Místo ve školce - Čelákovice

Anonymni
29.9.09 13:14

Místo ve školce - Čelákovice

Ahoj maminky,

z časových důvodů (dojíždění do práce, vyzvedávání,..) bych si ráda s někým „vyměnila“ místo ve školce. Chodíme do MŠ J.A.Komenského (nová krásná školka, milé pí učitelky) a rády bychom do MŠ Mateřídouška (přistěhovali jsme se v srpnu a blíž domu již nebylo místo). Dceři budou v říjnu 4 roky. Pokud víte o někom, kdo by uvítal mít dítko blíže domovu jako my, dejte mi, prosím, info, určitě se domluvíme.

Předem díky

Majka C (774 597 197)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6499
28.8.15 16:03

Hezký den,

chtěla jsem se zeptat, zda nevíte, jak je to s místem ve školkách v Čelákovicích? Nebyli jsme tam u zápisu a budeme se stěhovat v průběhu školního roku, myslíte, že je to bez šance nebo tam místa jsou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
28.8.15 17:46
@Karleon píše:
Hezký den,chtěla jsem se zeptat, zda nevíte, jak je to s místem ve školkách v Čelákovicích? Nebyli jsme tam u zápisu a budeme se stěhovat v průběhu školního roku, myslíte, že je to bez šance nebo tam místa jsou?

Kamarádce vzali kluka a nejsou mu ještě 3, takže tam asi místa budou :mrgreen: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
9.6.22 15:31

Ahoj,
neví tu někdo, jestli se letos do státních školek v Čelákovicích dostaly i 3leté děti?
Nás to tedy čeká až příští rok. Synovi budou bohužel 3 roky až během léta, tak bych se případně ráda připravila na to, že budu muset strávit rok navíc doma. V Čelákovicích zatím nežijeme, proto nemám jak jinak získat informace.
Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin