Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím. Vím, že můj dotaz by měl směřovat k mému gynekologovi. Chystám se k němu, až budu schopná absolvovat vyšetření. Mám Mirenu od roku 2010, několik týdnů po zavedení jsem špinila. Od té doby vše O. K. Dnes po 3 letech od zavedení jsem začala špinit. Zajímalo by mě, jestli má někdo podobnou zkušenost a jaké byly příčiny. Za reakce díky.
@blecha72 tak ja mám Mirenu skoro 4roky a mám při ní menstruaci, nepravidelnou a slabou. Někdy se dostaví a někdy ne. Je to taky spíše špinění. Moje gyndařka řekla, že to klidne tak mužů mít. Každy na Mirenu reaguje jinak.
Ahoj holky, znovu bych hctela otevrit tuhle diskuzi. Mam Mirenu tri roky, ze zacatku jsem krvacela, pak jen spinila, par mesicu, max pul roku, od te doby nic. Minuly rok jsem spinila jednou cca dva dny a ted se mi to rozjelo vic. Minuly mesic bolesti, jako kdyz to mam dostat, ale silnejsi a pak 3-5 dni spineni. Tento mesic jeste silnejsi bolesti i silnejsi spineni. Zazila jste nektera neco podobneho? Chystam se k doktorovi, ale je tam az za tyden ![]()