Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím všechny, příští rok v červnu se vdávám a chtěla bych poprosit zdali by mi někdo neporadil nějakou dobrou restauraci v Prostějově, kde by se mohla konat svatební hostina. Nejlépe, pokud by to byl třeba i nějaký menší penzion, kde by mohlo přespat pár lidí. Problém je v tom, že už 10 let žiju v Praze a i když z Prostějova pocházím, tak už jsem pěkně dlouho na jídle nikde nebyla, protože co si budeme povídat maminka vaří nejlépe:-) Děkuji moc všem za tipy a přeji pěkný večer.
ahojda, já jsem z okolí Prostějova a vůbec mě nic nenapadá, páč neznám žádný penzion, kde dělají svatby a ještě se tam dá přespat
ale určitě se něco najde
Jináč my měli hostinu v Kralicích na Hané a každý Ti tohle místo doporučí !!
Penzion neznám, znám jen restauraci na Mánesce - dobře tam vaří, je to tam velké, takže i pro svatbu by to bylo super, ale kde je v okolí toho ubytování to už neporadím.
Nejsem Prostějovák, mám tam rodinu a na Mánesku chodíme na slavnostnější obědy.
Ahoj,tak me napada penzion Alberta na drozdovicke ulici,vari tam docela dobre a prespat se tam da taky..
http://www.ubytovani.atlasceska.cz/…a-prostejov/
Jinak dobry penzion na prespani je ted novy u parku.Posilam odkaz:
http://www.ubytovaniuparku.net/…erie/pokoje/
Treba kdyby jste se vsichni nenaskladali do Alberta,tak ten druhej je kousek odtama.Jinak vim ze svatby se ted delaj i na plumlovskym zamku.No a jeste me napada ten penzion vedle Billy,mam dojem ze je to h club nebo tak nejak,driv to byl strojacek..Je to na Wolkerove ulici..Urcite tam vari a myslim ze je tam i penzion..Hodne stesti pri vyberu..
Děkuji moc všem za tipy. Nás na to ubytování moc nebude. Jen já a manžel, svěděk se synem a svědkyně, jinak zbytek bude spát u našich. Vzhledem k tomu, že máme malého syna, chtěla jsem hostinu i nocleh v jednom místě, kdyby byl třeba přes den unavený, aby si s ním mohla jít třeba babička lehnout a nemuseli jsme jezdit domů. Ale, když to nepůjde, tak se holt nedá nic dělat. Chtěla jsem penzion u Kubíčků, ale tam bohužel jde jen ubytko a vaří tam jen přes týden. Na H-Club jsem právě neslyšela moc dobré reference, tak to budeme muset vyzkoušet, až přijedeme v březnu do Prostějova. Na restauraci na Mánesce kouknu, to mi vůbec nic neříká. Jinak jsem koukala na hezký penzion U Koníčka, ale tam nemám reference na jídlo, vím, že když to otevřeli, tak to jídlo prý bylo hrozný, ale teď nevím, holt budeme zkoušet. Ještě jednou díky.