Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chci se zeptat, jestli chodíte na místní bazárek- myslím tím na emiminu? Popřípadě kam dáváte do bazárku věci po dětech.
Upraveno administrátorem 13.4. 16.18 - inzerce
Já dávám na www.modrykonik.cz. tady mi přijde, že jsou věci jen na kojence ![]()
Zdravím,
ke konci května bude Bazárek v novém kabátě - fulltextové vyhledávání, přehledné kategorie a velké fotky. Doporučuji si na něj počkat. ![]()
Monika
Zdravím maminky.
Tak jsem si chtěla něco zakoupit na bazárku.
Nejdřív jsem zjistila, že se musím registrovat, pak že musím do diskuze, abych mohla napsat zprávu uživatelce od které bych si chtěla něco odkoupit..
Tak doufám, že až splním všechny podmínky pro nákup na bazárku, nebude pozdě a to co jsem si vybrala už nebude prodané…
Tak mi držte palce ![]()
@kalimero.kk Omlouváme se za komplikace. Problém toho, že ihned po registraci nemůžete nakoupit bude nejpozději zítra vyřešen.
Samotná registrace nutná zatím bude. Na bazárku teď každým dnem provádíme mnoho zlepšení a věřím, že jej brzo dovedeme k dokonalosti.
Děkuju moc za Vaší ochotu.
Překvapilo mě to, ale chápu z Vaší strany bezpečnost ohledně spamů…
Problém byl snad vyřešen.
Ještě jednou děkuji za ochotu.. Pěkný večer
Taky jsem chtěla něco koupit anešlo to.Tak teď jsem zaregistrovaná a píši do diskuse, tak snad mi to taky již půjde
.
![]()
@Karlina-1 @kalimero.kk Již je to opraveno. Už to bude fungovat ihned ![]()
Prosím má někdo zkušenost z mastí Hondrofrost na klouby, vybočený palec na nohou. Děkuji.