Co k večeři pro 6měsíční miminko

231
17.7.12 19:44

Co k večeři pro 6. měsíční miminko

Ahoj holky,
prosím o radu, naše malá přestala papat kašičky, plive, zvrací atd…
co k večeři místo toho?
jinak už dostává dopoledne ovoce, v poledne zeleninu, odpoledne ovoce nebo přesnídávku - to vše jí krásně, jinak k tomu ještě kojím…
díky:-)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5009
17.7.12 19:45

@hejbalik pokud je kojená, tak v šestém měsíci má mít jeden chod nahrazený…tys ji najednou vysadila čtyři mléčné dávky? To mi přijde dost nerozumné. Dávej ji večer normálně mlíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
17.7.12 19:47

Já bych nenutila a dala MM

mám 8 měs. a má stále jen masozel. na obed a ovoce/jogurt odpoledne, jinak kojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
17.7.12 19:50

K večeří u šestiměsíčního miminka jen mléčnou kaši nebo mlíčko. Taky bych se přikláněla pouze k jednomu - zeleninovému chodu denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24214
17.7.12 20:02

Já bych jí taky večer jen kojila. Dcerka v 6 měsících měla nahrazen pouze oběd a to zeleninkou. Jinak byla na mlíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
17.7.12 20:03

Nevím od kdy přikrmuješ, ale tedy zírám, jestli tohle všechno sní, nebála bych se jen nakojit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
17.7.12 20:14

Určitě jen kojení k večeři, našemu je 13 měsíců a mléko mu rozhodně k večeři stačí, nijak nestrádá, spí celou noc. Navíc je na noc lehčeji stravitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
17.7.12 20:25

@mammy nasi mali je rok vypije k veceri nutrilon a spinka celou noc, mlicko ji staci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
17.7.12 20:26

Mammy zlato to nebyla reakce na tebe :D jsem se prekoukla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
17.7.12 20:40

Já už přikrmuji od konce 4. měsíce, začala jsem zeleninou, pak přidala kašičky atd…takhle nám to nařídil doktor, malá je totiž hodně drobná, kojení jí nestačí, tak proto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
17.7.12 21:27

Tak jí udělej umělé mléko, jestli jí tvoje nestačí, ale rozhodně toho má dost a asi bude drobná, náš byl jen kojený, tolik toho v půl roce nesnědl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
17.7.12 21:29

Umělé mléko právě taky nechce, je to u nás trošku složitější:-), nechce pít nic jiného než MM, nechce láhev, hrníček atd…přijde mě toho taky až dost, ale jak říkám, nařídil to doktor, tak jsem chtěla poslechnout…malá byla ok, až posledních pár dní prostě kaši nechce ani vidět:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
17.7.12 21:41

A opravdu nepřibírá? nebo přibírá, ale ne dle tabulek podle pana doktora? asi bych se vyprdla na nařízení, mě toho přijde až až. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
17.7.12 22:38

Nařídil doktor??? No to bych chápala, kdyby bylo dítě opravdu extrémně nevyvinuté, ale pokud je malá jen malá a nesplňuje tabulky… :nevim: Kamarádky holčička má v roce a třech měsících těsně nad osm kilo a její doktorka jí nic nenařizuje, váhu vůbec neřeší. Přikrmují normálně až od šestého měsíce, žádné extra výživné kaše a jiné superšpeky :-) Prostě malá bude drobná. Tatínek taky neměří dva metry, tak bude asi po něm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
17.7.12 23:08

@hejbalik kojení ji nestačí - to nebřibírala vůbec? syna mám taky „vyžlátko“ (dle srovnání s ostatními nebo podle tabulek-to byl vždy pod grafem) dr. neřešila, jen jsme byli na převážení mimo kontrolu :think: zeleninu jsme začali zkoušet v 5,5měs., ovoce od 7 měs. a těď v 8 se mi zdá že přibral dost i tváře se mu začínají zakulacova a to sní cca max 150 jídla, vyjímečně celou skleničku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí