Jakou anglickou školku v Praze?

10650
15.9.10 08:47

jakou anglickou školku v Praze?

Chtěla jsem se zeptat, jestli některá(ý) z vás neví o soukromé anglické školce v Praze pro děti už od 1,5 roku věku..nejlépe kde jsou promíchány jak české tak děti cizinců a učitel je muž rodilý mluvčí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15.9.10 09:18

Ahoj,, stejná školka je i v Praze. Tak hodně štěstí při výběru

Příspěvek upraven 01.03.17 v 08:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
15.9.10 09:37

zkus se mrknout na tohle http://prague.tv/…ls-in-prague

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
15.9.10 10:07

pracuju na chodove - V Parku, a uz okukuju, kam jednou dam dite.. tohle by mohlo byt co hledas Nestlingue

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
15.9.10 10:46

Ahoj, kamosky syn chodi sem:

http://www.beehiveinternational-cz.com/#12

A je hrozne spokojena, uz tam je asi 2 roky a treba na dovce v cizine se docela domluvi, jako ze si rekne o jidlo, trochu pokeca s detma… :wink: Je mu 5 let.

Ale tusim, ze je to az od 3 let, jak je to s uciteli nevim. Tak treba info do budoucna, ze jo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.10 11:01

teda holky…já nestačím zírat. 100-200 tis za anglickou školu? 8-o né, že bych byla proti vzdělání, to néé, ale myslím, že tolik peněz za školu je zbytečně moc. ty základy AJ co se tam naučí, tak to bezproblému pochytí beztak ve škole a nebo ho můžu učit doma. já nevím, ale mě to přijdou jako zbytečně vyhozený peníze :nevim: vždyť to bych dala jen celou svoji výplatu na školku, a na nic by mi už nezbylo. já vím, že mě teď ukamenujete, a že můj příspěvek je trochu mimo, ale jen jsem nestačila zírat na ty ceny. kdyby to byla soukromá VŠ v angličtině tak neřeknu, ale tolik peněz za školu??? :nevim:
no ale chápu, že kdo bere 50 tis měsíčně, tak pro něj je to „pár kaček“ v peněžence :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.9.10 11:09
Kubik_kubikula píše:
teda holky…já nestačím zírat. 100-200 tis za anglickou školu? 8-o né, že bych byla proti vzdělání, to néé, ale myslím, že tolik peněz za školu je zbytečně moc. ty základy AJ co se tam naučí, tak to bezproblému pochytí beztak ve škole a nebo ho můžu učit doma. já nevím, ale mě to přijdou jako zbytečně vyhozený peníze :nevim: vždyť to bych dala jen celou svoji výplatu na školku, a na nic by mi už nezbylo. já vím, že mě teď ukamenujete, a že můj příspěvek je trochu mimo, ale jen jsem nestačila zírat na ty ceny. kdyby to byla soukromá VŠ v angličtině tak neřeknu, ale tolik peněz za školu??? :nevim:
no ale chápu, že kdo bere 50 tis měsíčně, tak pro něj je to „pár kaček“ v peněžence :roll:

Kubi ja o tom premyslela treba proto, ze kdyz dam 16tis za skolku porad mi 14tis zbyde, coz na rodicaku nedostanu nikdy… (tzn. beru 30tis).. radsi anonymne, at tu neukazuju plat..

• Citovat
  • Upravit
15.9.10 11:15
Kubik_kubikula píše:
no ale chápu, že kdo bere 50 tis měsíčně, tak pro něj je to „pár kaček“ v peněžence :roll:

samozřejmě že to záleží na tom, jestli si to rodiče můžou dovolit. My jsme to zkusili a nelituju. Není pravda že to stejné dítě pochytí i ve škole, pokud dítko začne včas a má k tomu ještě třeba vlohy, tak je to hodně přínosné. v žádném případě nejedná o placené hlídání ale děti se tam opravdu lecos, nejen angličtinu naučí, mají úplně jiný přístup k dětem. Tohle to dítě už nezapomene a otvírá mu to spoustu možností do budoucna. Když tato možnost v dnešní době je, tak ji ráda využiju, pokud můžu.

