Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, jsem 20cetiletá maminka a nemám v okolí žádnou kamarádku s kterou bych mohla vyrazit s kočárkem nebo na kávu. A docela bych to někdy i ocenila někoho takhle mít. Mám 3 měsíce starého chlapečka.
Kdyby se tu některá našla budu jedině ráda. ![]()
Ahojik, vím že Váš inzerát je strašího data, ale jestli máte ještě zájem budu ráda.:)Radka
@Radin píše:
Ahojik, vím že Váš inzerát je strašího data, ale jestli máte ještě zájem budu ráda.:)Radka
Urcite bych byla rada ted jsem tu delsi dobu nebyla ale kdyby jste chtela napiste.naa fb Miroslava Bukačová
Ahoj najde se nějaká maminka na pokec občas zajít na kafčo děti jsem okolí strakonic
@alča mamka ahoj, nevim jestli inzerat stale plati, ale jsem nova. nedavno jsem sẽ přestěhovala do Strakonic a rada bych se s někým seznámila ![]()
Hledá tu ještě někdo kamarádku? Mám dvě malé dcery a nikoho tu neznám. ![]()
Ahoj já mám klucika Vašíka 14 měsíců a ráda vyrazím na kafco nebo na procházku. Tak mužem kdykoliv vyrazit ![]()
Ahoj holky, jsem z Vimperka a nikoho tu neznám. Mám 20ti měsíční holčičku, hodila by se nám nějaká kamarádka
klidně přijedeme do Strakonic nebo Prachatic ![]()
@Kačulka8 píše:
Ahoj holky, jsem z Vimperka a nikoho tu neznám. Mám 20ti měsíční holčičku, hodila by se nám nějaká kamarádkaklidně přijedeme do Strakonic nebo Prachatic
Ahoj sice je dceři 6 let ale ráda se domluvím na ty Strakonice ![]()
@Anonymní píše:
Hledá tu ještě někdo kamarádku? Mám dvě malé dcery a nikoho tu neznám.