Místo dárků spoření!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
28.8.14 18:50

Uzavřít cizí osobou za nezletilého smlouvu, tedy učinit právní vztah s bankou bez vědomí jeho opatrovníka - blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
28.8.14 18:50

Nemám stejný názor. Zastávám ten, že pokud někdo něco chce dítěti dát, ať mu to dá, ale nic od nikoho nečekám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.14 18:51

Já sama mu od narození spořim otec to moc dobře ví. Ale když má narozeniny tak mu kupuji co potřebuje a ještě najdu peníze aby dostal něco z čeho bude mít radost. Myslim si, že žádné peníze nikdy nedostane.

• Citovat
  • Upravit
36504
28.8.14 18:51
@Anonymní píše:
Já sama mu od narození spořim otec to moc dobře ví. Ale když má narozeniny tak mu kupuji co potřebuje a ještě najdu peníze aby dostal něco z čeho bude mít radost. Myslim si, že žádné peníze nikdy nedostane.

Myslíš si správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
28.8.14 18:53
@Cuddy píše:
Byla bych za sporeni rada, zvlast, pokud bych na tom byla tak, ze bych synovi nemohla sporit sama. Ale chtela bych od toho sporeni dokumenty, ne, ze oni nekam mozna dali nejake penize a pristup maji pouze oni.

taky si myslím, ono to spoření se bude hodit, ale jen v případě, že existuje, že… jestli jde o málo peněz na oblečení a praktické věci, tak to se snad nedává jako dárek, ael mohli byste se domluvit, že na to bude(otec, prarodiče můžou a nemusí) nárazově jak je potřeba, nebo zvýšit pravidelný platby, ne..? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.14 18:53

Já od nich nic nečekám, ale když dám peníze tak proč je nedat mě a já bych jim klidně dala učtenku co jsem za ty peníze nakoupila. Jde mi o to, že vše kupuju sama, otec platí alimenty a moji rodiče a babička mi pomáhají v kupování sezoního oblečení, protože je to pokaždé ranec peněz.

• Citovat
  • Upravit
9649
28.8.14 18:54
@Anonymní píše:
Spoří udajně otec dítěte na svym učtu… :zed: a opravdu nevěřim že někdy něco dostane.

A kolik otec plati vyzivne? a jaky ma prijem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.14 18:56

Alimenty mám zvýšené, jen mě štve že celá naše rodina pro syna dělá maximum a je mi líto, že mu druhý prarodiče dají peníze na spoření místo toho aby je syn dostal, nebo z těch peněz něco měl. Kdo ví jestli vůbec náký peníze od nich existují, co si za ně jejich syn pořídí fakt netušim. Od mého přítele rodiče se synem nemají nic společného a nezapoměli na něj a koupili mu darky a od nich se fakt nic nečekalo.

• Citovat
  • Upravit
36504
28.8.14 18:56
@Anonymní píše:
Já od nich nic nečekám, ale když dám peníze tak proč je nedat mě a já bych jim klidně dala učtenku co jsem za ty peníze nakoupila. Jde mi o to, že vše kupuju sama, otec platí alimenty a moji rodiče a babička mi pomáhají v kupování sezoního oblečení, protože je to pokaždé ranec peněz.

To je právě důvod, proč nechtějí, o to jde. Dát Ti peníze do ruky. Patrně Ti nevěří, možná si vnouče s Tebou nepřáli, asi tě nemají rádi. Tím nemyslím nic špatného, ale snachy nejsou často milovány ze zcela subjektivních důvodů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
28.8.14 18:58
@Anonymní píše:
Alimenty mám zvýšené, jen mě štve že celá naše rodina pro syna dělá maximum a je mi líto, že mu druhý prarodiče dají peníze na spoření místo toho aby je syn dostal, nebo z těch peněz něco měl. Kdo ví jestli vůbec náký peníze od nich existují, co si za ně jejich syn pořídí fakt netušim. Od mého přítele rodiče se synem nemají nic společného a nezapoměli na něj a koupili mu darky a od nich se fakt nic nečekalo.

No, co na to rict… chapu, ze te to mrzi, ja jsem se kvuli tomu nabrecela dost - dcera od druhych babicek dostava tak leda oprane plysaky a to jako fakt.
Nenadelas nic - zbytecne se tim nechavas uzirat.
Kdyz proste nekdo dat „nechce“ tak nemusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
28.8.14 18:59
@Burj Chalifa píše:
To je právě důvod, proč nechtějí, o to jde. Dát Ti peníze do ruky. Patrně Ti nevěří, možná si vnouče s Tebou nepřáli, asi tě nemají rádi. Tím nemyslím nic špatného, ale snachy nejsou často milovány ze zcela subjektivních důvodů.

Snad poprve s tebou stoprocentne souhlasim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sama o tom vim vice nez dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.14 18:59

Má 40000,– a po zvýšení platí 4500,– já sama pobírám 5000,– takže celkově mám 9000,– z toho platim uplně vše, například ted potřebuje novou autosedačku, ve dvou letech je velikostně na 3 roky, nestíhám kupovat oblečení, teď ještě podzim, zima. A vše musim uhradit z těch peněz co mám. Zatim to zvládám, dělám proto vše, nemáme se nejhůř, ale když mohli mi třeba přispět na tu autosedačku, tak mu to radši dají na imaginární spořící učet.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.8.14 19:00

@Barca12345 Tak ať příště mlčí, a spořej si co chtěj, a neřika mi něco co je lež.

• Citovat
  • Upravit
36504
28.8.14 19:01

Pokud dítě nebylo ze strany biologického otce chtěné, jednalo se třeba o nahodilé těhotenství, není vnouče ani Ty vítáno a dávají to prostě takto najevo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.14 19:01
@Barca12345 píše:
Snad poprve s tebou stoprocentne souhlasim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Sama o tom vim vice nez dost.

I takový je on, když mě měl platit alimenty tak mi řikal, že pro mě žádný peníze dávat nebude abych si za to náhodou něco nekoupila já.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný