Kolik mléka za den v 9m

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29577
22.7.12 21:33

@jullls určitě, toho se neboj, klidně místo svačinky, uvidíš sama, jak se k tomu postaví, já dělala holkám tzv. obložené talíře- od každého kousek a vybíraly si, co jim chutnalo. Broskve oloupej, vlastně všechno zatím bez slupky a měkké, možná to bude chvilku trvat, nevzdávej to, já to propagovala od cca 7 měsíce a po roce už mi děti jedly samostatně :lol:
Klidně už můžeš i červenou čočku na oběd- večeři ( nenadýmá a je to bohatý zdroj vitamínů), neboj se experimetovat, zařazovat co nejvíce chutí, zeleninky, pečivo,,tohle je čas na to, ay se ti dcerka naučila žmoulat a kousat, není důvod otálet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
22.7.12 21:44
@berry4 píše:
@jullls určitě, toho se neboj, klidně místo svačinky, uvidíš sama, jak se k tomu postaví, já dělala holkám tzv. obložené talíře- od každého kousek a vybíraly si, co jim chutnalo. Broskve oloupej, vlastně všechno zatím bez slupky a měkké, možná to bude chvilku trvat, nevzdávej to, já to propagovala od cca 7 měsíce a po roce už mi děti jedly samostatně :lol:
Klidně už můžeš i červenou čočku na oběd- večeři ( nenadýmá a je to bohatý zdroj vitamínů), neboj se experimetovat, zařazovat co nejvíce chutí, zeleninky, pečivo,,tohle je čas na to, ay se ti dcerka naučila žmoulat a kousat, není důvod otálet.

Moc děkuju :-*

• Citovat
  • Upravit
7240
22.7.12 21:46

@jullls A dáváš třeba nějaké dětské sušenky? Dají se koupit i bez cukru, bio nebo kukuřičné a jiné křupky. To by ji mohlo bavit a měla by změnu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
22.7.12 21:49
@rejžička píše:
@jullls A dáváš třeba nějaké dětské sušenky? Dají se koupit i bez cukru, bio nebo kukuřičné a jiné křupky. To by ji mohlo bavit a měla by změnu. :-)

Jojo „lepidlo“ je veliiiice oblíbené :P

• Citovat
  • Upravit
7240
22.7.12 21:50

@jullls Hlavně když to pak člověk stírá ze všeho okolo, já vím.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
22.7.12 21:51
@rejžička píše:
@jullls Hlavně když to pak člověk stírá ze všeho okolo, já vím.. :mrgreen:

No já včera umyla stůl a lady přijela v chodítku a udělala plác plác s tou křupkou :D :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko