Kaše na noc místo mléka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8
14.11.12 21:18

Zkusím dávat více UM třeba 150ml 4× denně a 1×zeleninu…čaj zatím popíjí jak kdy… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31602
14.11.12 21:20

Dej kolik si řekne ;) u nás to je většinou 200ml, ale né vždy to vypije

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
16.11.12 10:12

Co myslíte u toho vývaru je to ještě brzy… :think: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31602
16.11.12 10:20

@RAMAD já nevím :think: .ale já prostě začala klasicky mrkví, pak mrkev+brambor, ted do toho přidávám brokolici a tak dále…pak chci za čas zkusit do toho zakomponovat ještě králičí…ale když se toto všechno trochu naředí vývarem tak by to asi nemuselo nijak vadit.Jen ho nesol a nekořeň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
17.11.12 21:56

Tak to mi už jedli i květák, celkem to jedl… :) a nic mu nebylo…maso taky uvažuju zkusit ale počkám at si zvykne na zeleninu a brambor..
Zkoušela jsem i kaši a líbila se mu… 8)
moc děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
3.12.12 21:30

Začali jsme dávat maso dnes malou lžičku kuřecího masa jen nevím kolikrát týdně mu můžu na začátek dát…zeleninku sní pěkně tak zkoušíme nové… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31602
4.12.12 06:14

Ramad - kolik toho asi tak spapká? Mám pocit že to naše malá fláká, ale zbytečně napchávat jí nechci..dávám jen kolik sní…Mám s ní vůbec teď trápení..odmítá mi mléko a kolikrát ani moc nevypije čaje..
Maso sem četla tak 2× týdně, ale dej dle svého uvážení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
5.12.12 21:07

To je těžko říct dávám malou lžičku vařeného masa a půlku brambory, a 2malé mrkvičky :mavam: mám to rozmačkané a dávám malému pokud neprotestuje, a zapíjí to čajíkem…zdá se mi že málo pije čaj…kolik dáváte mléka denně? porce já 3 po 150ml a celkem se někdy zlobí a chce jěště… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31602
9.12.12 11:20

@RAMAD mě dřív vypila tak 4-5× 200ml.Pak začala mít období, kdy začala mlíko bojkotovat.Ted tak vyppije 4×150ml..někdy i víc někdy mnohem méně. Nejdřív jsem trochu plašila (v naší rodině jsou a byli spíš děti žravci),ale dle přečtení různejch příspěvků tady mi došlo, že mohu být ráda za to co vypije. Jinak co se příkrmů týče jsem zjistila, že našemu prckovi spíš jedou příkrmy ze skleniček, asi jak je to hodně najemno. Tak se snažím ji do nějaké té skleničky občas propašovat trochu masa, brambory nebo jiné zeleniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí