Mladé maminky

1280
9.11.09 11:21

mladé maminky

Zajímalo by mě jestli jsou tu nějaké mladé maminky,co by prohodily pár slov o dětičkách ,ale i jiných věcech :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2977
9.11.09 11:23

Hih otázka je, co znamená mladé ? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
9.11.09 11:25

kolem 20 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pellullinka
9.11.09 11:31

Ahoj, je mi 20 a mám 7,5 měsíce starého rošťáka :srdce: :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1280
9.11.09 11:36

jé krásnej chlapeček.Já mám 9 měsíčního chlapečka,momentálně jsme sami,jelikož sme byli s jeho tatínkem trošku sobci řešili jenom to jak spolu nemůžeme být , tak jsme se rozešli, ale najednou jsme zjistily že spolu prostě musíme být , hlavně kuli prckovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pellullinka
9.11.09 11:45

Tak to my jsme malého měli skoro plánovaně, tj že jsme plánovali miminko tak o rok déle, takže se nic nedělo. Já studuju dálkově VŠ a s tatínkem vycházíme výborně, snad se příští rok i vezmeme.Odkud jste?

• Citovat
  • Upravit
7584
9.11.09 11:48

Já mám pocit, že tady už nějaká taková diskuse byla. Podívej se ve stejné situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
9.11.09 11:52

My jsem měli Honzíka taky plánovaně,od mých 18 jsme spolu žily a tak nějak jsme zachtěli miminko :-) Jen jsme si po jeho narození přestali rozumět , podstatě nám dosti do všeho zasahovala tchýně,už když jsme jí oznámily že čekáme miminko,tak místo radosti,nám jen řekla že se ještě necítí být babičkou a že by bylo lepší to dát pryč,no tím u mě skončila :evil: A podstatě si nikdy malého nezamilovala :-( Jinak my jsme z Liberce a vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
9.11.09 12:03

Oluscho, ja vubec netusila, ze jsi tak mlada? :) no mne je 22 a Mlade maminky okupujeme spis u sousedu… :lol: Jinak tady uz opravdu diskuze je, ve Stejne situaci. Obcas tam taky mrknu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pellullinka
9.11.09 12:08

ano holky diskuzi s mladýma maminkama a těhulkama sem zakládala já, tak se přesunemete tam, je to ve stejných situacích a název je Mladé těhulky kolem 19ti let

• Citovat
  • Upravit
2977
9.11.09 12:09

aaaha takže kolem 20ti…jo tak to už jsem tedy stará maminka :lol:
tak já se loučím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pellullinka
9.11.09 12:11

a kolik ti je? Myslím, že u nás můžeš klidně zůstat :palec:

• Citovat
  • Upravit
1280
9.11.09 12:27

Dobře už jsem našla diskuzi,jsem telátko zbytečně jsem zakládala další :think: takže se přesuneme tam ju? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pellullinka
9.11.09 12:40

jojo přesun.

• Citovat
  • Upravit
1280
9.11.09 12:50
Danylea píše:
Oluscho, ja vubec netusila, ze jsi tak mlada? :) no mne je 22 a Mlade maminky okupujeme spis u sousedu… :lol: Jinak tady uz opravdu diskuze je, ve Stejne situaci. Obcas tam taky mrknu… :)

No já jsem jen o rok maldší než ty :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová