Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj je tu někdo kdo bude rodit na konci března/začátkem dubna v porodnici v mladé boleslavi? Já mám termín 2.4 ![]()
Ahoj, mám termín 25.3, ale v Mladé Boleslavi doufám rodit nebudu, jen jsem z okolí
Tak držím palce, ať to jde, jak má ![]()
Ahoj, to ja mam termin az v cervnu, ale cetla jsem same blbe ohlasy na nemocnici tak nevim
jeste premyslim o ceske lipe na km to mam stejne…
Na každé porodnici je něco, já mám porodnici 5 minut jízdy autem proto o jiné ani neuvažuju ![]()
@monulka frosty pokud nebudeš mít u porodu problémy, budeš spokojená
Pozitivní je, že kamarádka, co tam rodila podruhé (nechtěla, ale bohužel ji sanita jinam nedoveze), tak říkala, že to bylo o fous lepší než poprvé ![]()
Ahoj holky, ja mam termin 23.4. segra v mlade boleslavi odrodila dve deti a vsichni jsou zdravi:P takze bych v tom vazne nevidela problem. Znama rodila v praze furt ze je vsechno v poradku a nakonec miminko umrelo asi dva dny po porodu.. takze bych vubec neresila jestli rodis v boleslavi, v praze nebo kdekoli jinde.. nakonec stejne musis zvladnout vsechno sama a doktori tam jsou jen tak kdyby nahodou ![]()
Ahojky holky, jak tu píše paní, na každé porodnici něco je
Já rodila obě děti v Mladé boleslavi, první porod uplná pohoda všichni se o mě pečlivě starali, teda až na jednu setru ale neřešila sem jí, porod proběhl v pořádku po 5 hod na sále sem měla konečně klid
a když jsem šla rodit po druhé do MB tak sem porodila 10 min po příjezdu a upřimě rodit ve 3 hod ráno se tam nějak nevyplácí. Přijela sem tam v šílenech bolestech, sestra na přímu se mě ptala co potřebuji
no v tu chvíli sem myslela že jí tam něco udělám
No tak zkoušela zda se otevírám, potvrdila si sestra tedy že opravdu du rodit, tak mě poslala na sál, přítele vůbec nechtěla pustit za mnou, a nechápala jsem proč
tak sem sestru trochu seřvala, protože to jednání sní nikam nevedlo a chovala se ke mě jako co si vůbec dovoluji jezdit rodit v noci. Nikoho tam nezajímalo že mi nepraskla voda, když sem sestře řekla že už musím tlačit, tak mi řekla at to rozdýchávám, ale to už nešlo, tak přítel jí vynadal protože věděl jak trpím a hned řek jak odrodím jde si stěžovat primáři že toto si nemůžou dovolit
tak sestra běžela nakonec pro doktorku no tak já už musela zatlačit ale bála sem se že nepraskla plodovka ale když sem musela tak sem musela tlačit, než přišla doktorka tak byla venku hlavička, doktorka přišla celá ospala ještě se protahovala na sále a já jí jen řekla že tlačím a jen tak tak malou chytla
tak jen počkala než vyleze placenta a zas zmizela. A ještě ten den si přítel šel stěžovat primáři. No rodila sem v MB před 5 měs a asi už nikdy bych tam nešla, to bych se raději nechala odrodit doma od přítele
Tedy upřímě nevím co bych dělala kdyby přítel nebyl se mnou v porodnici, opravdu mi byl velkou oporou.
Tak ja to radsi necham na rano abych je tam nerusila
po sedmy hodine uz by mohli bejt vyspaly ne? ![]()
@a12 píše:
Tak ja to radsi necham na rano abych je tam nerusilapo sedmy hodine uz by mohli bejt vyspaly ne?
Taky po porodu sem si říkala, že to malá mohla vydržet do rána ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.