.000 měsíčně je samozřejmě dost peněz, ale vzhledem k tomu, co dnes vše stojí, částka je celkem slušná. S částkou přes 10.000 Kč už bych možná zvažovala možnost soukromého hlídání nějakou tetou apod… (když jsem viděla jiné školky v Olc za 15.000, bylo mě jasné, že tolik prostě nedám…). Otevírací doba nejpozději od 7:00 do alespoň 17:00, což by byl teda myslím ale taky docela luxus pro rodiče, jak jsem se dívala na nabídku jiných školek:-). Počet dětí na učitelku by mi nevadil ani trošku vyšší než uvádíte, ale takhle taky super. Držím palce, ať vám vše vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
16.9.10 16:39

Díky za podněty! :-)
Věk dítěte je v tomto případě limitován předpisy. Pokud by školka přijímala děti mladší, byla by svázaná požadavky na vzdělání, praxi a to s sebou přináší další náklady… tím samozřejmě nechci říct, že nebudeme klást požadavky na naše paní učitelky. Pokud by ale byl zájem, tak by se školka postarala i o tak malého caparta, protože chápeme, že když maminka musí do práce, tak holt musí do práce :-)
Vím, že se ceny pohybují v Olomouci od 10tis/mes., počítala jsem to a vyšlo by to tak tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
1.1.12 19:36

Mám známou, která pochází tady z Hodonínska a má v Olomouci svoji školku s Anglickou výukou, tady je kontakt http://www.firmy.cz/…ve-sady.html jen teda nevím proč jim teď nejedou web stránky, tak ji když tak kontaktujte :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanecka1
13.1.12 22:35

Syn bude mít sice 3roky až za rok v prosinci, ale už hledám pro něj školku. Prosím Vás, co vodíte děti do ESBB nevíte, zda by tam nebyl problém dát dítě až od půlky školního roku?

• Citovat
  • Upravit
74217
13.1.12 22:47
zuzanecka1 píše:
Syn bude mít sice 3roky až za rok v prosinci, ale už hledám pro něj školku. Prosím Vás, co vodíte děti do ESBB nevíte, zda by tam nebyl problém dát dítě až od půlky školního roku?
;

Nebylo by lepší si tam zavolat a domluvit se, případně se tam zajít podívat i se synem, jak se mu bude líbit prostředí a rovnou na místě vše prodiskutovat :kytka: takhle jsme si vybrali školku, obešli jsme všechny co tu máme k dispozici a jen dvě se nám líbily ;) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanecka1
13.1.12 23:07
IvkaH píše:
zuzanecka1 píše:
Syn bude mít sice 3roky až za rok v prosinci, ale už hledám pro něj školku. Prosím Vás, co vodíte děti do ESBB nevíte, zda by tam nebyl problém dát dítě až od půlky školního roku?
;Nebylo by lepší si tam zavolat a domluvit se, případně se tam zajít podívat i se synem, jak se mu bude líbit prostředí a rovnou na místě vše prodiskutovat :kytka: takhle jsme si vybrali školku, obešli jsme všechny co tu máme k dispozici a jen dvě se nám líbily ;) .

Jo jo, to určitě uděláme. Ale na tuhle jsem narazila zrovna teď, tady na netu a tak jsem chtěla mít nějaké info hned:-)

• Citovat
  • Upravit
74217
14.1.12 14:17

od letošního roku berou do všech i státních školek od 2 let děti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin