Mlíčko Hipp

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
51
27.6.05 09:37

Mlíčko Hipp

Nemáte někdo zkušenosti s mlíčkem Hipp 1?Rozpouští se dobře,je zahuštěné,aby mimčo neublinkávalo a nebolelo ho bříško?
Díky za zkušenost markote

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
116
27.6.05 09:49

Ahoj Markote,
náš malý byl brzy na umělém mlíčku a po různých experimentech s Nutrilonem, s Bebou s bifidusem a s Hamilonem jsme skončili až do pokračovacího mléka u Hippu. Malému chutnal, velmi dobře se rozpouští a s ublinkáváním ani s bolením bříška jsme nikdy problémy neměli. I cena je u nás příznivá, balení 350 g stálo 68,– Kč.Ovšem pokračovací Hipp 2 už tak dobrý nebyl. Špatně se romíchával, tvořily se kousky, musela jsem míchat zvlášť v misce metličkou a potom přelívat do lahve, takže jsme s ním přestali. Ale Hipp 1 bez problémů. Nyní je malému 16 měsíců, pije Hamilon a střídám se Sunarem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.6.05 11:32

Taky se připojuji s obdobnou zkušeností, vyzkoušeli jsme snad všechny UM na trhu ( dcerka v cca. 6 měsících odmítala mléko), Hipp se velmi špatně rozpouštěl, bylo nutno míchat zvlášť a ještě rozupustit hrudky, takže jsem tuhle značku opustila, teď máme Sunar, ten se rozpouští dobře a taky to bylo jediné UM, které mi začala pít, podotýkám, že po dvouměsíčním bezproblémovém pití Nutrilonu (od 4 do 6 M).
 Alena

• Citovat
  • Upravit
1128
27.6.05 14:12

Ahoj přidávám se k holkám, s mlíkem Hipp jsem taky neměla dobré zkušenosti, dělají se tam hrudky a ucpával se malýmu dudlík. Do roka jsem dávala Nutrilon, teď máme Sunar a obojí je v pohodě. Ahoj Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí