Mirena a sex

3.2.16 21:45

Mirena a sex

Dobrý den,
mám již 14 dní zavedené nitroděložní tělísko Mirena, všev pořádku. Nekrvácím ani nešpiním. Jen jsem se chtěla zeptat, či poradit. Je mi to trošku takové blbé se ptát, ale od toho tady ta diskuze je. Ty co máte zavedenou Mirenu praktikujete přerušovanou soulož a nebo ne? Děkuji za odpovědi :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9022
3.2.16 21:50

@smudlinka007 : ne, protože proto jí mám, aby působila antikoncepčně ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.16 21:53

Moc děkuji za reakci :) Člověk jak jí má krátce tak neví a raději se zeptám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
3.2.16 21:53

Ne, proč bych to měla dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
3.2.16 21:55

No jasně, že nepřerušujeme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elot
3.2.16 22:02

@ivašot. Já jsem asi paranoidní :lol: Ale já i kdybych měla tělístko tak bych chtěla aby se manžel hlídal. Prostě ten strach že se třeba pohne a on se udělá do mně. Prostě mimo je jistota. :oops: Ale to je tím, že třetí máme neplánovaně a taky tím že těhotná jsem vždycky na první dobrou.Tak mám strach.

• Citovat
  • Upravit
7376
3.2.16 23:37
@smudlinka007 píše:
Dobrý den,
mám již 14 dní zavedené nitroděložní tělísko Mirena, všev pořádku. Nekrvácím ani nešpiním. Jen jsem se chtěla zeptat, či poradit. Je mi to trošku takové blbé se ptát, ale od toho tady ta diskuze je. Ty co máte zavedenou Mirenu praktikujete přerušovanou soulož a nebo ne? Děkuji za odpovědi :oops:

praktikuju souloz naprosto az do konce. proto mam tak zatracene drahe telisko, protoze je temer 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
3.2.16 23:37
@elot píše:
@ivašot. Já jsem asi paranoidní :lol: Ale já i kdybych měla tělístko tak bych chtěla aby se manžel hlídal. Prostě ten strach že se třeba pohne a on se udělá do mně. Prostě mimo je jistota. :oops: Ale to je tím, že třetí máme neplánovaně a taky tím že těhotná jsem vždycky na první dobrou.Tak mám strach.

je rozdil telisko a hormonalni telisko… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
3.2.16 23:39
@smudlinka007 píše:
Moc děkuji za reakci :) Člověk jak jí má krátce tak neví a raději se zeptám :)

1. cist umis? google?
2. dr ti nic nerikal?
3. proc sis tedy vybrala jedno z tech nejvice drahych telisek, kdyz ani nevis pro c a jak funguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.16 10:19
@MarieOVMUC píše:
1. cist umis? google?
2. dr ti nic nerikal?
3. proc sis tedy vybrala jedno z tech nejvice drahych telisek, kdyz ani nevis pro c a jak funguje?

Přesně jsem čekala, kdy se nějaká taková chytračka jako jste Vy ozve :lol: Pane bože, od toho tady ty diskuze jsou, aby se lidi zeptali. Tak proč hned takovéhle odpovědi? Ano, dr. mi vše řekl, i jsem si vše načetla, ale tak jsem se prostě chtěla zeptat žen, které také mají tohle tělísko zavedené, jestli to také takhle praktikují. Nevidím v tom nic špatného :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
4.2.16 10:38
@smudlinka007 píše:
Přesně jsem čekala, kdy se nějaká taková chytračka jako jste Vy ozve :lol: Pane bože, od toho tady ty diskuze jsou, aby se lidi zeptali. Tak proč hned takovéhle odpovědi? Ano, dr. mi vše řekl, i jsem si vše načetla, ale tak jsem se prostě chtěla zeptat žen, které také mají tohle tělísko zavedené, jestli to také takhle praktikují. Nevidím v tom nic špatného :pankac:

promin, ale když je někdo blbej nebo línej (v dnešní době to samé), tak nemůže čekat nic jiného. Já zas čekala, že se objeví nějaká sluníčkářka, co se zastane i *** před rozmazaním, jen aby se ozvala…

4.2.2016 - edit. admin: vulgarismus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.16 11:43
@MarieOVMUC píše:
promin, ale když je někdo blbej nebo línej (v dnešní době to samé), tak nemůže čekat nic jiného. Já zas čekala, že se objeví nějaká sluníčkářka, co se zastane i hov*na před rozmazaním, jen aby se ozvala…

Nevím co mi tady tykáte, pokud vím, tak jsme spolu husy nepásly. Nemyslím si, že je to o blbosti nebo lenosti, ale to je můj názor. A pokud tady chcete někoho urážet, tak si najděte laskavě jinou diskuzi. Děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
4.2.16 12:40
@smudlinka007 píše:
Nevím co mi tady tykáte, pokud vím, tak jsme spolu husy nepásly. Nemyslím si, že je to o blbosti nebo lenosti, ale to je můj názor. A pokud tady chcete někoho urážet, tak si najděte laskavě jinou diskuzi. Děkuji ;)

Lol, tady se někdo bere mooc důležitě, uplně se mi připoměli ti nafouklí krocani za plotem v létě, jen někdo prošel…:D a kde jsou pyšní páni teď? V mrazáku :D taky by neškodilo trošku ochladit, což? A až se někdy budu chystat pást husy, dám ti vědět:D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elot
4.2.16 14:40

@MarieOVMUC :roll: ach jo taková nevinná diskuze a takhle se rozčilovat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7376
4.2.16 14:59
@elot píše:
@MarieOVMUC :roll: ach jo taková nevinná diskuze a takhle se rozčilovat :mrgreen:

ze jo:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital