Mléko = špatně??? a co chrápání???

Napsat příspěvek
Velikost písma:
423
28.4.09 18:59

mléko je špatně?

Anonymní - ono nestačí to mléko vy:,–(it pouze v době nachlazení. To je příliš krátká doba, aby se něco zlepšilo. U nás se první výsledky projevily po 3-4 týdnech. Tolik naše zkušenost :wink:

Alte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
28.4.09 19:13

Alte, moc děkuju! Problém je v tom, že Kuba vůbec není nemocnej, občas rýma, ale nic extra, nikdy nebral antibiotika, exém nemá, jenom prostě chrápe..... Na ORL řekli, že má zvětšenou nosní mandli, ale výsledky kultivace v normě..... Vy:,–(it takhle mléko, jak říkáš, to bych asi nedokázala, jedine kdyby mu opravdu šlo o život :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
28.4.09 19:21

mléko je špatně?

Nat, a neřekla ti MUDra z čeho může mít Kubík tu mandli zvětšenou? A chrápe až v poslední době? Lucka měla jednak časté infekce kvůli Kubíkovi (našemu :lol: ), který pořád něco tahá ze školky, a pak jí na EAV MUDra zjistila alergii na mléko. Na alergologii jsme zatím nebyli. Takže u Lucky sehrály roli časté infekce ruku v ruce s tím mlékem.

Alte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
28.4.09 19:28

mléko je špatně?

Jo a co třeba alergie na roztoče, prach, pyly? To by taky mohla mandle reagovat, je součástí waldeyerova lymfatického okruhu.

Alte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
28.4.09 19:56

Mno, když už o tom hovoříš, tak zdá se mi v poslední době, že víc kýchá a svědí ho občas oči… Já jsem od 3 let alergická na pyly a to FEST, v dětství mě neobešly ani docela kruté astmatické záchvaty… Myslíš, že bych s ním ještě měla skočit na alergologii???? Jinak ten EAV, to je takový ten srandovní přístroj? :-) Kubovi se velice líbil :-))) Tam mu naměřila, že má lehce zaneřáděná játra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
28.4.09 20:07

Může to s tím souviset, když se vyřeší alergie, nebudou játra tam přetížena, zvedne se imunita a tím snad i ta mandle a chrápání. Jinak je to hodně o kombinaci jídel, takže mlíko prioritně hlídej, jinak med a další složky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
28.4.09 20:14

mléko je špatně?

Já bych se na té návštěvě alergologa domluvila, ta mandle není zvětšená pro nic za nic, něco se v Kubíkovi děje, navíc když ty alergie máš. Jo jo, to je ten přístroj se skákající rafičkou :D Lucce zas zjistila zaneřáděná střeva a to dost :roll: Je to běh na dlouhou trať…

Alte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
28.4.09 22:53

Ahoj, trochu uhnu od tématu. Mám mimčo, tříměsíční a plně kojím. Na podporu tvorby MM jsem si vařila meltu s mlékem, malá mívala bolení, tak jsem kravské mléko vyměnila za sušené sójové a máme od bolení klid.
Sestra se věnuje zdravé výživě a tvrdí, co už tu bylo řečeno…nejhorší jsou ,, bílé věci,, - mléko, mouka, cukr a sůl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
28.4.09 22:57

Holky a co tedy to kozí mléko? Je chuťově totálně jiné??? A proč je lepší než kravské?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
29.4.09 09:51

Kozí mlíko je chuťově trochu jiné, ale dítě si na něj bez problémů zvykne když mu ho nebudeš dávat se strachem nebo s doprovodnou hláškou : zkus to, ale je to od kozičky, tak to bude jinačí než to tvý dobrý. I to už jsem zažila. Jinak důležitý je složení, to je totálně jiný než kravský a i výskyt alergií je tam minimální. Na kravský je alergický kdekdo, na kozí skoro nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí