Nechci kondom, kojím

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.2.18 11:06

Nechci kondom, kojím.

Zdravím dámy, jsem po druhým porodu a další dítě už není v plánu. Momentálně kojím, tak se ptám, jakou zvolit antikoncepci. Hormony brát nechci, když kojím a kondom nesnesu. Díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5640
19.2.18 11:08

Pesar v kombinaci s nejakym spermicidem, nebo telisko. :nevim:

Pripadne vasektomie u chlapa nebo sterilizace u tebe, pokud vis, ze nechces opravdu NIKDY dalsi. Ta vasektomie je ale určitě jednodussi zakrok. :think:

Příspěvek upraven 19.02.18 v 11:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.18 11:14

Kamarádka má tělísko a je s ním hrozně spokojená. v dané situaci asi nejjednodušší řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
19.2.18 11:16

Existuje i hormonální antikoncepce, která neovlivňuje kojení. Lékař mi ji kdysi nabízel. Ale nevím, jak se jmenuje. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
19.2.18 11:19
@Vlaďka 83 píše:
Existuje i hormonální antikoncepce, která neovlivňuje kojení. Lékař mi ji kdysi nabízel. Ale nevím, jak se jmenuje. :(

no, ono je hdoně spekulativní, jak moc neovlivnuje. Do mat. mléka se uvonuje vše. Obecně jsou takto brány všechny gestageny, preparáty s jedním typem hormonu. Ale já bych do toho nešla, nevěřím nezávadnosti žádné HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
19.2.18 11:22
@pe-terka píše:
no, ono je hdoně spekulativní, jak moc neovlivnuje. Do mat. mléka se uvonuje vše. Obecně jsou takto brány všechny gestageny, preparáty s jedním typem hormonu. Ale já bych do toho nešla, nevěřím nezávadnosti žádné HA.

Já ji nezkoušela, ale po porodu mi ji lékař nabízel. Takže víc nevím a rozhodně tu o lécích spekulovat nebudu - jen, že „něco“ existuje. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
19.2.18 11:32

Napadla me sterilizace a nebo u chlapa to resit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
19.2.18 11:41
@Ms.Ragdoll píše:
Pesar v kombinaci s nejakym spermicidem, nebo telisko. :nevim:

Pripadne vasektomie u chlapa nebo sterilizace u tebe, pokud vis, ze nechces opravdu NIKDY dalsi. Ta vasektomie je ale určitě jednodussi zakrok. :think:

Příspěvek upraven 19.02.18 v 11:14

To radši ne, ona si vzpomene, až přestane kojit, že nakonec by třetí kousek ještě zvládla a manžel bude po vasektomii a ona se bude poohlížet po chlapovi bez vasektomie.To je moc velké riziko, znáte ženské vrtochy… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6463
19.2.18 11:46

Tak asi ta sterilizace. Je to ale o nastaveni v hlave. ze uz fakt deti nechces.

A kdyby nahodou, neni to uplne nevratne, stale se daji odebrat vajicka a muzete mit jeste dite z umeleho oplodneni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.2.18 12:05

Říkala jsem si, že bych šla do tělíska..ale bojím se zánětů. po prvním porodu jsem se několikrát léčila se záněty. jsem dva měsíce po porodu a zánět mám zase. To před dětmi za mlada jsem zánět neměla nikdy.

• Citovat
  • Upravit
5640
19.2.18 12:33

@Božislava Je i vasektomie docasna, kdy chamovod zablokuje svorka, takze žádné zbytecne rezani a dozivotni sterilita. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
19.2.18 12:38
@Anonymní píše: Říkala jsem si, že bych šla do tělíska..ale bojím se zánětů. po prvním porodu jsem se několikrát léčila se záněty. jsem dva měsíce po porodu a zánět mám zase. To před dětmi za mlada jsem zánět neměla nikdy.

No a o docasne, bezskalpelove vasektomii u chlapa jste neuvazovali? Ja jen, ze neni duvod, aby tu odpovednost za sex bez „nehody“ nesla porad jen zena. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí