Kaše na noc místo mléka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
590
18.7.12 20:07

kase na nocc

Ahoj, mám prosbu o radu. je nám 8,5 a zatím jsem dávala na noc hami mlíčko s kaší. ale je to drahé a tak chci kaši. koupila jsem hami od 6 měsíce, ředěnou s vodou, ovocná, ale přijde mi to jako břečka + kousky v ní mi připomínají spíše strouhanku. myslela jsem, že kaše je kaše a ne břečka. to i to hami mlíčko s kaší je hustější. můžete mi prosím poradit nějakou vhodnou kaši? děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
18.7.12 20:08
@ccudlik píše:
Ahoj, mám prosbu o radu. je nám 8,5 a zatím jsem dávala na noc hami mlíčko s kaší. ale je to drahé a tak chci kaši. koupila jsem hami od 6 měsíce, ředěnou s vodou, ovocná, ale přijde mi to jako břečka + kousky v ní mi připomínají spíše strouhanku. myslela jsem, že kaše je kaše a ne břečka. to i to hami mlíčko s kaší je hustější. můžete mi prosím poradit nějakou vhodnou kaši? děkuji moc

tak přidej víc kaše, dokud nebudeš s hustotou spokojená :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
18.7.12 20:08

Co takhle víc prášku do vody? :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
18.7.12 20:10

Já jsem kaši snad nikdy nedělala podle návodu.. ptž, buď to bylo jako beton a nebo, jak říkáš, jako břečka..a zkoušela jsem různé..snad všechny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
18.7.12 20:11

Kaše přímo z drogerie DM Babylove, jsou výborné, levné a dle mě, že vzhledem k tomu, že jsou německé, tak tomu složení tak nějak věřím víc, než našim. Začínali jsme s Babylove obilnou jáhlovou nemléčnou a teď pokračujeme Babylove bio dětskou mléčnou kaší s vanilkou. Obě maličké moc chutnají. Ceny jsou přijatelné :palec:

Příspěvek upraven 18.07.12 v 20:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3248
18.7.12 20:16

Malé chutnají i kaše Babydream z rossmannu, ale teď si oblíbila od Sunarky med a cereálie, či co to je :think: a jak píše monicskaa, tak připravuju kaši podle sebe, ne návodu, občas do toho dám i sunarka sušenky, nebo to dohušťuju rýžovou krupicí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
18.7.12 20:17

Já kupuju Nominal ze zdravé výživy, pohankovou, jáhlovou a kaši Super. Míchám je s UM od Babylove, je to výživné a fakt levné (to UM stojí 139 Kč a vydrží mi na ty kaše tak šest týdnů, kaše stojí 30-40 Kč, na měsíc mám tak jednu a půl).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
18.7.12 20:20

Díky. mě prostě zarazilo, že kaše se podobala břečce a kousky ovoce byly jako kousky strouhanky. to bych nepila ani já…a zasytí prcky? nemají hned hlad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
18.7.12 20:22
@ccudlik píše:
Díky. mě prostě zarazilo, že kaše se podobala břečce a kousky ovoce byly jako kousky strouhanky. to bych nepila ani já…a zasytí prcky? nemají hned hlad?

Naší malinkou to zasytí v pohodě, ona teda už téměř od narození spinká většinou celou noc i v době, kdy byla jen kojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
18.7.12 20:23

@ccudlik my ji teda nedáváme z lahve, ale na lžičku. Malej dostane 180ml (je mu 8 měsíců) a spí přes 12 hodin v kuse. :nevim: Takže asi zasytí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
18.7.12 20:23

Po té Nominalce v pohodě, před spaním ho ještě trochu nakojím a další kojení je pak někdy v pět ráno, někdy až v sedm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
18.7.12 20:30

Kupuje podle akcí - dnes zrovna měla taky od Hami ovocnou na dobrou noc.. Míchám taky podle sebe a ne podle krabice, je fakt, že zrovna tahle je docela „hrubá“ a hlavně je na chuť hodně sladký, malý to jelo.. Taky dávám lžičkou.. Je to jediný co mi jí :mrgreen: Jinak ty kaše ze zdravý výživy jsou dobrý tip, asi zkusíme :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
18.7.12 20:40

No ona než by to snědla lžičkou - se v tom nimrá, tak dr mi řekla, že můžu i flaškou… díky za rady, nějaké koupím a zkusím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
18.7.12 20:40

No ona než by to snědla lžičkou - se v tom nimrá, tak dr mi řekla, že můžu i flaškou… díky za rady, nějaké koupím a zkusím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
18.7.12 20:55

S dovolením se taky vtírnu do diskuze. Malá pije 180 ml mlíka na noc a chtěla bych jí zkusit dát místo toho kaši. Kolik ml jí mám poprvé dát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí