Missiva - prášek na praní

441
29.4.10 09:02

Missiva -prášek na praní

Ahoj,
moc poprosím o nějakou maminku,jestli má zkušenosti z výrobky od Missivy a nějaké zlepšení u ekzému :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sylvas
3.10.10 13:44

Missiva

Ahoj,
co potřebuješ konkrétně? V pracích prostředcích od Missivy peru už 9 let, ale zkušenosti s ekzémem osobní nemám, neb děti se narodily až potom, takže s běžným práškem nepřišly do styku. Ale vím o lidech, kterým pomohl tento program od ekzému, jedni konkrétní podle slov jejich tatínka „po čtyřech měsících praní v Permonu mohli stáhnout děti od kožního lékaře“.

• Citovat
  • Upravit
17609
16.3.12 00:42

Mám stejný dotaz jako zakladatelka - najde se tu někdo s osobní zkušeností s pracími prostředky Permon od Missivy? Zda to dětem zlepšilo ekzém?
A přiznám se, že bych ocenila vážně jen osobní zkušenost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
16.3.12 08:25

Ahoj, můj manžel je od malinka velmi silný atopik - přešli jsme zkušebně na Permon před lety a díky bohu za ten nápad!!!! Peru s ním i holkám, jedna má taky AE a ok!!! Strašně je znát rozdíl, když třeba spíme u tchýně, která ho nepoužívá - díky povlečení se vždycky zhorší, ale vozit tam svoje nezvládám :zed: je fakt, že od Missivi mi nic jinýho moc nevyhovoje, i když tu něco mám - prostě kupuju jen komplet prací program - včetně máchadla (aviváž), bělidla a pak D na skrvny na prádlo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sylvas
16.3.12 18:27

Mně vyhovuje všechno skoro :-) S pracím programem mám moc dobrou zkušenost, zvlášť teď, co je v prodeji Permoun U Color, pere líp. Z řady na úklid používám prakticky všechno, doporučuju to i kamarádkám ekzematičkám, naprostá spokojenost. od té doby, co umývám nádobí v Celestině, si krémuju ruce fakt jen v zimě, když jsou velké mrazy. Kosmetiku moc vyzkoušenou nemám, neb používám jen šampón, kondicionér, krém na ruce a deodoranty, ale to, co mám, to mi naprosto vyhovuje. Co se týče Permonu (pracího programu), přijde mi důležité, že neobsahuje agresivní chemikálie, i ta „aviváž“ není úplně aviváž, ale slouží k tomu, aby se odepraly zbytky pracího prostředku z vlákna, takže když si pak oblečení vezmeš na sebe, není nasáklé chemií. A to je to, co pomáhá od těch ekzémů. Samozřejmě ekzém může mít i jinou příčinu, dlaší, co je potřeba zkusit, je změna sprchového gelu třeba nebo strava… ale to asi všichni vědí :-)

• Citovat
  • Upravit
10872
16.3.12 18:32

Jo a já byla ještě moc spokojená s mlíkem po opalování ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stavros
17.3.12 13:58

Dobrý den,prosím Vás perete někdo pracím práškem Lovela Sensitive,potřebovala bych vědět kolik ml mám dát na jednu pračku.Děkuji PS:Jestli nedávám moc prášku.

• Citovat
  • Upravit
410
19.3.12 12:39
sylvas píše:
Mně vyhovuje všechno skoro :-) S pracím programem mám moc dobrou zkušenost, zvlášť teď, co je v prodeji Permoun U Color, pere líp.

Takže jsi/byla jsi spokojená i s vypráním pokaděných věcí? Peru v missivě cca rok, ale teď mě naši přemlouvají na prášek batole - ják máme měsíčního chlapečka. Mám ale ještě zásobu od missivy a ráda bych to dojela, event. pokračovala. Batole můžu využít na ruční praní - pere fakt dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sylvas
19.3.12 18:09

Jo, byla, chtělo to trochu práce -posypat bělidlem, postříkat Déčkem, nechat třeba nějakou dobu v kyblu, ale pustilo všechno. Spíš jsme trochu bojovali se železem, který malá brala, to nechávalo moc pěkné rezavé fleky, které moc nešly dolů, ale věřím, že s novým složením, co je teď, už by šlo i to.

• Citovat
  • Upravit
410
19.3.12 18:10

Díky.. napadlo mě, nechat odmočit v batoleti a pak vyprat v missivě, ale takto je to 100% missiva..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sylvas
19.3.12 18:15

to nevím, co by ti udělalo, batole je prášek, obalí vlákno, pak to Missiva odepere, a pak zuase znova, řekla bych jedno nebo druhý, ale nekombinovat na jednom prádle.

• Citovat
  • Upravit
410
19.3.12 20:29
sylvas píše:
to nevím, co by ti udělalo, batole je prášek, obalí vlákno, pak to Missiva odepere, a pak zuase znova, řekla bych jedno nebo druhý, ale nekombinovat na jednom prádle.

no právě, že to nebudu dělat.. jen missiva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klaudie12
21.6.12 14:01

Ekzém v obličeji u partnera

Ahoj, také přispěji svou zkušeností. V Permonu peru již několik let a u mého partnera se to projevilo tak, že mu po pár měsící zmizel ekzém z obličeje, který se projevoval červenými vystouplými fleky, na kterých se průběžně objevovaly puchýřky, pak zasychaly a dělaly se suché krusty. Už dlouhou dobu má pleť klidnou a jsme všichni moc spokojeni. S novým Permonem U Color je pro mě praní mnohem jednodušší, už takřka žádné skvrny neodstraňuji, protože vše vypere v pračce. Pouze občas použiji na silně zašlapané ponožky Permon D. Pro naši tvrdost vody nepotřebuji ani Permon Z. Na praní jemného prádla v ruce nebo v pračce používám Permon J. To je fantazie - úžasná jemnost a vůně. Do klasických pracích prášků, byť dětských bych už si své prádlo namočit nedovolila.

• Citovat
  • Upravit
3441
18.7.16 15:09

Prosím, máte některá zkušenost s pracím programem od Missiva? Zajímá mě, jak pere - ve srovnání s obyč. pracími prostředky. Jejich výrobky používala už před 20 lety moje mamka a i já je mám moc ráda, ale na praní jsem nezkoušela. Jen teď jsem si koupila máchadlo a krásně voní, takže měním za obyč aviváž. Ale netuším, jak pere ten prací prášek? Mám 2 malé děti, takže odolné skvrny na denním pořádku. Peru v Arielu, který vypere vše. Máte někdo srovnání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
18.7.16 15:32

Já v Missivě peru už skoro 7 let a spokojenost. Vypere všechno a pokaděné body apod. jsem jistila žlučovým mýdlem z DM a v pohodě. Dokonce i mamka, která pere v klasických prášcích říkala, že mám pěkně oprané. Aviváž od nich už ani nepoužívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek