Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
No fakt mi teda Beba HA nepřišla hořká
a malé chutnala ta mi ted odmítla nutrilon co měla mít na dobu když zvracela a prostě chce Hami.
malamamca píše:
Tak my ve dvou měsících měly bebu ha, v 5. jsme přešli na nutrilon a od nějakého osmého jsme byli na sunaru, ale já měla dítě žravý, ta by v tej flašce vypila i celou krávu
Beba hořká není, obyčejná určitě ne. Ale je pravda, že není tak sladká jako třeba Babylove..
Zlatá Beba, po Nutrilonu měl prcek pořád hrozný hlad a přibíral po něm naprosto nehorázně
A teď na Beba papká v 5. měsících jednou za čtyři hodky, paráda, snad se i ta váha výhledově srovná, teď přes všechny ty brady není ani poznat jak vypadá ![]()
My jsme od narozaní na Bebě. TeĎ v 7m se snažím přejít na Hami, protože je levnější. Malému docela chutná,a le mě štve to rozpouštění. Přijde mi, že Beba je líp rozpustná. Nemusí se vmíchávát do menšího množství vody a pak dolívat, ale rovnou do celé dávky, párkrát zatřepu a je to.
Ahoj dievčatá.
Je pravda,že každému miminku chutná niečo iné.My sme tiež na UM,vystriedali sme asi 4 druhy mliečka,kým sme našli to pravé pre nás.Sme na Hami a je to jediné mlieko,po ktorom má malý pravidelne stolicu,nebolí ho bruško a je spokojný.Mali sme aj Bebu a bola pre nás nevhodná,mal po ňom strašný hlad a nekakal,po Hippe strašne priberal,Nutrolon tak to blinkal ako divý,Sunar ho strašne zabetónoval a fakt jedine Hami mu sadlo.Takže hlavne dobrý výber ![]()
alviola píše:
My jsme od narozaní na Bebě. TeĎ v 7m se snažím přejít na Hami, protože je levnější. Malému docela chutná,a le mě štve to rozpouštění. Přijde mi, že Beba je líp rozpustná. Nemusí se vmíchávát do menšího množství vody a pak dolívat, ale rovnou do celé dávky, párkrát zatřepu a je to.
ahoj, to je zvláštní, já hami připravuju normálně - voda - prášek - protřepat - podávat
. je to tak napsané i na krabici. používám teda hami 3, tak nevím, jestli je v tom nějaký rozdíl
. já ale na hami mléko nedám dopustit - krásně se rozpouští a hlavně, jeho banánová varianta je to jediné, co syn vzal po roce kojení/odsávání na milost
. asi to chce vážně vyzkoušet, protože každému dítěti chutná a vyhovuje něco jiného
.
JJ, přesně tak, taky máme Hami a normálně se rozpouští
Prvně jsem chtěla zkusit Bebu, ale nechutnalo mu a nechutnalo ani mě, smrdí po rybině a i tak chutná ![]()