Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Já mám Green ways a pohoda, jen nemám srovnání s jinými značkami. Známá mi doporučila green ways s tím, že je to sušená šťáva a že je nejlepší, tak jsem ji poslechla
Prý jsou dva druhy, sušená šťáva, což prý snese snad každý, a sušená rostlina, to prý u někoho občas způsobí problémy.
Jinak že bych se po půl roce s ječmenem cítila výrazně jinak říct nemůžu
Byl mi doporučen jako prevence těhotenské cukrovky, kterou jsem v prvním těhotenství měla, tak to zkouším.
Kupujeme ty, které jsou zrovna v akci, např. značku, kterou prodávají v DM. Funguje, ale podle mého názoru od Green ways byl stejně nejlepší. Tak jako chlorella od této značky. ![]()
Taky mam GW a jsem spokojena. Tolik energie jsem nikdy nemela. Kombinuji s jejich chlorellou ![]()
Jedině GW a pokud jinou značku, tak si sakra vybrat a nebrat ten, který je připraven ze sušených lístků ječmene a nikoliv se šťávy z lístků (někde na netu je srovnávací tabulka a mají tam tento parametr). Jednou jsem málem naletěla paní v bylinkářství, když mi tvrdila, že ječmen od virde je sušená šťáva, naštěstí mi dala ochutnat a já po prvním loku věděla, že si ten obal ani nepřečetla, protože to tam je přímo napsané, že je to vyrobeno ze sušených lístků. Právě ten z těch sušených lístků je takový zakalený, není tak krásně zelený a má takovou divnou pachuť, měla jsem možnost ochutnat dva druhy ze sušených lístků a oba dva mi připomínaly smectu. Takže jsme s mužem dospěli k závěru, že GW je nejlepší.
Vsem moc dekuji. Uz jsem si objednala ten od GW. A jeste bych se zeptala, jestli jste pri uzivani nektera zhubla?
Holky mám dotaz piju caro místo kafe to je vlastně také forma ječmene mladého a někde jsem četla že je ječmen proti depresi nebo že napomáhá proti depresi…myslite že je to i ten nápoj caro samozrejme na to nespolýhám ale napadlo mě že pravidelným pitím by to také mělo fungovat…??CO myslíte???
@Anonymní píše:
Holky mám dotaz piju caro místo kafe to je vlastně také forma ječmene mladého a někde jsem četla že je ječmen proti depresi nebo že napomáhá proti depresi…myslite že je to i ten nápoj caro samozrejme na to nespolýhám ale napadlo mě že pravidelným pitím by to také mělo fungovat…??CO myslíte???
mysláím, že určitě ne.
Nezkoumala jsem zdravotní účinky cara, ale caro je pražené, mladý ječmen je šetrně sušený, takže vlastně živý, to bude ten zásadní rozdíl.
Čau holky, taky už skoro dva roky doma jíme jenom ječmen a chlorellu od GW, je to nejvyšší kvalita co může být, drcené seno které vydávají za štávu akorát dráždí stěny žaludku a střev tak je drhne jak jemný prášek na nádobí a chorellu mají 100% čistou, takže nehodlám baštit šmejdy na kterých ostatní vydělávají,
Ječmen jedině v prášku, je to sušená štáva, plná enzymů atd. takže po rozmýchání s vodou je z toho zase štáva jak ji vylisovaly
Krásné odpoledne
Potřebovala bych poradit. Chystám se si pořídit mladý ječmen, jen nevím, kterou značku. Green ways je moc drahá značka, ale zase prý nejlepší. Je tomu tak opravdu? Nebo máte zkušenosti i s jiným výrobcem? Ve zdravých výživách prodávají ječmen v biokvalitě podstatně levnější. Tak prostě nevím. Bojím se vyhozených peněz
Moc děkuji za zkušenosti