Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
chtela jsem se zeptat na menstruaci po porodu,vsichni mi rikaly ze ji nebudu mit dokud kojim,ale uz je to tak tyden a slabe krvacim,malem ma 2mesice a neco,no 13.srpna mu budou 3 mesice.nechci zas plasit,ze se neco pokazilo,uz tak jsem si toho uzila az az.bolesti nemam.je to tak na dve az tri,astoho zas jen na jednu vlozku.tak nevim nemam radsi zajit k doktorovi? ![]()
ahojky. Ne vždy platí že dokud kojíš tak nemáš menstruaci. Bohužel někdo ji má .
Já ji dostala ve dvou měsících. A má známá taky. A to i přes kojení. Spíš se stává že miminku v době menstruace mlíčko nechutná, změní se jeho chuť. Tak jen vydrž..ono se to spraví ![]()
Ahoj, já také plně kojím a dostala jsem to hned po šestinedělí ![]()
Já jsem to samé.Nemenstruovala jsem akorát,když jsem začala brát antikoncepci,která se brala v kuse bez přestávky.
Po prvním porodu přišla první MS asi po 8m (ale to jsem nějakou dobu brala AK), teď po druhém přišla asi po 3m (jsem bez AK). V obou případech jsem plně kojila.
Ja jsme take mela MS vzdy po trech mesicich a to jsem oba plne kojila do 6ti mesicu…
Ms se dostavila po sestinedeli a to sem kojila vylucne bez pouzivani dudliku, dite stale se mnou a na me
Od te doby se mi zpravidelnuje, dalsi cyklus byl po 52 dnech, posledni uz jen po 32. A kojim stale, od 6m s prikrmy.
Též jsem měla první MS hned po šestinedělí ( ani né týden po jeho skončení ) a cyklus jsem měla téměř od začátku pravidelný. Do 6. měsíce jsem kojila plně, pak už s příkrmy.
je to bordel,ze to tak je,manzel tady kolem me furt skace jak koza ale co muzu delat zejo.
![]()