Příspěvek upraven 01.03.17 v 08:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
15.9.10 11:17

No, taky jsem na ty ceny koukala jak blázen. A přijde mi dost málo, že po 2 letech, tj. poté, co rodiče zaplatili skoro 400 tisíc Kč za školku, si prcek umí říct o jídlo a zvládá základní komunikaci s dětmi.

Nevím, ale podle mě, pokud dítě není vystaveno cizímu jazyku více, než jen těch pár hodin ve školce, tak ta investice je neúměrná výslednému efektu. Něco jiného by možná bylo, kdyby ve třídě byla většina dětí anglicky mluvících a prcek nemohl mluvit jinak, než anglicky. Ale dokážu si představit, že stejně tam děcka mezi sebou mluví česky a kromě nějakých organizovaných aktivit či pokynů učitelů tam angličtina nezní. Možná se ale mýlím, jen si představuju normální školku, kde kromě učitelů nikdo jiný není anglický rodilý mluvčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.10 11:18

ještě bych ráda dodala, že to není formou žádného kurzu ale pouze denním kontaktem s rodilými mluvčími, takže žádné tlučení slovíček do malých hlaviček ale jde to samo přirozeně.. tady jsou třeba skupinky 4-6dětí a mají jednoho českého učitele a jednoho angličana na tento počet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.10 11:21

no už jsem své k tomu řekla, představy jsou představy, ne každý musí být nutně spokojen to je pravda, ne každé dítko je schopno pobrat vše ale má zkušenost je taková jak píšu, malý je schopný s náma normálně mluvit, nejde o žádné naučené pokyny to je jedna blbost a další je, že pkud píšou že je rodilý mluvčí, je to nejsnadnější se tam jít podívat a vidět jestli tam opravdu je.. hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.10 11:51
no
Evikk píše:
No, taky jsem na ty ceny koukala jak blázen. A přijde mi dost málo, že po 2 letech, tj. poté, co rodiče zaplatili skoro 400 tisíc Kč za školku, si prcek umí říct o jídlo a zvládá základní komunikaci s dětmi.Nevím, ale podle mě, pokud dítě není vystaveno cizímu jazyku více, než jen těch pár hodin ve školce, tak ta investice je neúměrná výslednému efektu. Něco jiného by možná bylo, kdyby ve třídě byla většina dětí anglicky mluvících a prcek nemohl mluvit jinak, než anglicky. Ale dokážu si představit, že stejně tam děcka mezi sebou mluví česky a kromě nějakých organizovaných aktivit či pokynů učitelů tam angličtina nezní. Možná se ale mýlím, jen si představuju normální školku, kde kromě učitelů nikdo jiný není anglický rodilý mluvčí.

přesně takhle to na mě působí. pokud bych nemusela každý měsíc řešit peníze, a ty prachy se mi válely na účtě tak pak to řešit nebudu a prcka tam dám. ale myslím, že určitě vyjde levněji, když dítě bude mít anglickou chůvu než aby chodilo do anglické školy.
on je docela problém i v tom, že pokud dítě takovou školku navštěvuje, tak pak by měl pokračovat na anglické škole (které mmch stojí až půl mega), jenže vzhledem k tomu, že takové školy jsou ještě 2× dražší a to už si málokdo může dovolit, tak dítě po příchodu na klasickou českou základu zakrní a ve škole se bude nudit, protože bude umět víc než ostatní.

ale nikomu to rozhodně neberu, pokud na to rodiče mají a jsou ochotni do toho vrazot takové peníze, tak proč ne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.10 12:23

ok tak ještě doplním.. za prvé prcek je mezi dětmi cizinci nejen českými dětmi, za další může ve škole pokračovat v kurzech i ve školce, tak to jde u nás a nevím jak je to jinde ale máme možnost i školy za stejné peníze jako školka
mě se peníze taky jen tak někde neválí ale když vidím ty výsledky tak oželím hodně, mějte see

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.10 12:26

všimla jsem si i na jiných diskuzích tohoto typu, že maminky které tam děti dát nemůžou nebo tomu nějak nevěří tak že vymyslí milion důvodů proč je to jinak než to opravdu je a přitom tam nikdy nebyly a nemají vyzkoušeno, jediné proč tu o tom debatuju takhle je to, že mi to přijde opravdu přínosné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
15.9.10 12:26

Angelino, právě to pokračování po školce je klíčové a člověk si to musí dopředu rozmyslet, ale v Praze si myslím nebude problém :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin