Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, hledám nějaké mladé maminky do 20 let. Nejlépe někde v Praze 10 ale nedělá mi problem dojet do centra. My jsme z Horních Mecholup.
Bydlím tu s přítelem a s 18mesicni dcerkou cca půl roku a nemáme s kým chodit na procházky kdyz jsme doma jen dvě
A také hledám nějakou maminku ktera by si rada někam vyšla i bez děcek třeba na kafe popovídat ![]()
A proč do 20ti let? Jakože je pětadvacítka stará? Nebo třicítka chodí o berlích? ![]()
@Borůvka1990 píše:
A proč do 20ti let? Jakože je pětadvacítka stará? Nebo třicítka chodí o berlích?
Neříkám nic o tom, že 30 by byla stará. Ale jako chci kamarádku ve svým věku ne? Chci aby jsme měli něco společného právě to, že jsme hodně mladé maminky a je to nezvyklé.
Nic víc v tom nehledej…
@Včelička992 píše:
@Borůvka1990 To uz te zacina s.rat brzy, ze ti neni 20![]()
Proč by mě to štvalo? Je mi 26
![]()
@KristynaDun píše:
Neříkám nic o tom, že 30 by byla stará. Ale jako chci kamarádku ve svým věku ne? Chci aby jsme měli něco společného právě to, že jsme hodně mladé maminky a je to nezvyklé.Nic víc v tom nehledej…
Omlouvám se, pokud ti můj příspěvek připadal útočný, tak jsem to nemyslela.. ![]()
Ahoj je mi 20 syn 14 měsiců, jsme casto doma sami :/( akorat jsem z Úrahy 6 pokud nevadi
Rada vas ppznam
![]()
@radka.ste píše:
Ahoj je mi 20 syn 14 měsiců, jsme casto doma sami :/( akorat jsem z Úrahy 6 pokud nevadiRada vas ppznam
![]()
To je super
budu moc rada kdyz se poznáme
píšu ti soukromou zpravu, tak doufám ze se domluvime ![]()