Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Čau holky drbalky,
tak dneska jsem měla v noci šok.
Asi před třema dny jsem svého 3měsíčního prdolu přestěhovala za jeho bráškou do pokojíku.Vytáhla jsem úplně nové chůvičky.Co se ale stalo.Bylo asi půl druhé ráno,když se z mikrofonu ozýval pláč.Připadalo mi to jako ten starší,bylo mi to divné,protože oba kluci spí snad bez hnutí celou noc.když jsem však stála přesně v půlce mezi jejich pokojem a ložnicí byla jsem v šoku.
Z vysílačky se ozývá pláč,v pokojíčku byl naprostý klid a kluci spí.
Stalo se vám někdy,že jste měli na příjmu někoho úplně cizího?
To bylo fakt super,klepu se ještě ted´.
ahojky,
taky se mi to stalo, že jsem „hlídala“ sousedku:-) Od toho by chůvičky měly mít volbu kanálu (my máme A,B, C, D), ale i tak se mi to stalo.
Hlavně, že tvoje děti spinkají jako andílci!
Jana + Kačenka 6m
Ahoj, taky se mi to stává, mám jenom na přepínání kanál A a B, tak to jednou za čas přepnu, je chvíli klid, potom se to zase chytne, tak to zase přepnu a tak pořád dokola. Někdy chůvička dost hlasitě chrčí, což je dost nepříjemné, ikdyž se ztlumí. Je to holt technika…
Ahoj Markote,
taky se přidávám do klubu šmíráků cizích dětí, doma se nám to sice nestává, ale u babičky naprosto pravidelně, a ještě jsme nepřišli na to, kdo ze sousedů má mimi a stejný chůvičky jako ma… a občas jsou teda na to dítko dost sprostý
Vloni jsme byli na dovče s bandou prcků a rodičů, chůviček se sešlo asi šest, a všechny děti pravidelně plakaly z tý naší, celkem jsem se naběhala
![]()
Šárka
Sousedka má stejnou chůvičku jako my a říkala mi že tuhle slyšela plakat naší Elišku v její vysílačce.Tak jsme se domluvily a každá jsme si dalay jinej kanál.
Binky+Eliška
My tu mame nekde sousedy, co maji zrejme chuvicku pustenou cely den…a tak casto vyslechneme nechtene hadku rodicu, rev starsiho ditete, kdyz dostane pohlavek atd. Je uplne jedno na jakem to mame kanale uz nam to stalo na obou takze zrejme take prepinaji… ![]()
Na druhou stranu jsme ted byli na „plavaci“ dovolene s ostatnima maminkama a miminkama a tech Phillips chuvicek tam bylo asi 10 stejnych takze stejne musely byt nektere naladene na stejnem kanalu a presto chytaly jenom ten „svuj“ signal. Pry by mely byt kazda trosku na jine frekvenci. Takze ti nasi sousede maji zrejme asi nahodou uplne stejnou chuvicku s uplne stejnou frekvenci, no smula
Jana
Ahojky.
Při rozhodování jakou chůvičku koupit,jsem dala na kamarádku,která měla podobné zkušenosti jako Vy.Vybrali jsme nakonec přímo vysílačky s funkcí baby chůvičky.Máme Binatone MR 600.na výběr je okolo 50kanálů a opravdu se mi nestalo,že bych zaslechla jiné mimi.Jsem s nimi spokojená moc a do budoucna jdou použít jako vysílačky.
Taky bych byla v šoku slyšet pláč a naše mrně spinká jak špalek.
Přejem hezké spinkání
N+Niki 10m
Ahoj,
nám se stalo málem něco podobného. Naštěstí jsme si včas uvědomili, že sousedi mají úplně stejný typ chůvičky, tak jsem to vyzkoušeli, máme také kanál A, B, C, D, aby nedošlo k podobné situaci jako u mnoha z Vás. Naladili jsme se každá na jiný kanál a máme pokoj. ![]()