Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, chci se zeptat, jaké dáváte předškoláčkům na plavání rukávky?
Klasické nafukovací? A nafukují učitelky nebo chystáte už doma?
Polystyrenové? (nevím, jak přesně se jmenuje ten materiál)
Jiné osvědčené? ![]()
Dcerka je vodní živel a bude chodit se školkou plavat, tak bych ráda nějaké bezpečné, skladné, aby se jí líbily, no asi to všechno neskloubím, že? My máme zatím nafukovací.
A netušíte - používají se vůbec celou dobu, když se tam ty děti mají učit plavat? Hlavou mi proběhly televizní zprávy o tom, kde všude někdo neuhlídal děti..... ![]()
Rukávky? Loni a předloni jezdila plavat Adli, loni a letos Pepi a o rukávcích nevím?
Holky říkaly, že jim tam dali housenku kolem hrudníčku, nelíbilo se jim to. Tak bych si tipla, že případné rukávky budou mít na bazéně. Nebo je máte napsané v potřebách? Nám třeba nedoporučili ani vlastní plavecké brýle, přestože jsou na ně holky zvyklé… Takže do batůžku balím jen plavky a osušku.
L.
Ahoj!
Zrovna zítra jede Vojta se školkou podruhé plavat a taky žádné rukávky. Mají pro děti spoustu potřeb na plavání: vesty, plováky, kroužky na ruce, pěnové človíčky…
Jukni na tuhle fotogalerii, co všechno mají „naše“ děti k dispozici. Určitě to je nějak podobně vybavené i v jiných plaveckých školkách. Vojta je ze všeho naprosto nadšený ![]()
http://www.bazentuchlovice.cz/…ek/index.htm
Lucije
Žiadne rukávky. Mám inštrukcie zabaliť uterák, niečo na prezutie a plavky ![]()
No myslim, ze zalezi, zda bude chodit do plaveckeho KURZU s trenery nebo jen s ucitelkami do pronajateho bazenu na cachtani.. coz se praktikuje v nekterych vesnickych skolkach. Do kurzu tedy rukavky urcite NE, tam maji svoje pomucky. Pri druhe variante bych se domluvila primo s ucitelkou, co jsou schopny a ochotny osefovat.
ahojky,
dcerka chodí na plavání a rukávky teda rozhodně nechtějí. Instruktorky dávají dětem pásky, nebo destičky, prostě mají tam pomůcky vlastní.
Andrea.
Bude chodit na plavecký kurz (radši jsem volala do školky, z manžela jsem nic nedostala
, malou tam vozí on, žádný seznam potřeb jsme zatím nedostali), tam vlastní rukávky netřeba, ale taky pojede se školkou na plaveckou školku v přírodě (tam ještě neví, zda bude muset mít vlastní) a pak na jaře ještě na jarní školku, kde chtějí naše rukávky, jdou do bazénu jen jednou, tak to bude bez instruktorů, je to jen zpestření pobytu. Tak jsem si říkala, jestli už není nějaká vychytávka ohledně rukávků nebo jsou pořád nejlepší nafukovací?
Lucije - krásný fotky, snad budeme mít něco obdobného. ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.