Minnesota???

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1584
2.11.08 04:52

Minnesota???

Ahoj, tak to jen tak zkousim, ale moc si neslibuju, ze bych nekoho nasla. Mozna mi ale nekdo poradi o nejakem jinem foru. Nenasla by se tu maminka z Minnesoty? Nejlepe z Minneapolis nebo ze St. Paul?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15326
2.11.08 10:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
2.11.08 13:27

Diky za typ! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
2.11.08 14:54

Pajuleno .. skoda, my jsme v PA a je nas tady Cesek docela dost … :wink:
preju ti, at brzo nekoho najdes :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
20.11.08 03:52

Caau! Ja jsem na Floride, taky tu skoro nikoho neznam :? ALE prave ADYS mi poradila zkusit www.meetup.com Tam jsem sice nenasla zadnou Cesku (zatim), ale zato spoustu fajn maminek americkych. Za zkousku to urcite stoji!

Jo a fajn maminu (Francouzku) jsem potkala v nejblizsim parku ;-)

Hodne stesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
23.11.08 00:14

Diky moc. Uz jsem pohledala a je tu docela dost cechu a slovaku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
23.11.08 00:16

Holky, a jak jste vubec spokojene v usa? Ja to tu mam fakt rada. Je tu nadherne, ale strasne mi chybi rodina a pratele. Jak casto jezdite do Cech? Nejlepsi jsou tu nakupy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
23.11.08 00:30

Zanet, na Floride jsme byli minuly rok na dovolene a ja tam zjistila, ze jsem tehotna. Mam to misto spojene s touto vzpominkou a navzdy pro me bude Florida neco symbolizovat. I kdyz se musim priznat, ze mi to tam az tak moc nesedlo. Ja mam rada prirodu mirneho pasu a potrebuji zimu se snehem a lesy, stromy. I kdyz koupacka tam byla pekna. S tim mym zjistenim tehotenstvi se mi tam stal i maly trapas. Kupovali jsme s muzem tehotenske testy v drogerii a tady maji ty fajnove, co staci jen pocurat a ne jak ty ceske, co clovek musi nacurat do sklenicky, a potom ponorit. No a jak jsme tam stali u pokladny, tak jsem tam na cely obchod smerem k Martinovi prohlasila: „Je to je fajn. To na to jen nacuram a nemusim curat do sklenky!“ a zenska pred nama se otocila a rika „Je ja slysim cestinu. Odkud jste?“ Tak to jsem byla ruda az na prdeli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.7.09 22:00

Test do proudu moci (tedy bez curani do sklenicky) jsem si tady v Cechach delala uz pred 8 lety … takze tak …

• Citovat
  • Upravit
motylekMN
3.1.10 05:23

Jeste hledas?

Ahoj, ja jsem v Twin Cities uz 15 let, funguje tu skvele cesky maminec, holky se schazeji temer kazdy tyden. Ja neridim, tak bohuzel… ale muzu Te na ne napojit. S detmi poradaji oslavy na Mikulase, na Velikonoce, ted davaji dohromady ceskou kucharku atd. atd. Nejsem na emimino registrovana, snad to pujde i tak. Napsala jsem e-mail nahore do prispevku, jestli tomu rozumim, kdyz mi tu odpovis, tak ja dostanu e-mail. Jen nevim, jak predat kontakt - nechci tu davat verejne ani muj e-mail, stejne tak asi nebudes chtit psat svuj e-mail verejne ani Ty. Promin, fakt to tady neznam, jak to chodi.

• Citovat
  • Upravit
1584
10.1.10 03:44

Je ahoj motylkuMN, moc dekuji za zpravu, ale my se prestehovali do Pittsburghu :-( Tak to me mrzi. No ja to orvala, bo jsem si Minnesotu naprosto zamilovala. Bydleli jsme na prekrasnem miste v Minneapolis. Z obou stran jezera, parky a pesky kousek na kaficko, do potravin, do drogerie a taky na cviceni. Fakt nejkrasnejsi misto, kde jsem kdy v zivote zila. Pittsburgh je dira po mine. Fakt hruza. A pesky se neda nikam… Tak jeste jednou diky a preji mirnou zimu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

O Budulínkovi

• (5) + 5 recenzí