Mirakulum - byl teď někdo?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Mirakulum - byl ted nekdo?
Na webu jsem cetla ze je Vodni svet uzavren s vyjimkou casti Hra s vodou, to je co prosim? Da se tam tedy nekde vycachtat nebo ne? Chceme tam jet take hlavne kvuli te vode… Diky za info.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@japato Ta spodní část je mimo provoz-fontanky a ty prevrhavaci kyblíky
Ten vršek s Archimedovym šroubem, bazénky, pumpami, hrazemi apod. funguje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice píše:
@japato Ta spodní část je mimo provoz-fontanky a ty prevrhavaci kyblíky
Ten vršek s Archimedovym šroubem, bazénky, pumpami, hrazemi apod. funguje.
Ja tam jeste nikdy nebyla, tak nevim co presne je ve spodni a horni casti. V te horni se tedy da vycachtat, aspon nohy? A je nutne mit plavky (male dite), kdyz se tam cely namoci a bude se chtit svleknout? Diky😃
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@japato Malé děti/batolata musí mít buď plenu/spodary nebo plavky z hygienických duvodu.
Jinak se muzou cachtat jak chteji.
Já dětem plavky a ručník beru.
Ale jako jen kvuli vodnímu světu bych do Mirakula nejela- je to fakt jen takové cachtani v plivatkach.
Moje děti si tam užívají hlavně ty prolezacky a klouzačka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svistice píše:
@japato Malé děti/batolata musí mít buď plenu/spodary nebo plavky z hygienických duvodu.
Jinak se muzou cachtat jak chteji.
Já dětem plavky a ručník beru.Ale jako jen kvuli vodnímu světu bych do Mirakula nejela- je to fakt jen takové cachtani v plivatkach.
Moje děti si tam užívají hlavně ty prolezacky a klouzačka.
Přesně, v Mirákulu je toho daleko víc a ten vodní svět je fajn, když je vedro. Plavky a ručník bych vzala každopádně. Ale děti tam lítají i oblečené.
Taky se chystáme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@japato jestli tam chcete jet hlavně kvůli vodě, tak to je trochu špatná volba… asi jako jít do italské restaurace hlavně kvůli sushi ![]()
Kvůli vodě jděte do nějakého aquparku apod.
Mirakulum je prostě obrovské hřiště a ty vodní atrakce (pokud jsou v provozu) tak jsou tam jako doplněk pro horké letní dny. Osvěží to a zpestří to program. Ale je spíš hra s vodou… „vycachtat“ bych děti jela jinam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vulpes píše:
@japato jestli tam chcete jet hlavně kvůli vodě, tak to je trochu špatná volba… asi jako jít do italské restaurace hlavně kvůli sushi
Kvůli vodě jděte do nějakého aquparku apod.
Mirakulum je prostě obrovské hřiště a ty vodní atrakce (pokud jsou v provozu) tak jsou tam jako doplněk pro horké letní dny. Osvěží to a zpestří to program. Ale je spíš hra s vodou… „vycachtat“ bych děti jela jinam.
Asi jsem to blbe napsala, samozrejme jsou pro nas primarni ty prolezacky, hrad atd., ale kdyz jsem se rozhodovala mezi 3 podobnymi parky a jedine Mirakulum ma vodu na osvezeni, rozhodla jsem se pro Mirakulum prave kvuli te vode, ze se mezi hranim trochu ocachta a nebude mu takove vedro. Coz urcite splni i ta cast, ktera je otevrena, takze v tydnu pofrcime😉
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@japato jinak je tam hodně podzemních bludišť, kde je příjemný chládek a taky velká část parku je v hustém stinném lese, tak i tam je příjemně. Není to určitě takové to hřiště na rozpálené ploše (jako byla/je třeba Šťastná země), kde v létě přes polednem člověk padne vedrem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pocker píše:
Jak je to teď o prázdninách, je tam narváno o víkendech?
Narváno ne, ale lidí tam bylo dost. Nejvíc lidí bylo u vodních prvků. Tolik obležené jsem to snad nezažila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji diskusi. Je tento park vhodný i pro starší děcka, skoro 12 a 14 let? Dá se tam vydržet celý den? A je už vše otevřené? Díky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 píše:
Obnovuji diskusi. Je tento park vhodný i pro starší děcka, skoro 12 a 14 let? Dá se tam vydržet celý den? A je už vše otevřené? Díky.
Podle mě ne, je to tak pro děti max 10 let. Moje by to tam určitě v tomto věku nebavilo, naopak by si tam připadaly trapně velký.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hojuza píše:
Podle mě ne, je to tak pro děti max 10 let. Moje by to tam určitě v tomto věku nebavilo, naopak by si tam připadaly trapně velký.
No to jsem právě na vážkách, jestli to má cenu se tam táhnout z Prahy. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byla jsem tam naposled, když nejstarší bylo 12 let. Takže tři roky zpět. Sestra bydlí celkem blízko. Ta tam bere svoje i naše děcka každé léto. Baví je to stále.
Teď k ní jedou na prázdniny hned první týden. Předpokládám, že je bude chtít vzít do Mirakula.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 píše:
No to jsem právě na vážkách, jestli to má cenu se tam táhnout z Prahy.
Já bych vymyslela něco jiného. Fakt je tam velký množství těch malých dětí třeba tak 4-6 let. Myslím, že ty velké to nebude bavit se mezi nimi proplétat. Jsou tam prostě nejvíc klasické prolézačky jako na dětských hřištích, akorát je jich tam hodně a různé, ale je to prostě hřiště.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.