Mirakulum - byl teď někdo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24659
24.6.23 14:19
@kocourGarfield píše:
@lucad77 dle mého to prostě musíš vyzkoušet a uvidíš. Jen o víkendu tam bude dost lidí. Ale tak to je všude.

Až srpen, všední den. Zkusíme to. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24659
24.6.23 14:20
@ugluk píše:
@lucad77 mají tvé děti rády lanová centra? Lézt s čelovkou podzemníma chodbama? Bludiště? Jsou-li nátury, že je to pro mrňata, budou se ofrňovat, ale já z toho asi nevyrostla ani po čtyřicítce :lol: Jo, část je fakt pro maličké děti, ale pořád je tam toho dost i pro puberťáky, myslím.

Jo, to by je bavit mohlo. Čelovky teda s sebou. Kde se to kupuje? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68965
24.6.23 14:31

@lucad77 čelovka? V libovolném sportu, stačí obyč za stovku. Jako on v případě nouze poslouží i mobil s baterkou, jen nemáš volné ruce :) Z jednoho hradu sjedeš skluzavkou shora až dolů do podzemí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
24.6.23 18:06

@lucad77 baterky si myslím prodavaji i v Mirakulu v suvenýrech. Jestli přímo čelovku nevim

• Citovat
  • Upravit
24659
24.6.23 19:08
@kocourGarfield píše:
@lucad77 baterky si myslím prodavaji i v Mirakulu v suvenýrech. Jestli přímo čelovku nevim

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
27.6.23 13:41

@lucad77 Byli jsme včera, bylo tom i dost škol a u některých těch děcek jsme nevěděla, jestli to jsou deváťáci nebo už středoškoláci. Evidentně se vyblbli i ti, jen na ně nenarazil člověk v Pigi vesničce nebo u hráziček ve vodním světě (spíš šli pod vodopád a pod zvrhávací kyblíky).
Hodně byli na těch velkých vzduchových trampolínách, na velkém kolotoči, u jezdících kruhů, na velkých houpačkách a v lesním městě.

Baterky prodávají v suvenýrech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24659
27.6.23 14:34
@Svistice píše:
@lucad77 Byli jsme včera, bylo tom i dost škol a u některých těch děcek jsme nevěděla, jestli to jsou deváťáci nebo už středoškoláci. Evidentně se vyblbli i ti, jen na ně nenarazil člověk v Pigi vesničce nebo u hráziček ve vodním světě (spíš šli pod vodopád a pod zvrhávací kyblíky).
Hodně byli na těch velkých vzduchových trampolínách, na velkém kolotoči, u jezdících kruhů, na velkých houpačkách a v lesním městě.Baterky prodávají v suvenýrech.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
12.8.23 08:41

Placení kartou nebo v hotovosti?

Ahoj holky,

Loni jsme byli v Mirakulu MHD, a tak jsem nepotřebovala parkování, letos to dáme autem. Potřebuju hotovost? A už si nepamatuju, jestli jsem minulý rok platila kartou nebo hotově. Já totiž hotovost prakticky nemám, tak jestli mám vybrat.
Jedeme už dnes. Potkáme se s někým? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
12.8.23 09:23

@Dollorres Parkoviště je zdarma, karty už tam všude berou. A můžeš koupit vstupenky dopředu online.
Užijte si to. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
12.8.23 09:31
@Svistice píše:
@Dollorres Parkoviště je zdarma, karty už tam všude berou. A můžeš koupit vstupenky dopředu online.
Užijte si to. :kytka:

Wau, tak to bych nečekala. Tak to je fajn s těma kartama. Nesnáším, když je někde neberou. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2075
12.8.23 09:37
@Dollorres píše:
Ahoj holky,Loni jsme byli v Mirakulu MHD, a tak jsem nepotřebovala parkování, letos to dáme autem. Potřebuju hotovost? A už si nepamatuju, jestli jsem minulý rok platila kartou nebo hotově. Já totiž hotovost prakticky nemám, tak jestli mám vybrat.
Jedeme už dnes. Potkáme se s někým? :mavam:

Parkoviště bylo bez placení a všude uvnitř brali karty :palec: Byla jsem před měsícem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
12.8.23 12:13

Byly jsme minulý rok. Je to tam super, moc se tam dětem líbilo, snad nejlepší u nás, ale máme to od Zlína bohužel daleko. Škoda, že v okolí nic tak skvělého nemáme.. Co je tam letos nového? Už jsou tam ty vodní jeskyně? Minulý rok byly v zástavbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
12.8.23 12:58

Též máme v plánu, ale švagrová nás odrazuje, že tam je hodně dětí a narvano.

Tak se chci zeptat. :mrgreen:

1. je to tam hlava na hlavě nebo je to dost velké a nemusím se bát ani hodně lidí
  2. kdy je nejlepší doba a čas na to tam zajet (plánovala jsem září, že bude dost děti a rodičů řešit už jiné věci :mrgreen: )
  3. užije si to 27 měsíční dítě co miluje dětská hřiště? Dle mě ano dle švagrove ne. :mrgreen:

Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25111
12.8.23 13:01

@Ťarbík01 1.My jezdíme každý rok, někdy i víckrát a jako je tam dost lidí, ale rozprostře se to. Rozhodně to není tak, že by se děti mačkaly na atrakcích. WC kapacitně taky v pohodě (i dámské). :mrgreen: Jen u jídla si někdy musíš vystát menší frontu, ale to je asi normální všude. Hlavně my milujeme jejich pizzu, takže si rádi na ni počkáme.
2. Nejlepší doba je asi, když zrovna není 30C ve stínu. Ale i tak, jsou tam různé vodní prvky. Takže doporučuji pro prcka plavky a malý ručník s sebou.
3. Já si myslím, že si každý najde svoje. Jsou tam i herní prvky pro menší děti. Úplně vzadu jsou houpačky. Všude jsou různé prolézačky. Pak zmiňované vodní prvky. Zvířátka. Labyrint z keřů. Určitě si vyberete. Užijte si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24659
12.8.23 13:38

Byli jsme včera, dopoledne ok, odpoledne už dost plno, bylo horko, takže hlavně ve Vodním světě nebylo pomalu k hnutí. Ale děcka si to užily i tak, já už míň. :lol: Karty berou všude, WC je na každém rohu, přebytečné věci se dají odložit do skříněk. Akorát ty fronty jsou skoro na všechno no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.