Mléko
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
tak jsem se byla kouknout kolik stojí sunar, a není teda o moc levnější než beba, asi o 50 kč.
jelikož ve městě dm drogerii nemáme, na mléko babylove jsem se ještě nepodívala.
Nechci bebu úplně vyloučit,protože vím že obsahuje spoustu vitamínů a simonka jí má ráda.
Jen bych jí dávala jen jednou denně, a ráno třeba to normál. mléko.
Ze začátku možná zkusím ten kefír, ochucený třeba banánem, ten by jí možná chutnal, uvidíme.
Zítra jdu koupit kefír a pozítří vyzkoušíme.A napíšu jak to dopadlo.
Jinak Beba nás vyjde měsíčně na asi 1000 kč, myslela jsem že se ta spotřeba bude postupem věku zmenšovat, a ona se spíš zvětšuje:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mispulko bylo to u nás stejný. Ráno určitě čtvrtlitr, večer dala 300ml kaše a čtvrtlitr mléka, jen to hvízdlo a chtěla i v noci.
Zkus to nejdřív, pokud půjdeš přímo do kupovaného, převařené - třeba puding, kaše apod…a uvidíš ,co reakce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jára pil sunar ještě nedávno ráno i večer, někdy i po obědě (resp místo oběda). Zvolila jsem levnější variantu a kupovala sunar v DM nebo rossmanovi )to jejich babylove a babydream nebo tak nějak).(mmch já dělala už sunar z vody teplé akurát na pití, a rozpustilo se to pěkně
) .Když mi náhodou nevyšlo, dostal obyč krabicové mlíko. Jednou dostal nějako 3krát po sobě (ráno-večer-ráno) a pak byl asi 4krát za den na wc a měl kapánek průjem. Takže to chce asi začít dávat pozvolna, ne najednou … Je to tak měsíc, co začal bojkotovat mlíko ráno i večer … většinou ho prostě nevipil, vzal ale nepil. tak ráno jsme ho odbourali, takže snídá pečivo, čaj a pod .. a večer už na něj prdím a má mlíko krabicové. Jednou ho vypije dvbakrát ne, ale při ceně 8,90 za litr mi to žíli netrhá když to porád vylejvám nevypité
. Tož u nás asi tak …
- Citovat
- Upravit
tak jsem koupila acidofilní mléko od meggle, příchut jahoda, kefír neměli, jen nízkotučný. Dala jsem jí ho dnes ráno v hrnečku, protože koj. láhví by neproteklo, a chutnalo jí. Je fakt že je to spíš takový tekutý jogurt, který má ráda.
Já právě taky nevím, jestli těch mléčných výrobků nemá zas až příliš, ráno 300ml mléka,pak 150 jogurtu, večer 300ml mléka…někde jsem četla, že to zatěžuje ledviny…nevíte o tom něco?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to netuším, ale upřímně pitím normálního mléka ten příjem omezila poměrně dost:D Nešlo o peníze, ale přišlo mi to, že toho je prostě moc a pak ani nejí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit