Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den,
mám již 14 dní zavedené nitroděložní tělísko Mirena, všev pořádku. Nekrvácím ani nešpiním. Jen jsem se chtěla zeptat, či poradit. Je mi to trošku takové blbé se ptát, ale od toho tady ta diskuze je. Ty co máte zavedenou Mirenu praktikujete přerušovanou soulož a nebo ne? Děkuji za odpovědi ![]()
@smudlinka007 : ne, protože proto jí mám, aby působila antikoncepčně ![]()
Moc děkuji za reakci
Člověk jak jí má krátce tak neví a raději se zeptám ![]()
@ivašot. Já jsem asi paranoidní
Ale já i kdybych měla tělístko tak bych chtěla aby se manžel hlídal. Prostě ten strach že se třeba pohne a on se udělá do mně. Prostě mimo je jistota.
Ale to je tím, že třetí máme neplánovaně a taky tím že těhotná jsem vždycky na první dobrou.Tak mám strach.
@smudlinka007 píše:
Dobrý den,
mám již 14 dní zavedené nitroděložní tělísko Mirena, všev pořádku. Nekrvácím ani nešpiním. Jen jsem se chtěla zeptat, či poradit. Je mi to trošku takové blbé se ptát, ale od toho tady ta diskuze je. Ty co máte zavedenou Mirenu praktikujete přerušovanou soulož a nebo ne? Děkuji za odpovědi
praktikuju souloz naprosto az do konce. proto mam tak zatracene drahe telisko, protoze je temer 100%
@elot píše:
@ivašot. Já jsem asi paranoidníAle já i kdybych měla tělístko tak bych chtěla aby se manžel hlídal. Prostě ten strach že se třeba pohne a on se udělá do mně. Prostě mimo je jistota.
Ale to je tím, že třetí máme neplánovaně a taky tím že těhotná jsem vždycky na první dobrou.Tak mám strach.
je rozdil telisko a hormonalni telisko…
![]()
@smudlinka007 píše:
Moc děkuji za reakciČlověk jak jí má krátce tak neví a raději se zeptám
1. cist umis? google?
2. dr ti nic nerikal?
3. proc sis tedy vybrala jedno z tech nejvice drahych telisek, kdyz ani nevis pro c a jak funguje?
@MarieOVMUC píše:
1. cist umis? google?
2. dr ti nic nerikal?
3. proc sis tedy vybrala jedno z tech nejvice drahych telisek, kdyz ani nevis pro c a jak funguje?
Přesně jsem čekala, kdy se nějaká taková chytračka jako jste Vy ozve
Pane bože, od toho tady ty diskuze jsou, aby se lidi zeptali. Tak proč hned takovéhle odpovědi? Ano, dr. mi vše řekl, i jsem si vše načetla, ale tak jsem se prostě chtěla zeptat žen, které také mají tohle tělísko zavedené, jestli to také takhle praktikují. Nevidím v tom nic špatného ![]()
@smudlinka007 píše:
Přesně jsem čekala, kdy se nějaká taková chytračka jako jste Vy ozvePane bože, od toho tady ty diskuze jsou, aby se lidi zeptali. Tak proč hned takovéhle odpovědi? Ano, dr. mi vše řekl, i jsem si vše načetla, ale tak jsem se prostě chtěla zeptat žen, které také mají tohle tělísko zavedené, jestli to také takhle praktikují. Nevidím v tom nic špatného
promin, ale když je někdo blbej nebo línej (v dnešní době to samé), tak nemůže čekat nic jiného. Já zas čekala, že se objeví nějaká sluníčkářka, co se zastane i *** před rozmazaním, jen aby se ozvala…
4.2.2016 - edit. admin: vulgarismus
@MarieOVMUC píše:
promin, ale když je někdo blbej nebo línej (v dnešní době to samé), tak nemůže čekat nic jiného. Já zas čekala, že se objeví nějaká sluníčkářka, co se zastane i hov*na před rozmazaním, jen aby se ozvala…
Nevím co mi tady tykáte, pokud vím, tak jsme spolu husy nepásly. Nemyslím si, že je to o blbosti nebo lenosti, ale to je můj názor. A pokud tady chcete někoho urážet, tak si najděte laskavě jinou diskuzi. Děkuji ![]()
@smudlinka007 píše:
Nevím co mi tady tykáte, pokud vím, tak jsme spolu husy nepásly. Nemyslím si, že je to o blbosti nebo lenosti, ale to je můj názor. A pokud tady chcete někoho urážet, tak si najděte laskavě jinou diskuzi. Děkuji
Lol, tady se někdo bere mooc důležitě, uplně se mi připoměli ti nafouklí krocani za plotem v létě, jen někdo prošel…:D a kde jsou pyšní páni teď? V mrazáku
taky by neškodilo trošku ochladit, což? A až se někdy budu chystat pást husy, dám ti vědět:D ![]()
@elot píše:
@MarieOVMUCach jo taková nevinná diskuze a takhle se rozčilovat
ze jo:D