Mirakulum - byl teď někdo?

241
12.6.21 11:07

Mirakulum - byl ted nekdo?

Na webu jsem cetla ze je Vodni svet uzavren s vyjimkou casti Hra s vodou, to je co prosim? Da se tam tedy nekde vycachtat nebo ne? Chceme tam jet take hlavne kvuli te vode… Diky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33005
12.6.21 12:07

@japato Ta spodní část je mimo provoz-fontanky a ty prevrhavaci kyblíky
Ten vršek s Archimedovym šroubem, bazénky, pumpami, hrazemi apod. funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
12.6.21 12:15
@Svistice píše:
@japato Ta spodní část je mimo provoz-fontanky a ty prevrhavaci kyblíky
Ten vršek s Archimedovym šroubem, bazénky, pumpami, hrazemi apod. funguje.

Ja tam jeste nikdy nebyla, tak nevim co presne je ve spodni a horni casti. V te horni se tedy da vycachtat, aspon nohy? A je nutne mit plavky (male dite), kdyz se tam cely namoci a bude se chtit svleknout? Diky😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
12.6.21 12:20

@japato Malé děti/batolata musí mít buď plenu/spodary nebo plavky z hygienických duvodu.
Jinak se muzou cachtat jak chteji.
Já dětem plavky a ručník beru.

Ale jako jen kvuli vodnímu světu bych do Mirakula nejela- je to fakt jen takové cachtani v plivatkach.

Moje děti si tam užívají hlavně ty prolezacky a klouzačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.6.21 12:23
@Svistice píše:
@japato Malé děti/batolata musí mít buď plenu/spodary nebo plavky z hygienických duvodu.
Jinak se muzou cachtat jak chteji.
Já dětem plavky a ručník beru.

Ale jako jen kvuli vodnímu světu bych do Mirakula nejela- je to fakt jen takové cachtani v plivatkach.

Moje děti si tam užívají hlavně ty prolezacky a klouzačka.

Přesně, v Mirákulu je toho daleko víc a ten vodní svět je fajn, když je vedro. Plavky a ručník bych vzala každopádně. Ale děti tam lítají i oblečené.

Taky se chystáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7859
12.6.21 18:22

@japato jestli tam chcete jet hlavně kvůli vodě, tak to je trochu špatná volba… asi jako jít do italské restaurace hlavně kvůli sushi :nevim:
Kvůli vodě jděte do nějakého aquparku apod.
Mirakulum je prostě obrovské hřiště a ty vodní atrakce (pokud jsou v provozu) tak jsou tam jako doplněk pro horké letní dny. Osvěží to a zpestří to program. Ale je spíš hra s vodou… „vycachtat“ bych děti jela jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
12.6.21 20:37
@vulpes píše:
@japato jestli tam chcete jet hlavně kvůli vodě, tak to je trochu špatná volba… asi jako jít do italské restaurace hlavně kvůli sushi :nevim:
Kvůli vodě jděte do nějakého aquparku apod.
Mirakulum je prostě obrovské hřiště a ty vodní atrakce (pokud jsou v provozu) tak jsou tam jako doplněk pro horké letní dny. Osvěží to a zpestří to program. Ale je spíš hra s vodou… „vycachtat“ bych děti jela jinam.

Asi jsem to blbe napsala, samozrejme jsou pro nas primarni ty prolezacky, hrad atd., ale kdyz jsem se rozhodovala mezi 3 podobnymi parky a jedine Mirakulum ma vodu na osvezeni, rozhodla jsem se pro Mirakulum prave kvuli te vode, ze se mezi hranim trochu ocachta a nebude mu takove vedro. Coz urcite splni i ta cast, ktera je otevrena, takze v tydnu pofrcime😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7859
12.6.21 21:01

@japato jinak je tam hodně podzemních bludišť, kde je příjemný chládek a taky velká část parku je v hustém stinném lese, tak i tam je příjemně. Není to určitě takové to hřiště na rozpálené ploše (jako byla/je třeba Šťastná země), kde v létě přes polednem člověk padne vedrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
5.8.22 17:02

Jak je to teď o prázdninách, je tam narváno o víkendech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
5.8.22 19:56
@pocker píše:
Jak je to teď o prázdninách, je tam narváno o víkendech?

Narváno ne, ale lidí tam bylo dost. Nejvíc lidí bylo u vodních prvků. Tolik obležené jsem to snad nezažila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24713
23.6.23 19:34

Obnovuji diskusi. Je tento park vhodný i pro starší děcka, skoro 12 a 14 let? Dá se tam vydržet celý den? A je už vše otevřené? Díky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1131
23.6.23 19:38
@lucad77 píše:
Obnovuji diskusi. Je tento park vhodný i pro starší děcka, skoro 12 a 14 let? Dá se tam vydržet celý den? A je už vše otevřené? Díky. :mavam:

Podle mě ne, je to tak pro děti max 10 let. Moje by to tam určitě v tomto věku nebavilo, naopak by si tam připadaly trapně velký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24713
23.6.23 19:40
@Hojuza píše:
Podle mě ne, je to tak pro děti max 10 let. Moje by to tam určitě v tomto věku nebavilo, naopak by si tam připadaly trapně velký.

No to jsem právě na vážkách, jestli to má cenu se tam táhnout z Prahy. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.6.23 19:44

Byla jsem tam naposled, když nejstarší bylo 12 let. Takže tři roky zpět. Sestra bydlí celkem blízko. Ta tam bere svoje i naše děcka každé léto. Baví je to stále.
Teď k ní jedou na prázdniny hned první týden. Předpokládám, že je bude chtít vzít do Mirakula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1131
23.6.23 19:48
@lucad77 píše:
No to jsem právě na vážkách, jestli to má cenu se tam táhnout z Prahy. :think:

Já bych vymyslela něco jiného. Fakt je tam velký množství těch malých dětí třeba tak 4-6 let. Myslím, že ty velké to nebude bavit se mezi nimi proplétat. Jsou tam prostě nejvíc klasické prolézačky jako na dětských hřištích, akorát je jich tam hodně a různé, ale je to prostě hřiště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.