Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zajímalo by mě jestli jsou tu nějaké mladé maminky,co by prohodily pár slov o dětičkách ,ale i jiných věcech ![]()
jé krásnej chlapeček.Já mám 9 měsíčního chlapečka,momentálně jsme sami,jelikož sme byli s jeho tatínkem trošku sobci řešili jenom to jak spolu nemůžeme být , tak jsme se rozešli, ale najednou jsme zjistily že spolu prostě musíme být , hlavně kuli prckovi.
Tak to my jsme malého měli skoro plánovaně, tj že jsme plánovali miminko tak o rok déle, takže se nic nedělo. Já studuju dálkově VŠ a s tatínkem vycházíme výborně, snad se příští rok i vezmeme.Odkud jste?
Já mám pocit, že tady už nějaká taková diskuse byla. Podívej se ve stejné situaci.
My jsem měli Honzíka taky plánovaně,od mých 18 jsme spolu žily a tak nějak jsme zachtěli miminko
Jen jsme si po jeho narození přestali rozumět , podstatě nám dosti do všeho zasahovala tchýně,už když jsme jí oznámily že čekáme miminko,tak místo radosti,nám jen řekla že se ještě necítí být babičkou a že by bylo lepší to dát pryč,no tím u mě skončila
A podstatě si nikdy malého nezamilovala
Jinak my jsme z Liberce a vy?
Oluscho, ja vubec netusila, ze jsi tak mlada?
no mne je 22 a Mlade maminky okupujeme spis u sousedu…
Jinak tady uz opravdu diskuze je, ve Stejne situaci. Obcas tam taky mrknu… ![]()
ano holky diskuzi s mladýma maminkama a těhulkama sem zakládala já, tak se přesunemete tam, je to ve stejných situacích a název je Mladé těhulky kolem 19ti let
aaaha takže kolem 20ti…jo tak to už jsem tedy stará maminka ![]()
tak já se loučím ![]()
Dobře už jsem našla diskuzi,jsem telátko zbytečně jsem zakládala další
takže se přesuneme tam ju? ![]()
Danylea píše:
Oluscho, ja vubec netusila, ze jsi tak mlada?no mne je 22 a Mlade maminky okupujeme spis u sousedu…
Jinak tady uz opravdu diskuze je, ve Stejne situaci. Obcas tam taky mrknu…
No já jsem jen o rok maldší než ty ![]()