Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no tak si zkus udelat test kolem 10.dne po oplodneni..to uz by mohlo jit neco videt..me mlezivo neteklo vubec a netece..pred otehotnenim jsem si taky hodnekrat vsugerovala priznaky a kdyz jsem opravdu otehotnela tak mej jen malinko bolela prsa a pichalo nebo palilo v podbrisku ale jinak nic moc..drzim palce at ti to vyjde..a pokud ne tak ti radim Ovulacni testy..nam se po nich zadarilo hned napoprve..:)
Mě mlezivo teď teče od začátku těhotenství a při prvním jsem to měla stejný.Akorát,že jsem měla mlezivo,i když jsem měla cystu na vaječníku(asi rok po porodu s prvním synem,kterého jsem v té době nekojila už víc jak půl roku) a doktor mi vůbec nevysvětlil proč a z krve jsem měla všechno v pořádku.
ahoj, děkuji za názory. Mám právě skoro stejné příznaky jako při prvním těhu a navíc to mlezivo. Prsa mám hodně bolestivé, nateklé a vystouplé bradavky.
S tou cystou, nemyslíš, že by to doktorka měla vidět, nyní jsem docela dost sledovaná, protože jsem potratila a následně mi dělali sondáž a dilataci děložního hrdla. Na kontrole jsem byla před 4 týdny. Myslíte, že za 4 týdny a v době, kdy mám před MS a začali jsme se snažit???
Děkuji za reakce.
Ještě dodám, já se právě první měsíc tedy leden cítím v pohodě ( celkově od toho potratu), byla jsem vyrovnaná, nabitá energií, nic mě nerozházelo, nyní už je to horší jsem hodně unavená a denně naspím okolo 11 hodin. Právě, že nejsem na to až tak upnutá, protože tyto stavy, kdy jsem si to vyvolávala, jsem také měla a to z toho důvodu, že jsem věřila, že to muselo vyjít, protože jsem brala Clostík a píchali mi Pregnyl a doktorka si to moc chválila, jak dobře se mi tvoří folikuly.
Beru tak nějak, že by to mohlo vyjít.
no všechnotomu nasvědčuje:))takže ti moc moc drzim palecky..ty jsi ted 10.DPO??tak si zitra nebo pozitri zkus klidne testik a uvidis:)
ahoj alice,děkuji za reakci. Zítra jdu k doktorce, tak uvidím, co řekne. Dnes už mi to neteče. Ale bradavky hodně bolí. Dám pak vědět, jak to bude.
Ahojky, mě začalo téct mlezivo z prsů v říjnu, v září jsem začala brát utrogestan a teklo mi, i když jsem těhu nebyla. Teď jsem těhu a teče mi stejně. Myslím, že to může být způsobeno i tím Utrogestanem. Stejně tak mě od toho řína začaly poprvé v životě hodně bolet před menzes prsa, i když jsem těhu nebyla, teď jsem a bolej stále. Moc ti ale přeju, aby to vyšlo, na příznaky ale nedávej,pouze na pozitivní test vsázej nebo krevní test.Přeju ti hodně štěstí. ![]()
děkuji, ale já brala ten Ultrogestan 1,5 dne, pak jsem bohužel potratila a je to nyní 3 měsíce
nedělám si až tak velké naděje, ale podle těch příznaků, chci doufat, že to vyšlo, mlezivo mi ještě neteklo a to jsem se na to soustředila mnohem více než nyní, kdybych brala nějaké hormony, řekla bych, že to mám rozházené, ale nevím zda za tak krátkou dobu, co jsem brala ten Ultrogestan je možné to rozházet ![]()
Já to mlezivo také dříve neměla, v každém případě ti opravdu přeji, ať to vyjde.
![]()
Moc držím palečky…
jo a já na začátku těhu taky jen spala a spala ![]()
ahoj holky,
tak jsem se vrátila od paní doktorky a jsem vcelku klidná a spokojená.
Na utz viděla hodně zvýšenou sliznici, větší dělohu a i folikuly. Příští pondělí jdu znova a veme mi krev.
děkuji za odpovědi a za podporu
ahoj holky,
tak jsem se vrátila od paní doktorky a jsem vcelku klidná a spokojená.
Na utz viděla hodně zvýšenou sliznici, větší dělohu, příští pondělí jdu znova a veme mi krev.
děkuji za odpovědi a za podporu
ještě se zeptám, nebrala jste některá vitamín MACA, ten prý taky může způsobit zvýšený prolaktin????
děkuji za odpověď
ahojky..tak to vypada nadejne..ja jsem po tom co jsem ti sem psala sla do sprchy a taky jem tam mela bily cosi ale netece to..no ja jsem brala utrogestan od 8.tt dve baleni a ted uz ho neberu asi tyden skoro..drzim ti palecky a klidne uz zkusi i ten testik..ja beru kyselinu listovou a spofavit..to mi radil doktror a jsem spokojena..