Mladý ječmen - který?

Happy Hippo
22.9.15 13:21

Mladý ječmen - který?

Krásné odpoledne :mavam:

Potřebovala bych poradit. Chystám se si pořídit mladý ječmen, jen nevím, kterou značku. Green ways je moc drahá značka, ale zase prý nejlepší. Je tomu tak opravdu? Nebo máte zkušenosti i s jiným výrobcem? Ve zdravých výživách prodávají ječmen v biokvalitě podstatně levnější. Tak prostě nevím. Bojím se vyhozených peněz :roll:

Moc děkuji za zkušenosti :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5010
22.9.15 13:26

Já mám Green ways a pohoda, jen nemám srovnání s jinými značkami. Známá mi doporučila green ways s tím, že je to sušená šťáva a že je nejlepší, tak jsem ji poslechla :-) Prý jsou dva druhy, sušená šťáva, což prý snese snad každý, a sušená rostlina, to prý u někoho občas způsobí problémy.
Jinak že bych se po půl roce s ječmenem cítila výrazně jinak říct nemůžu :mrgreen: Byl mi doporučen jako prevence těhotenské cukrovky, kterou jsem v prvním těhotenství měla, tak to zkouším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
22.9.15 13:33

Kupujeme ty, které jsou zrovna v akci, např. značku, kterou prodávají v DM. Funguje, ale podle mého názoru od Green ways byl stejně nejlepší. Tak jako chlorella od této značky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
22.9.15 13:34

GW…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
22.9.15 13:37

Taky mam GW a jsem spokojena. Tolik energie jsem nikdy nemela. Kombinuji s jejich chlorellou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.9.15 13:37

GW, vše ostatní na co jsem narazila je jen rozemletá tráva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
22.9.15 14:23

Jedině GW a pokud jinou značku, tak si sakra vybrat a nebrat ten, který je připraven ze sušených lístků ječmene a nikoliv se šťávy z lístků (někde na netu je srovnávací tabulka a mají tam tento parametr). Jednou jsem málem naletěla paní v bylinkářství, když mi tvrdila, že ječmen od virde je sušená šťáva, naštěstí mi dala ochutnat a já po prvním loku věděla, že si ten obal ani nepřečetla, protože to tam je přímo napsané, že je to vyrobeno ze sušených lístků. Právě ten z těch sušených lístků je takový zakalený, není tak krásně zelený a má takovou divnou pachuť, měla jsem možnost ochutnat dva druhy ze sušených lístků a oba dva mi připomínaly smectu. Takže jsme s mužem dospěli k závěru, že GW je nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Happy Hippo
22.9.15 22:08

Vsem moc dekuji. Uz jsem si objednala ten od GW. A jeste bych se zeptala, jestli jste pri uzivani nektera zhubla?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.10.15 16:18

Holky mám dotaz piju caro místo kafe to je vlastně také forma ječmene mladého a někde jsem četla že je ječmen proti depresi nebo že napomáhá proti depresi…myslite že je to i ten nápoj caro samozrejme na to nespolýhám ale napadlo mě že pravidelným pitím by to také mělo fungovat…??CO myslíte???

• Citovat
  • Upravit
14110
11.10.15 18:01
@Anonymní píše:
Holky mám dotaz piju caro místo kafe to je vlastně také forma ječmene mladého a někde jsem četla že je ječmen proti depresi nebo že napomáhá proti depresi…myslite že je to i ten nápoj caro samozrejme na to nespolýhám ale napadlo mě že pravidelným pitím by to také mělo fungovat…??CO myslíte???

mysláím, že určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
11.10.15 18:08

Taky si myslím že to fungovat nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
11.10.15 19:05

Nezkoumala jsem zdravotní účinky cara, ale caro je pražené, mladý ječmen je šetrně sušený, takže vlastně živý, to bude ten zásadní rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.15 22:00

ječmen

Čau holky, taky už skoro dva roky doma jíme jenom ječmen a chlorellu od GW, je to nejvyšší kvalita co může být, drcené seno které vydávají za štávu akorát dráždí stěny žaludku a střev tak je drhne jak jemný prášek na nádobí a chorellu mají 100% čistou, takže nehodlám baštit šmejdy na kterých ostatní vydělávají,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.15 22:01

ječmen

Ječmen jedině v prášku, je to sušená štáva, plná enzymů atd. takže po rozmýchání s vodou je z toho zase štáva jak ji vylisovaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.18 14:03

Zkuste https://www.***** :*

*****edit admin- odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie