Mixér - jaký postup při mixování příkrmů?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4706
25.10.10 16:00
Pettulle píše:
Tak vývar může být i zeleninový, není jen z masa.

noo to já víím,,, :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
25.10.10 20:58

Já vařím z čerstvé zeleniny, ale ne ve vodě, ale na páře.V mixéru ředím na kaši kojeneckou vodou.
Maso vařím jednou začas zvlášť v papiňáku, dám zamrazit a postupně odebírám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
26.10.10 12:33

jo a ještě někdy když si vzpomenu šupnu k té zelenině a masu taky kousek másla na rozpuštění podle mýho je to pak líp stravitelný pro synátora..:)myslím já..podle zkušeností:ú)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
26.10.10 21:25

tak jsem to včera poprvé vyzkoušela, zas…a jsem celou kuchyň mimochodem a dnes to malá zdlábla jako nic.. připadá mi, že to vařený je mnohem bohatší, než kupované skleničky.. ale ta práce potom jednom vaření a mixování toje taky konec.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
30.4.13 14:30

Vložím dotaz sem, ať nezakládám nové téma… Jak mixujete/jste mixovaly úplně první příkrmy? Já se dnes pokoušela o mrkev a nedopadlo to dobře ani s tyčovým mixérem, ani v klasickým mixéru v tom stojacím, co má dole v nádobě tu vrtulku. :nevim: Chtěla jsem rozmixovat jednu uvařenou mrkev a ani jeden přístroj ji nepobral… Zůstala tam kupa kousků. :cert: :cert: Tak nevím co dělám špatně. Bylo toho snad málo? Nebo nevhodné přístroje? :think: Zkoušela jsem tyhle dva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MartickaNela
30.4.13 14:40

@Kapaz
Mám také tyčoví a neměla jsem problém z ničím, ale ta jedna mrkev bude nejspíš málo, i když u tyčové by problém být neměl. Zkus 2 mrkve nebo s bramborou :)

• Citovat
  • Upravit
wra
1914
30.4.13 14:44

Mě se to s tycovym stávalo taky, melas podle mě male množství. Ale i tak s tim tycovym se musí důkladně, protože ty kousky tam zůstávají… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
30.4.13 14:49

Holky me nechava cucky i mixsy z Zeptera…jediny co s tim…prepasirovat pres sitko nebo se s tim nedelat a dat konzervicku :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
30.4.13 14:50

Je podstatne, aby „vyska“ byla dostatecna, nejde ani tak o objem.

Vse jsem delal v tycovem mixeru, ale ve vysoke nadobe. V uzke a vysoke a postupne prilevala „vyvar“ ze zeleniny… Mam tento.

http://www.zepterclub.cz/…/mixer-mixsy

• Citovat
  • Upravit
5502
30.4.13 14:53

Jednu mrkev doporučuju dostatečně uvařit a namačkáš to i vidličkou - předpokládám, že nešlo o syrovou mrkev… jinak do mixéru je to dost málo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihlasena
30.4.13 14:55

A není jednodušší přepasírovat několikrát za sebou ručně?

• Citovat
  • Upravit
3686
30.4.13 14:56

No jasně že nebyla syrová, uvařená. Jedna menší mrkev. Když začínáme, tak se mi nechtělo dělat víc, stejně zbylo. Dělala jsem to v misce, tak zkusím tu origoš vyšší nádobu, udělat dvě mrkve a je fakt, že jsem to nezalívala tím vývarem. V tom bude možná taky problém. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3686
30.4.13 14:58

Kdyžtak zkusím vidličku, to ale bude podle mě docela na hrubo, nevím, jestli se to může takhle ze začátku. :think: A sítko jako takové nemám, jen cedník. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
30.4.13 15:01

@Kapaz zkus tu mrkev rozvarit a melo by to jit. Sitko se ti jeste bude hodit, jestli zacinate s prikrmy a budes se s nima mastit doma. Urco si to kup (treba i na prositi mouky a jine blbinky) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
30.4.13 15:06

@Kapaz klidně bych tu vidličku zkusila, já pro malou jen mačkala :) a jedla to tak od začátku… jo, ještě se mi osvědčil lis na česnek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí