Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Bože to ani neumíš napsat styk nebo sex?
jako dlouho jsem přemýšlela co je ps.. ![]()
ano můžeš mít sex při takto lehkém špinění..mám mirenu už třetím rokem, sem tam špiním ale tak že se to ani na vložce nebo slipovce neuchytí a normálně sex provozuju
to snad záleží na tobě a chlapovi ne? někteří to dělají i přes krámy a nemají problém.. ![]()
Ja zas myslela, ze je to premenstruacni syndrom, ale nejak mi to nesedelo s tim koncem menses, navic se vetsinou pouziva pms.
Ale smurfka dobre ty, pohlavni styk me fakt nenapadl. ![]()
Mně gynekoložka doporučila, alespoň dva týdny počkat. Tuším. Už si to moc nevybavuji…
Ale nějakou pauzičku doporučovala.
@suvik píše:
Ja zas myslela, ze je to premenstruacni syndrom, ale nejak mi to nesedelo s tim koncem menses, navic se vetsinou pouziva pms.Ale smurfka dobre ty, pohlavni styk me fakt nenapadl.
neboj..taky jsem přemýšlela dýl:-))))
@Ollik píše:
Mně gynekoložka doporučila, alespoň dva týdny počkat. Tuším. Už si to moc nevybavuji…Ale nějakou pauzičku doporučovala.
na to si teda nevzpomínám..možná proto pauza, protože po zavedení hodně holek špiní dýl..
já teda sexovala až po měsíci ( kdy je kontrola po zavedení ), abych věděla že je vše oka, tam kde má být..
Ahoj,
obnovuji diskuzi - mám Mirenu už 4. rok, ale stejně při ní občas zašpiním - vždy po sexu, cvičení nebo nějaké větší námaze. Máte zkušenost?
Děkuju za postřehy.
Ahoj,
mám od čtvrtku (tedy 6 den) zavedenou Mirenu. MS se mi od zavedení hodně zeslabila a teď už 3. den jenom špiním. Mám jen slipovku a je to fakt pár kapek denně. Chtěla jsem se zeptat na vaše zkušenosti, jestli je možné při takto lehkém špinění mít už PS. Díky.