Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Jakou mate zkušenost stěmato plenkami?
super dry? nový název pro premium, že jo?
tak v tom případě tu nejlepší, jako wemi ![]()
malej se mi nepročurá, mají gumičky na zádech, a sou relativně levný… ![]()
Tu nejhorší, u pampersek se mi nikdy neprokadil, u huggiesek se prokadí pokaždý!!pokaždý, když kadí, koupu ho, protože to má až u ramen a špinavý body, tričko i kalhoty! pokud by měl někdo zájem pošlu za cenu poštovného víc jak půlku balíku Huggies Superdry vel. 3. původně jich tam bylo 80, takže něco přes 40 plen!
Ja sm taky balik prodala tedko na aukru…ale protoze ho tchyne koupila ale dcerce uz ty pleny byly male..jinak jako nijak me nenadchly-…mame oblibenejsi plenky ![]()
Za nás Huggies Super dry sper, nikdy se neprokakal ani nepročůral. Na rozdíl od Newborn, které byly pravý opak.
Navíc jsou hezké ![]()
@jessikka píše:
Za nás Huggies Super dry sper, nikdy se neprokakal ani nepročůral. Na rozdíl od Newborn, které byly pravý opak.
Navíc jsou hezké
tak u nas byly newborn fajn
ale mela jsem je pro malou jen po porodu jeden balik…ale nebyl spatny…ale tak to to mimco trochu prcne a v pohode clovek stejne zezacatku porad prebaluje
Super dry, dříve snad premium, nebo jsem je jen už dlouho nikde neviděla?, jsou pro mě nej.
My je mame taky radi. Nesmrdi a nebobtnaji, nejsou napustene humusama. Jenze huggies u nas v cr konci, koupit pujdou jen do brezna, pak uz tady budou jen Pampers a ty supermarketove pleny.