Mirakulum - byl teď někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1793
12.8.23 14:22

@lucad77 a je v provozu už ta jeskyně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
12.8.23 16:24
@pocker píše:

Byli jsme v červnu a žádnou jeskyni jsme nezaznamenali.
Nová pro letosek je taková vyhlídková prezaci věž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
12.8.23 16:26

@Ťarbík01 Ideální je všední den mimo prázdniny. My jezdíme koncem června, to už je i teplo na vodní svět.
Užije si to i prcek (naše mladší dítě tam bylo ve dvou a kousek prvně), ale buď připravena, že budeš muset prolezat s ním. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
12.8.23 19:22

Ahoj, zrovna jsme přijeli. Žádnou jeskyni jsem nenašla. Lidí bylo mraky a bylo fakt horko, nejvíc lidí bylo u té vody mi přišlo, ale dětem to nevadilo.
Jen já byla na dvě děti sama, a občas jsem ztrácela buď jednoho nebo druhého v tom množství. Frontu jsme čekali na sjíždění kruhu a pak na jídlo. Jinak pohoda, ač dost lidí, tak se to tak rozložilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24659
13.8.23 10:21
@pocker píše:

O jeskyni nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
13.8.23 10:46

Minulý rok když jsme tam byly se to stavělo. Bylo to za tím hasičských autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
13.8.23 13:29

@pocker O jeskyni nevím, ale prý tam jsou dvě patra tmavých podzemních chodeb, kde se chodí s baterkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
13.8.23 15:16
@Jana Martinková píše:
@pocker O jeskyni nevím, ale prý tam jsou dvě patra tmavých podzemních chodeb, kde se chodí s baterkou.

Ty chodby tam jsou od otevření Mirakula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
11.8.24 16:23

Dneska bych ráda sdílela otřesnou zkušenost s Mirakulem. Už jsme tu po xté a vždy to bylo super. Ale dnes! Dnes je hodně zvláštní den, dle google nadprůměrná návštěvnost. A musím říct, že jakmile je tady hlava na hlavě, tak je to peklo. Jak jsem si myslela, že jsme tu byli vždy když tu byla hodně lidí, že se to nějak rozprostře. (Všední dny si dovolit nemohu) Tak dnes se to fakt nerozprostřelo. A boj o traktory to asi korunoval. :mrgreen:
Měli by ty počty návštěvníku nějak regulovat nebo alespoň tak ztrojnásobit vstupný, ale to by asi stejně nepomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
12.8.24 20:33

@Dollorres Zásadně nejezdím o víkendu a už vůbec ne o prázdninovém vikendu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
12.8.24 20:43
@Svistice píše: Více

Já si nemohu dovolit všední den. Ale obvykle to není tak hrozný a narvaný, jako to bylo tuhle neděli. A třeba víkend před vysvědčením tam nebyl skoro nikdo.
Každopádně, dobře děláš, jelikož jakmile je někde narváno, tak to může být sebelepší místo a ten dojem to pokazí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
12.8.24 20:44

@Dollorres Si bereme z chlapem holt jeden den dovolené jen na Mirákulum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
12.8.24 20:49

@Svistice to mi přijde škoda, protože pak stejně musíš vymyslet program na víkend. A to je někdy dost těžký. Já už jsem úplně bez nápadů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
12.8.24 20:53
@Dollorres píše: Více

Ach ta tvoje potřeba mít pro děti neustále „program“.
Když se mi nic nechce dělat, tak klidně jeden víkend hnijeme doma a holt jen vaříme, uklizime skříně, koukneme na něco v bedne nebo udělame prochazku kolem bloku. Jednou za čas se to nepotentockuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.