Mirena a krvácení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
197
30.7.10 16:41

Mirena a krvácení

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, zda máte zkušenosti s Mirenou. Mám jí už skoro rok a bylo to v pohodě, až teď jsme začala krvácet.K tomu ještě kojím, tak 2× denně + noc. Je možné že bych dostala menses? Gynekolog má zrovna dovču, tak zkouším Vás. Díky moc za všechny odpovědi a rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3471
30.7.10 16:48

Ahoj, já jí mám taky rok a Ms jsem dostala před týdnem. Slabou, ale byla. A kojím přes den i 5× a o noci ani nemluvím :wink: . Takže si myslím, že je to v pořádku.

Mě spíš trápí jiná věc, že mě tak jednou týdně bolelo břicho jako na MS, pak jsem trošku zakrvácela a pak zas nic a za týden znovu :zed: , A tak jsem to měla dost dlouho. Příště už si jí dát asi nenechám :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
30.7.10 16:53

No já jsem s ní zatím byla spokojená, ale naivně jsem si myslela, že MS mít nebudu a ejhle. No nemají to chlapi jednodušší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
30.7.10 18:10

ja ji mam asi rok a pul, na zacatku docela dlouho jsem krvacela, pak vubec, pak se obcas dostavilo spineni a ted uz tak pul roku mam treba jednou za 2-3 tydny takovy silnejsi spineni a chvilku bolest jako pri MS. Bohuzel jsem se jeste nedohrabala na gyndu, abych zjistila, jestli je to v poradku :-( Teda spineni nebo slaba MS podle me je normalni, ale ta frekvence…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
31.7.17 13:30

Obnovuji diskuzi:
Jdu si pro radu, snad mi tady pomuzete :)
Minuly tyden v pondeli mi byla zavedena MIrena, vse OK, spinila jsem v Po, Ut a trosinku ve St. Ve ctvrtek jsem ji chtela vyzkouset s manzelem, zda nikde nic nezavazi. V Pa jsem tedy zase zacala spinit a od Ne krvacet. Muj dr ma dovolenou aby mi se na to podival. Muze to byt sexem, ze je neco spatne? Nebo je to krvaceni po zavedeni ze se nejak ustaluje cyklus jak sem cetla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
31.7.17 14:04

@miminec já jsem týden po zavedení začala krvácet na hranici špinění a trvalo to asi měsíc. Pokud nemáš bolesti nebo z tebe netečou potoky krve, tak bych vyčkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
23.8.23 11:15

Ahojte,

obnovujem diskusiu.

Mam zavedenu mirenu uz nieco vyse roka. ms mavam viac menej pravidelnu, aj ked slabsiu plus nekonecne spinenie pred ms aj uprostred cyklu.

No a minuly mesiac som mala celkom stres plus som schudla asi 4 kg (zo 64 na 60) a spustilo sa mi krvacanie. v piatok to budu 4 tyzdne. nie silne, obcas aj pol dna nic, ale inak cista krv. najprv som skusala ascorutin, bez efektu. potom mi dr predpisal dycinone, ten uzivam 7 dni, krvacania je o nieco menej, ale stale je.

stretli ste sa s niecim podobnym?

ide ma slak trafit. je leto a ja uz mesiac krvacam. dr na sone nevidel ziadny problem. bolesti tiez nemam.

dakujem za kazdy prispevok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
23.8.23 12:06

Spinila, lehce krvacela jsem 3 mesice v kuse. Ted tak 1× za 14 dni zaspinim tak na 3 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
23.8.23 12:09

@yvetyvet ahoj, dakujem za odpoved. to ale asi hned po zavedeni, nie? lebo ja ju mam uz vyse roka. to uz by ozaj takto nemuselo byt, to uz je velmi dlho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
23.8.23 12:18

Aw

Ahoj mam Mirenu, přes rok, ale spinila jsem jen po zavedení.
Teď max špinění 1-2 dny behem ms. Jinak vubec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
23.8.23 12:27

@GirlsNick dakujem za reakciu. ano, obvykle to tak byva, ja mam ale od zavedenia neustale nejake spinenie a krvacanie, tak hladam ci sa aj niekto iny s niecim podobnym nestretol. ak to bude takto pokracovat, tak ju budem musiet dat prec. vsak to sa neda mat ziadny sexualny zivot takto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
23.8.23 12:53

Mám 3.mirenu a spinim cca 1× měsíčně, max 3 dny.
Nedávno jsem měla potíže s častějším a větším krvácením, to ale s mirenou nesouviselo, pomohla medikace.

• Citovat
  • Upravit
17359
23.8.23 14:11

@Svetluska55 ahoj, dakujem za odpoved. a co bolo pricinou a aka medikacia pomohla?
ja nekrvacam vela na mnozstvo, ale mesiac vkuse ide zo mna stale krv. niekedy menej, niekedy viac, niekedy pol dna nic, ale v zasade sa nepohnem bez slipovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
501
23.8.23 15:54

@soldi Ano, tohle bylo po zavedeni. Ale ted ji mam cca pul roku a obcasne narazove spineni, nebo male krvaceni co jsem psala mam. Pred timhle jsem 3 roky mela nehormonalni. Asi rok nebo rok a pul bylo v pohode, ale pak jsem z niceho nic taky zacala nepravidelne a co chvili spinit. Pry uz viselo na krajicku a bylo stare, ale nevim. Spis proste to telo po nejake dobe zacne takhle reagovat, ze se mu to nelibi. Mesic jsem nemela nic zadne spineni, normalne probehnul cyklus a pohoda. S teliskem zase problemy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.23 09:58

@soldi Mirena mi způsobila jedině problémy. Delší, silnější menstruaci, která si chodila kdy se jí zachtělo, nevěděla jsem dne ani hodiny, netušila jsem jestli mi přijde 5. v měsíci, nebo 13. v měsíci neb 24. Týden a půl před MS špinění, týden a půl po MS špinění. Občas špinění třeba 2 měsíce v kuse. Lékař neustále, že je vše v pořádku, že to musím vydržet. V celém měsíci jsem měla tak 4-5 dnů bez ničeho. Držela jsem 3 roky a šla ven, a to jen proto, že doktor neustále opakoval, že si to musí sednout (3 roky, životnost je pět nebo kolik!!). Z léta nebylo absolutně nikdy nic, koupat se nedalo, nic naplánovat se nedalo, pořád ze mě něco „teklo“, takže jako antikoncepce dobré, protože sex taky víceméně 3 roky nebyl. Již nikdy více. Také jsem byla bez bolestí a na sonu nic. vyndala jsem to, půl roku se z toho dávala dohromady a teď v pohodě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa