Mléko časem zmizí?

27.12.22 21:38

Mléko časem zmizí?

Ahoj, malému je teď 5 měsíců a asi od 3 měsíce dokrmuji UM. Posledních asi 14 dní si bere prsa převážně už jen v noci. Teď o Vánocích jsem byla nastydlá a dostala jsem teplotu tudíž jsem malého nekojila. Prsa mu nijak nechybí, postačí si s lahví. Myslíte že mám přestat s kojením a už dávat jen láhev nebo ještě dál kojit, když že mě ještě něco vymáčkne? 😁 A když ne, mléko samo zmizí? Bolesti nemám, prsa nijak netvrdnou ani se nenalévají, když si je zmáčknu tak mlíčko ještě teče. Díky za všechny názory 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18626
27.12.22 21:42

@Trdlice0902 spis podle toho jak to citis a chceš. Me by bylo lito prestat už jen kvůli tomu, ze vrznu miminu prso, napije se a odpadne a spime dal. Kdybych musela vstavat a míchat pití, to jsme vzhůru obě a jede se komplet uspavani na novo plus mytí flašky… na to jsem fakt lenoch :lol: klidně bych dal kojila v noci dokud to jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
27.12.22 21:50

Jestli chces, dej UM.
Jestli chces kojit, koj. Klidne by slo i plne.
Je to na tobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.12.22 21:53

Máš pravdu 😁 jak jsem měla horečku, tak se mi taky nechtělo někdy o půl 3 ráno dělat UM, ale musela jsem. Je fakt že dát prso je pohodlnější a rychleji zase malý usne.. a jsem ráda že chce prso aspoň ještě v noci, ikdyz ne úplně každou noc se vzbudí. Mimochodem když už horečku nemám, můžu už kojit normálně dál ikdyž jsem ještě trochu nachcipaná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68945
27.12.22 21:59

Kojit můžeš i nemocná.
Je to na tobě, jestli chceš přestat, tak přestaň, dost dobře možná mlíko samo zmizí bez potíží, ale holt ti přibydou starosti s um.
Pokud kojit chceš, normálně koj bez ohledu na nemoc, předáš mu protilátky, čím víc budeš kojit, tím víc se bude mléka tvořit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
27.12.22 22:11

@Trdlice0902 ja byla taky nedavno nemocna s teplotami a normalne jsem kojila. Proc by myla byt nemoc prekazkou v kojeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18626
27.12.22 22:20

@Trdlice0902 kojim pořad ikdyz jsme měli covid. Mimino bude mít 7m. Jako bonus vidím i finance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680
27.12.22 22:27

Taky jsem vzdy kojila i nemocna. Ale jestli vam obema vyhovuje spis lahev, tak to nelamej pres koleno. Mliko casem zmizi, ja odstavila 19 mesicniho pred pul rokem a kdyz si zmacknu prso, taky mi porad tece mliko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
27.12.22 22:59

Zda chceš nebo nechceš kojit je na tobě :) za mě to noční kojení je určitě pohodlnější :)

S tím kdy mléko zmizí … jednou nejspíš ano… :mrgreen: já kojila do 16m a mléko mi zmizelo až za rok.. (ale až jak jsem otěhotněla).. do té doby mi po zmáčknutí vždy trochu vyteklo… ale žádné nalévání atd se nekonalo :) takže v první půlce těhotenství mléko nebylo a pak se zase začalo dělat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
27.12.22 23:14

Taky jsem kojila i nemocná, dítě se neptalo jestli chci nebo nechci, a budilo mě co 20 minut na kojení, já 39 a zimnice, báječný to bylo :mrgreen: Ale rozhodnutí zda UM nebo kojení je na tobě, je to v zásadě jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
28.12.22 00:18

Dnes jsem si vymáčkla kapku a to už 7 měsíců nekojim. Mlíko jen tak nezmizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5378
28.12.22 00:29
@Trdlice0902 píše:
Ahoj, malému je teď 5 měsíců a asi od 3 měsíce dokrmuji UM. Posledních asi 14 dní si bere prsa převážně už jen v noci. Teď o Vánocích jsem byla nastydlá a dostala jsem teplotu tudíž jsem malého nekojila. Prsa mu nijak nechybí, postačí si s lahví. Myslíte že mám přestat s kojením a už dávat jen láhev nebo ještě dál kojit, když že mě ještě něco vymáčkne? 😁 A když ne, mléko samo zmizí? Bolesti nemám, prsa nijak netvrdnou ani se nenalévají, když si je zmáčknu tak mlíčko ještě teče. Díky za všechny názory 😊

Proč jsi při nemoci nekojila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.12.22 17:41

Nekojila jsem kvůli horečce, ne nemoci..a to asi jen 2 dny. A dnes v noci zase ve 3h vstávačka, prso jsem zkoušela min 4× a stejně řval jak tur, takže jsem musela udělat mléko. Takže jsem s kojením asi skončila :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
28.12.22 17:47

@Trdlice0902 i s horečkou se může normálně kojit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
28.12.22 18:38

Kojit muzes i s horeckou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie