Mirakulum - byl teď někdo?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Hojuza píše:
Já bych vymyslela něco jiného. Fakt je tam velký množství těch malých dětí třeba tak 4-6 let. Myslím, že ty velké to nebude bavit se mezi nimi proplétat. Jsou tam prostě nejvíc klasické prolézačky jako na dětských hřištích, akorát je jich tam hodně a různé, ale je to prostě hřiště.
Takže tam nejsou atrakce pro větší děti a dospělé, jen dětská hřiště? Myslela jsem, že tam bude třeba lanový park, nebo něco na vodě a tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 píše:
No to jsem právě na vážkách, jestli to má cenu se tam táhnout z Prahy.
Dvanáctiletý to tam ještě užije, starší už moc ne. Nejhorší je, když takový ten kolotoč u skluzavek obsadí obři a roztočího jak blázen. Nebo na trampolínách. To se stává i jinde. Vlezou tam dva šedesátikiláci a metají salta. Menší děti se tam mlátí jak nudle v bandasce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 píše:
Takže tam nejsou atrakce pro větší děti a dospělé, jen dětská hřiště? Myslela jsem, že tam bude třeba lanový park, nebo něco na vodě a tak.
Voda tam je potůčky a přehrádky. Lanový park tam vyloženě není. Jen takové obří prolézačky s vstupem i do podzemí. Lepší s čelovkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 píše:
A nemáte někdo zkušenost se Soběhrdy?
To vůbec, Minizoo, šlapací trakturky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 No jasně. U nás chodí i větší a vždy si něco najdou. Vždyť tam často řadí i dospělí.
Z Prahy to máš přímým vlakem 45 minut ( jezdí klimatizovaný pantograf a pak asi 10 minut bus)a nebo 30 minut po dálnici. Žádná štreka.
- Citovat
- Upravit
@lucad77 jsou tam obrovské houpačky, podzemí, vyloženě lanový park ne, ale viděla jsem tam tedy řádit I dospělé. A náš syn v 16 si to s kamarády vždy užije.
- Citovat
- Upravit
@lucad77 píše:
To je těžký odpovědět takhle…. Naprosto drtivá většina hřišť je koncipována jako věkově bez limitu. Mne je přes 40 a prolezla jsem tam ty prvky naprosto všechny
a zabavim se tam na prolezačkach a lanových cestách cely den
….ovšem zabavit pubertaky je proste jiný level
a laser game to jako není …
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 píše:
Obnovuji diskusi. Je tento park vhodný i pro starší děcka, skoro 12 a 14 let? Dá se tam vydržet celý den? A je už vše otevřené? Díky.
Já vzala loni ke školkovému dítěti jedenáctiletou, ta vzala o dva roky starší kamarádku a ač tam obě byly po několikáté, stejně byly nadšené. Vždycky se někde mihly a pak na hodinu zmizely, sem tam se ozvaly na telefon. Letos se ptají, jestli jedeme zase.
Příspěvek upraven 24.06.23 v 01:19
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A jinak miluju tam s dětma jezdit i já jako dospělá. Dokud mě nenutí lézt po čtyřech těma drátěnma tunelama, užívám si to taky. Akorát mrňata to prochází s hlavou vztyčenou a já holt v předklonu nebo po čtyřech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ugluk moje mamka tam byla s dětmi a přijela po 7 hodinách naprosto nadšená, že si to úžasné užili.
- Citovat
- Upravit
@lucad77 dle mého to prostě musíš vyzkoušet a uvidíš. Jen o víkendu tam bude dost lidí. Ale tak to je všude.
- Citovat
- Upravit
@lucad77 mají tvé děti rády lanová centra? Lézt s čelovkou podzemníma chodbama? Bludiště? Jsou-li nátury, že je to pro mrňata, budou se ofrňovat, ale já z toho asi nevyrostla ani po čtyřicítce
Jo, část je fakt pro maličké děti, ale pořád je tam toho dost i pro puberťáky, myslím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.