Ascorutin -máte zkušenost?

79
29.7.10 12:41

Ascorutin -máte zkušenost?

ahoj. jsem v 9 tt. Na prohlídce mi dr. řekl že mám mykozu, prý je to v těhu normální (ráno před kontrolou jsem trošku zašpinila). Předepsal mi vaginální kuličky a dále prášky Ascorutin - na příbalovém letáku je uvedeni, že se NESMÍ užívat v těhotenství. Nemáte někdo zkušenosti s jejich užíváním? Mám je obravdu brát? nerada bych něco zanedbala, ať už braním či nebraním. Moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1474
29.7.10 12:47

Ahojík Petruš.

Já jsem je v prvním těhotenství brala také a nijak mi to neuškodilo. Když je budeš brát tak, jak ti doporučil dr. gyndař, tak se nemusíš ničeho brát. Já jsem je dokonce ani nedobrala celé, hnad jak se to vyléčilo, přestala jsem ho brát. Spotřebovala jsem tak asi půlku bylení. Doktoři vědí co naordinují- neboj. Hodně štěstí při těhulkování. Pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
29.7.10 12:49

tak teda teď nechci vypadat jak blbec :zed: ale prolistovala jsem si i starší diskuze, což jsem měla udělat dřív, než jsem napsala dotaz :lol: a našla jsem odpověď na můj dotaz.
Každopádně můžu akorát odpovědět sama sobě a uklidnit se, že Ascorutin se brát může, ačkoliv na letáku uvádí, že ne - je fakt, že to píší jako ochranu snad na každý lék. Předepisuje se právě kvůli drobnému krvácení a špinění.
No tak příště budu víc číst :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
29.7.10 14:22

ano, též mám stejnou zkušenost, tak se neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
29.7.10 16:12