Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mně je 24 a teď čekám druhé miminko. Doma mám roční holčičku. Takže za mě - proč ne. Samozřejmě záleží na spoustě dalších věcí - partner, sociální zajištění atp.
@Anonymní píše:
Ahoj, mám 2 letou dceru kterou jsem porodila skoro v 21 letech. Momentálně mám zdravotní gyn. potíže v květnu mě čeká laparoskopické vyšetření. Doufám že vše dopadne dobře a proto bych chtěla druhé dítě. Pokládám si otázky? jsem mladá na to abych měla druhé dítě? ve 40 letech budu už mít obě dvě děti dospělé? nebude mi líto že mi děti brzy odrostli? S těmito otázky se nedokážu vyrovnat.
ve 40 budeš plná sil, děti by už měli být soběstačné a tobě začne další nová etapa života.. neboj bude to dobré. Vidím to u kolegyně, té je 42, má dvacetiletého kluka a svym způsobem je ráda, že je kluk z domu. Začala se víc věnovat sobě, hodně sportuje..fakt super. mě je 38,děti 2, mladší je 9 měsíců. Nestěžuju si, mít možnost mít děti dřív tak do toho jdu taky.Ale život se někdy zajímavě zamotá.
Mě bude letos 24, a mám už 2 holčičky. mladší oslaví za 14 dní první rok a další už v plánu nemáme. právě z toho důvodu že se těšíme až si ve 40 začneme užívat, a možná i spolu
a když k nim teď každou noc vstávám a spím třeba jen 2 hodiny v kuse, tak si tak vzpomenu na moje rodiče, když se pořádně nevyspaly a byli totálně gumový celý den ![]()
jestli ty sama další chceš, tak proč ne
![]()
Mě je 21 a mám 6,5měsíční holčičku, ráda bych měla ještě do 25-30druhé mimí, ale uvidíme, takže proč by ne, pokud se zadaří tak mějte i 3
hodně štěstí
![]()
Mě je 20 a mám doma 7 měsíční zlobidlo
Ať si říká každý co chce, je to super mít děti tak brzo. Vidím to na našich, mamce je 44, taťkovi teď bude 48. Mají dobrou práci, studují spolu vysokou školu, cestují do zahraničí, opravují rodinný barák, kam mají v plánu se stěhovat, chodí se bavit (takže já jim volám po 2. kojení a oni se smějí co je budím
) a hlavně když se chtějí pomazlit s miminkem, staví se, nebo dojedeme s manželem k nim, nikdo je večer neotravuje u telky apod.. Jsou pro mě velkou inspirací! Jen škoda, že neznám v okolí víc mladších mamin s miminkama, blbá móda ![]()
@WLeni asi tak, je mi tedy už 28 ale mám 3 kluky a prvního jsem měla ve 23 letech, bylo mi hrozně líto, že kam jsem přišla, tam byly ženy o deset let starší. Fakt blbá móda. Věčné musíme si na mimčo našetřit, musíme si za cestovat a poutrácet, vyzkoušet hodně partnerů a tak. Už se mu chce z toho
Jsem moc ráda, že existuji i normální maminky s láskou k dětem a nebojí se s nima rozdělit o svoje mládi
![]()
@Catmum Jjj, mám 2 holky 29 měs. a 9 měs., je mi 26 a všude, kam přijdu minimálně o 10 let starší - naprosto souhlasím ![]()