Jaký pitný režim malého dítěte?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jaký pitný režim malého dítěte?
Ahoj holky,
jaký by měl být pitný režim malého dítěte ( dvou - tříletého)?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojky, no to jsem zvedava, co ostatni maminky napisi, moc by me to taky zajimalo. Promin, ze sem lezu, ale nepomuzu.
Muj syn ma 2 roky 4 mesice a s pitim bojujem od jeho 7 mesicu. No zkratka horor, nutim, nutim, nabizim, ale je to slabota.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
korvapuusti píše:
Ahojky, no to jsem zvedava, co ostatni maminky napisi, moc by me to taky zajimalo. Promin, ze sem lezu, ale nepomuzu.Muj syn ma 2 roky 4 mesice a s pitim bojujem od jeho 7 mesicu. No zkratka horor, nutim, nutim, nabizim, ale je to slabota.
U nás je to obráceně, Ondra by pořád jen pil a čůral, pil a čůral …
A myslím tím pořád ![]()
Anonymní: díky za odpověď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Adriane, no to mas potom doma takovy maly prutokovy kotel, co?
No nevim, co je fakt lepsi. My zase trpime v dusledku Theova spatneho pitneho rezimu na zacpy, takze je asi lepsi mit doma ten prutokac. ![]()
neprihlasena Korvapuusti
- Citovat
- Upravit
Ahojky, a nevíte prosím někdo, jestli se u dvouletých dětí počítá do příjmu tekutin ještě kaše, přesnídávky a polévky? Jinak když sečtu za den mléko a čaje, co malý vypije, vychází mi cca 1,3 litru, v létě i přes 1,5 litru. Takový malý průtokový ohřívač. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já se hlásím taky k průtokáčům
Neustále chodí s flaškou a pije a pije.Když jí chci tu flašku vzít a vyměnit za hrneček,tak zase pro změnu nepije vůbec.Teď se snažím odbourávat pití v noci,protože několikrát týdně převlíkám celou postýlku,jak se pročůrá.Je to sice trochu se řevem,ale snad se toho aspoň v noci zbavíme. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme průtokáč i v noci. Tak mu dávám v noci jen vodu, že není tak dobrá, na nějaký čas to fungovalo a moc nepil a teď už mu chutná i ta voda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, sice mě neznáte, ale dovolím si přispět
Můj syn když byl miminko (pár měsíců) tak v pohodě zvládnul vypít 4l čaje…bála sem se že má cukrovku. Ptala sem se doktora a ten mi řekl že je to naprosto v pořádku, dokonce že 4 litry jsou ideální, prý zná mimino, které vypije 7 litrů čaje za den, ale to že už je teda docela dost. Jinak nějaký min. limit pro dělti od miminkovského věku jsou klidně 2 - 3 litry za den.
Marcuška:
A mléko se počítá jako jídlo, pití je čistě jen voda, čaj atd.
Takže když chcou děti pít, tak ať v klidu bumbají, aspoň se krásně čistí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ja nevim… dovolim si oponovat…
Myslim, ze 7 litru, dokonce i ty 4 litry, ze jsou dost velky napor na miminkovske ledviny…zda se mi to prehnane. Ono s pitnym rezimem „vocad pocad“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jen tlumočím dětskýho lékaře…
asi ví o čem mluví, když má na to školu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja vim…
ale zase na druhou stranu, chodi tolik lekaru a zaroven nymandu mezi nami ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jo, určitě máš pravdu!! Ale zrovna tenhle patřil mezi ty lepší, když bylo třeba nějaký dítě delší dobu nemocný a on měl cestu kolem tak se vždycky stavil jen tak, podívat se, jak je na tom. I když třeba bylo očkování a on jel do ordinace kolem našich, tak přišel malýho (byl ještě miminko) oočkovat domů, abych s ním zbytečně nemusela tam…, ani moc neuznával antibiotika, snažil se hodně léčit všechno spíš přírodně. Byl skvělej, bohužel se odstěhoval a teď chodíme k paní Dr. a ta se mu bohužel nevyrovná…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Elíšéwah píše:
To jo, určitě máš pravdu!! Ale zrovna tenhle patřil mezi ty lepší, když bylo třeba nějaký dítě delší dobu nemocný a on měl cestu kolem tak se vždycky stavil jen tak, podívat se, jak je na tom. I když třeba bylo očkování a on jel do ordinace kolem našich, tak přišel malýho (byl ještě miminko) oočkovat domů, abych s ním zbytečně nemusela tam…, ani moc neuznával antibiotika, snažil se hodně léčit všechno spíš přírodně. Byl skvělej, bohužel se odstěhoval a teď chodíme k paní Dr. a ta se mu bohužel nevyrovná…
Dulezity je svemu lekari verit, jak ztratim duveru, necim me zklame, tak je „utrum“ ![]()
Ja nevim, mi prijde 7 litru pro detatko fakticky moc a moc…
Nekde shanim, od kdy muze pit mimi kefir? Nam je 10m, alergii na BKM nemame a maly zacina bojkovat UM, na kterem je temer od narozeni.Tak jsem si myslela, ze bych zkusila ten kefir, ma docela rad nakyslou chut.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si tedy taky myslím že pít by mělo dítě přiměřeně, ani málo ani moc.
4 či dokonce 7 litrů mi přijde moc!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit