Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Proč jste ( byste ) dali přednost soukromé školce? Dnes jsem jednu navštívila v újezdě a našla jsem tam tři důchodkyně,navíc ne moc milé ,dětem se nikdo nevěnoval… Jaké máte zkušenosti vy?
Ty seš teda zvědaváááá:-)
Kdepak jsou ty UVALY,že tam pracují ‚nemilé‘ osůbky??? ![]()
Soukromou školku resp. jesle jsme volili proto, že dcera byla moc malá aby jí vzali do MŠ a státní jesle byly plný.
Věnovali se jim dost, moc milý paní vychovatelky, většinou tak 25-40 let, střídalo se jich několik, krásný prostory, milý jednání, na všem se šlo dohodnout, dceru toho spoustu naučili a dcerka tam od prvního dne chodila moc ráda (žádný plačtivý scény při odchodu nebo tak).
Rozhodně to je o lidech - jak personál, tak vedení - pokud to někde pokulhává, tak bych takovou školku nevolila. Jestli se ti ta školka nezdá, tak jí neber - tedy pokud máš na výběr
Příspěvek upraven 24.08.20 v 09:08
Koukala jsem, že jsi zakládala taky diskusi o Hlídacím centru … pokud to není vedeno jako školka, ale jako hlídací centrum, tak počítej s tím, že se jim nebudou tolik věnovat, mají je přeci „jen“ hlídat ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.