Mladé maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2504
27.3.14 16:14

Jasne dekuji :-) bala jsem se ze to bude nejak moc velky problem… jeste jednou dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
27.3.14 17:09

@prcekniky no to mi povidej to druhé tehu leti jak blesk, dnes začínám 30tt a přijde mi ze jsem si to ještě ani neuvedomila ze za chvíli tu budou rarasci dva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
27.3.14 17:17

@Mikimi Ahojda :mavam: my máme fenecku krizenku 20kg asi středně velka a s mým synem jsou jak dvojčata :mrgreen: On ji miluje a ona jeho taky hlavně proto ze ji furt něčím krmí :lol: Zvykla si krasne a ma s nim obrovskou trpělivost a to ji dává někdy fakt kapky chudince ted ji chodi tahat za ocas a osedlava ji a skáče na ni jako na konikovi :zed: Ona maximalne zamruci a zdrha a nebo se bráni tak ze ho začne zběsile oblizovat a on časem utece :lol: Jinak z mě zkušenosti hlavně psa od dítěte neodhanet a nějak netrestat kdyz třeba oblíbené mimo a tak. My jsme přivezli Mikulaska z porodnice rozbalili ho na tam na deku a nechali Saru ať si ho ocucha, samozřejmě je nenechávám bez dozoru, je to přeci jen zvire a člověk musí byt obezretny. Jinak jsem se ještě snažila spojovat mimo s pozitivními podněty, jde se s kočárkem pes s nami na prochajdu atp. Oblíbila si ho opravdu velmi rychle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
27.3.14 17:51

@Kaculela juuu tak to je strasne moc mile :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
27.3.14 17:57

@Mikimi No jsem fakt ráda že jsou spolu takhle v pohodě, už lituju Sárynku až se vyloupne na svět druhej loupežníček to už si klidu moc neužije :-D Ale Mikulka je teda na Sárynku i dost fixovanej, kdykoli někam jdeme tak má starost proč nejde pejsek a chce jí furt krmit, házet jí klacík, doma jí hází balonek, když jde spát tak se stará kde spí pes… Máma skoro nechce říkat ale bafbaf je nejčastější slovo :-D Přikládám názornou ukázku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
27.3.14 18:24

@Kaculela jak budeš mít daleko od sebe děti, já mám 20 měsíců :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
28.3.14 04:46

@Kaculela to je kláása :) a máš krácného chlapečka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
28.3.14 20:31

@kotaska91 18 měsíců :) Jaký to je mít takhle děti po sobě? Dá se to přežít? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
28.3.14 20:32

@Mikimi Děkuju je to brouček :srdce: Nejvíc mě ted trápí když čekáme druhé že se bojím abych pak na něj měla tolik času kolik bych chtěla, takhle většinu dne doma promuchlíkujeme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
28.3.14 20:35

Holky, nedokážu si představit mít teď další dítě, obdivuji vás!… asi bych to nedala :/ ale kdybych měla finance a vlastní baráček brala bych další miminko :) tak snad za pár let… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
28.3.14 20:39

@Katharos Já se taky obdivuju :-D Zatím si to po pravdě ani neumím představit na to že jsem 30tt, ale ani si to snad raději nepředstavuju a těším se na miminko :-) Náš MIkulášek je sice pohodář není uknouranej nebo tak, ale je to pěknej živel, proto jsem ráda, že sme pořídili dvojkočárek, nějak si nedovedu představit že byh šla s malým v kočárku ve městě a do toho honila toho našeho draka někde, který teda rozhodně nechodí spořádaně natož třeba za ručičku :-D Navíc často ještě i dvakrát denně spí, takže to budu mít s dvojkočárem jednodušší… No uvidíme jestli to přežiju :mrgreen: Doufám že druhý mimi bude takový klidnější, Mikulášek měl jako mimčo hrozný koliky a i když od půl roku je to s ním v klídku tak prvních 5 měsíců prořval a kromě nošení v šátku nepomáhalo skoro nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
28.3.14 22:10

@Kaculela dá se to, teprv ted to začíná být horší, když je malýmu 8 měsiců, leze, stoupá si, chce jen mě, do té doby to bylo snad to nejhodnější miminko, jen spalo a jedlo, sám si hrál, sám usínal, super, první měla problémy s prdíky, a nebyla takový pohodář, ale ted to teprv začíná, někdy je to už na palici, ale to proto, že jsem s nima 24 hodin denně a nikdo mi nepomůže, manžel na to nějak není, takže to je na mě :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
29.3.14 10:11

@Kaculela urcite kdyz druhe bude spinkat tak se pomazlis s Mikim a bude se starat s tebou o sourozence prece bude velky braska :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.3.15 13:50

Jsem mladá maminka a uvažujem o 2 dítěti

Ahoj, mám 2 letou dceru kterou jsem porodila skoro v 21 letech. Momentálně mám zdravotní gyn. potíže v květnu mě čeká laparoskopické vyšetření. Doufám že vše dopadne dobře a proto bych chtěla druhé dítě. Pokládám si otázky? jsem mladá na to abych měla druhé dítě? ve 40 letech budu už mít obě dvě děti dospělé? nebude mi líto že mi děti brzy odrostli? S těmito otázky se nedokážu vyrovnat.

• Citovat
  • Upravit
Barushe
16.3.15 14:03

Tak po 30 muzes mit dalsi dite/deti ;) :nevim:
Mne je 24, mam 2 deti a do budoucna urcite jeste s detma pocitame ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová