Mladé maminky Liberec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
215
1.2.14 23:27

mladé maminky Liberec

Ahoj maminky.Je mi 22 a mám doma 10,5m dcerku.jsme přes den dost často sami doma a tak pořád něco vymýšlíme co dělat. Bydlíme v Turnově ale tady není moc možností nějakého vyžití pro děti(koutek, bazén a podobně) tak dost často jezdíme i do Liberce…
nenašla by se nějaká fajn maminka s prckem které by s námi občas zašli někde ven nebo do koutku atd? když by jsme byli v Liberci? jsme tam dost často..
Děkuju a pěkný večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7260
2.2.14 07:03

@Janca.Nikca prihlas se na fcb do skupiny Liberecke maminky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
2.2.14 07:27

Ahoj tak nevim zda-li se muzu pocitat mezi mlade mamky je mi 25 ale jsem taky sama pritel pracuje v nemecku bydlim na rybnicku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
2.2.14 08:08

V

Příspěvek upraven 30.03.14 v 21:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
2.2.14 08:12
@Jenver píše:
Já jsem z Liberce. Je mi 21 a mám pomalu 3letyho synka.

Ahoj a kde v liberci bydlis? A jak se jmenuje synek mimochodem taky pisu pres mobil takze taky obcas jak tatar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
2.2.14 09:48

No my nejsme z Liberce..ale jsme tam často právě..a ráda bych kdyby bylo s kym občas zajít do koutku, na prochajdu nebo tak..tady nikoho moc nemáme..a do lbc to nemáme daleko..
@aspagi a určitě se počítáč mezi mladé maminky :) myslela jsem jako že pokud je tu někdo mladší třeba 30let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
2.2.14 11:33
@Janca.Nikca píše:
No my nejsme z Liberce..ale jsme tam často právě..a ráda bych kdyby bylo s kym občas zajít do koutku, na prochajdu nebo tak..tady nikoho moc nemáme..a do lbc to nemáme daleko..
@aspagi a určitě se počítáč mezi mladé maminky :) myslela jsem jako že pokud je tu někdo mladší třeba 30let…

Tak to diky ja uz si prave obcas pripadam stara furt me neco boli
Hele tak napos kdy mas cestu do lbc a sejdeme se oki?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
2.2.14 17:52

@aspagi no počítám že během příštího týdne. nemáš třeba fb? pro lepší domluvu a komunikaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
3.2.14 06:48

Fb mam ale nechodim na nej neak me to nechytlo tady mas moje tel.: 776 478 365 a jmenuju se andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
17.3.14 14:06

Holky nenajde se nějáká mamča i z Jablonce? Mám devíti měsíčního prcka a je mi 21let. Taťku máme od rána do večera v práci a dlouho tu nebydlíme, takže víceméně pořád sami :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.14 14:09

@Ademe to známe..také ho máme od rána do večera v práci a jsme doma sami..a procházky samotný nás už taky moc nebavěj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
17.3.14 14:11

@Nicolka2013 A odkud jsi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.14 14:15

@Ademe já jsem z Turnova..ale máme to podobně…celej den sami doma…což je nuda..chce to někoho na prochajdu s kočárkem, pokec a podobně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
17.3.14 14:16

@Nicolka2013 Jé do Turnova taky jezdíme :-) Já jsem původně z Příšovic mám tam celou rodinu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.14 14:17

@Ademe vážně? my bydlíme nad Dolánkama… tak jdem občas na prochajdu, hřiště, brusle atd…nebo do cukrošky mlsat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová