Plenky Miosolo Bambino Mio

552
18.5.12 18:20

Miosolo bambino mio

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jestli máte některá zkušenost s výše uvedenými plenkami..celkem hodně mě zaujaly jak barvou tak tvarem tak prostě vším:)takže bych tak potřebovala vědět jak jste spokojené se savostí, kolik těchto plenek denně vyměníte(budu používat jen na doma), jestli pociťujete, že jste na plenkách opravdu ušetřily, atd.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
58833
18.5.12 19:20

Podle mě je to naprostá novinka. Bambino mio plenky používám už víc jak 4 roky, ale tyhle jsem ještě nikdy neviděla :nevim:
Ohledně ušetření jsem určitě ušetřila určitě. U druhého dítěte oproti prvnímu, které bylo na jednorázovkách, to byla cca o 1/3. U třetího už je to vidět opravdu hodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
18.5.12 19:27

no jsou to tyto: http://www.obchod-latkovepleny.cz/…uta/d-70908/ Ty máš podobné nebo úplně jiné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
18.5.12 19:28

Je to novinka,viděla jsem u holky na plavání a ta maminka si je strašně chválila a vypadaly hubeně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58833
18.5.12 19:30

Janulis já používám jejich vícevrstvé + pul svrchní kalhotky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
18.5.12 19:31

no na plavání jsou myslím trošku jiné..ale líbí se mi že je to vlastně jak jednorázovka jen tuhle nevyhodím, ale vyperu..ale pořizovací cena cca 450kč za kus..nevím kolik bych jich musela mít abych mohla točit a neprala každý den..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
18.5.12 19:32

@tezi no mě se to pravě nelibi, připadaji mi už takove přecpané..plenka, kalhotky..tak je to v jednom v pěkných barvach..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58833
18.5.12 19:38

Janulis však každá maminka preferuje něco jiného. Jenom jsme napsala, že je to naprostá novinka, takže těch zkušenosti ještě asi moc nebude ;)
Já jsem spokojená s tím co mám. Používám už na druhé dítko a za chvíli budu na třetí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5315
18.5.12 19:46
@Janulis píše:
no na plavání jsou myslím trošku jiné..ale líbí se mi že je to vlastně jak jednorázovka jen tuhle nevyhodím, ale vyperu..ale pořizovací cena cca 450kč za kus..nevím kolik bych jich musela mít abych mohla točit a neprala každý den..

budeš potřebovat min 8 ks na den(spíš 10 až 12)-záleží na tobě, jak často budeš děcko přebalovat, nechceš prát každý den, takže krát dva, plus den na sušení(mně to v zimě schne i dva dny), což jsi tak zhruba na 30 …vynásob cenou…výsledek mi přijde docela hodně vysoký

z vlastní zkušenosti můžu říct, že používám na každé období jiný druh, začali jsme na vícevrstvích, pak jsem jela kalhotkové a teď mám nejraději obyč. čtverce…takže bych se vyprdla na koupi jednoho typu, ale zkusila toho víc a sama uvidíš, co ti bude vyhovovat a co bude vyhovovat prtěti…abys neskončila jako spousta holek s plenkama za x-tisíc s tím, že to není ono a že jdeš na jednorázovky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
18.5.12 19:51

souhlasím s ronii.
kup čtverce, svrchňáky, dvě tebou vybrané k tomu další 2-š jiné značky a uvidíš. stejnak pidimimino v jednovelikostní AIO budde mít adek 2× větší než ceé tělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
18.5.12 19:52

@roniii já chci používat jednorázovky:) @roniii jen ty miosoo na doma..mě doma všechno bschne rychle s tím nemám problém..já to právě odhadovala na cca 10ks celkem protože to budu kombinovat:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5315
18.5.12 19:58
@Janulis píše:
@roniii já chci používat jednorázovky:) @roniii jen ty miosoo na doma..mě doma všechno bschne rychle s tím nemám problém..já to právě odhadovala na cca 10ks celkem protože to budu kombinovat:)

když budeš kombinovat, tak nemusíš řešit počet, každopádně pak stejně zjistít, že tě bud látkovky obtěžují a nebo jim příjdeš na chuť a dokoupíš další

stejně bych být tebou zvážila kupovat deset plen od jedné značky a ještě za takovou dardu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
18.5.12 20:07

@Alpaka nevím jestli sis četla něco o těch plenkách..jsou na patentky a potom na suchy zip..z toho duvodu aby byly opravdu od narození po nočník..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
18.5.12 20:09

Zajímavé. Mám kalhotky bambino mio, nemám ráda jejich sucháč, navíc ačkoliv prezentovány jako plenky nemocniční, které je možné prát na vysoké teploty a sušit v sušičce (ani jedno jsem nedělala), tak moc dlouho navydržely a začli táhnout vlhkost. Musely by být nějaký hyperskvělý, protože cena je celkem dost vysoká… BM jsem vždycky považovala spíš za takovou „ekonomickou“ značku, tudíž mě od nich výrobek s takovou cenou dost zaráží. Navíc nevěřím savým vrstvám čistě z uměliny, ještě jsem nepotkala ryze umělou plínu, která by nějak obstojně sála…

Nicméně, každé zboží má svého spokojeného uživatele, takže pokud se ti líbí, tak zkrátka kup jeden kousek a uvidíš.

Pokud o látce uvažuješ ryze z ekonomického hlediska a na doma, tak doporučuju úplně obyčejný čtverce a nějaký svrchňáky (pul, flís, vlna). A uvidíš, zda se ti s tím bude chtít dělat.
Citelnou úsporu registruju až u látkování druhého dítěte, ale taky mám ve výbavičce kdeco (ale zase je příjemné, když už fakt jen dávám plíny a peru, nic nekupuju, ušetřím měsíčně cca 700,–). Musela jsem si projít celkem hodně plínek, abych zjistila, že mi nejvíc na doma vyhovují anavy flísáky, vícevrstvé kikko a bambusové vkládačky od babyidea, to je na den na doma moje ideální výbavička.
Na ven mám pár aio a na noc kalhotkový plíny anavy, sijemdetem, totsbots flexi bamboozle a vlňáky disana.

Od jedné značky bych celou výbavičku nepořizovala, je lepší si ji poskládat metodou pokus omyl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
18.5.12 20:12
@Janulis píše:
no na plavání jsou myslím trošku jiné..ale líbí se mi že je to vlastně jak jednorázovka jen tuhle nevyhodím, ale vyperu..ale pořizovací cena cca 450kč za kus..nevím kolik bych jich musela mít abych mohla točit a neprala každý den..

Já to špatně napsala,potkala jsem tu maminku s dítětem,co tu plenu mělo na plaveckém kurzu :-)jako,že tam jsem jí viděla poprvé,samozřejmě není plavecka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí