Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj, tak my máme Hipp 1 plus probio, malému docela chutná, přidávám mu do toho Nutriton na zahuštění, protože mi docela dost blinká
Zkoušeli jsme i Bebu AR.. to je na ublinkávání a ta mu moc nejede
Ten Hipp je takovej sladší bych řekla a hustější. Nám sedl dobře ![]()
nám Hipp hodně chutnal, ale byl dost hustý - skoro bych řekla až kašovitý a malá se mi po něm totálně zabetonovala
Navíc byl poměrně takový mastný a špatně se umýval z lahviček - byli takové pořád mastné
Ovšem kdyby dceři chutnala a neměla po něm betonárku, tak u něj zůstaneme…
No je fakt, že je mastnější
vymejvám jarem a vyvařuju. A o proti Bebě se i hůř rozpouští
Ale chutná a neblinkáme
kakáme po něm docela dobře, není to jako po MM, ale řekla bych že dobrý
Zkus UM od Hami, sestra ho dávala dceři a chválila si to
Já mám vyzkoušený zatím jen Hipp a Bebu.
já dala Hipp probio, vypil 3 flašky, 4.už nechtěl, pak mi 6 hodin křičel bolestí a hlady. dala jsem mu mlíčko, který jsme papali předtím (nutrilon-kolika) vypil to, a díky bohu i kakal, ale co ze sebe to dítě dostalo nechápu do dnes. chudinka. Ale na každé mimi působí něco jiného.
Určitě hipp combiotik, pač ten druhý hipp končí výrobu, viděla jsem to někde na jejich stránkách myslím, tak ať mimčo nezvykáš na něco co bys za pár týdnů musela změnit…
Mám dotaz, chceme přejít na mléko Hipp (malá má 3 měsíce), líbí se mi Hipp 1 Plus probio, ale nikde ho už neprodávají. Všude nabízí jen Hipp Bio Combiotik. Plus by mělo být i sytější a hutnější, chtěla jsem ho zkusit místo zahušťování nutritonem - malá trochu ublinkává. Nevíte, zda to Plus bylo skutečně už zrušeno? Na webu Hippu ho mají mezi počátečními mléky, ale v eshopu nenabízí. Informaci o ukončení výroby jsem nikde neobjevila. Moc díky za případné info.
Zdravím,
já dokrmuji čtyřměsíční holčičku Hipp bio com. a jsem moc spokojená. Malá hodně trpěla na koliky. Po Hippu má pravidelnou stolici, bříško nebolí a chutná jí! Předtím jsem zkusila Nutrilon a ten jí nevyhovoval-bolení bříška.
hodně štěstí při výběru.
Tak jsem zjistila u výrobce, že ta plus mléka se fakt jen doprodávají. Zkusíme ten combiotik, snad zabere. Zkoušela jsem už nutrilon, sunar - po obojím strašné koliky a potíže s kakáním.
Ahoj holky.. prodávám Nutrilon 2 HA za dobrou cenu kdyby ste měla některá zájem tak napište ![]()
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Ahojda maminy
tak máme test na Hipp bio combiotick,zatím nám chutná
ještě ho zahuštuji Nutritonem a dobrý..už ani prdíky tolik nemáme,ale nechci to zakřiknout
už jsem měla pro malou Nutrilon 3 druhy,Bebu sensitive..ale Hipp zatím dobrý.Jen doufám že to dobře nedělá ten Nutriton na zahuštění,protože ten jsem začala dávat poprvé s Hippem
Jinak po Nutrilonu- kakáme..řídké,tmavě zelené a trochu ublinkáváme
,Beba-kakáme..hodně tuhý dvou barevné bobky tmavě zelené.Hipp bio com.-kakáme hořčice zatím bez problému ![]()
Jinak kdyby měl někdo zájem tak mám nové balení Nutrilonu nenatal 4×,Nutrilon confort 1×,Nutrilon anti colic 1×…nakoupila jsem to jak jsem zkoušela mlíčka a vždycky jsem vypotřebovala tak 1 balení a druhé ne ![]()
Holky, co myslíte, co je blíž Hippu - Hami nebo babylove? Klidně i pocitově, prostě co byste volili. Za 2 měsíce chceme přejít kvůli ceně..
@rejžička píše:
Holky, co myslíte, co je blíž Hippu - Hami nebo babylove? Klidně i pocitově, prostě co byste volili. Za 2 měsíce chceme přejít kvůli ceně..
Ahoj,já používala Hami 2,ale po nějakém čase mi ho začala blinkat,ale až když měla Hami 2,takže jsem přešla na Nutrilon. Zkusily sme vše Sunar-po tom nemohla kakat,bebu-ta jí nechutnala,takže zvítězl Nutrilon.
Ale jinak mam s Hami dobré zkušenosti,moje starší děti na něm vyrostly ![]()
Hippu bych řekla, že blíž nemá nic, mě příjde úplně jinačí než všechna mlíka dohramady.
Ale Babylove doopravdy doporučuju a za tu cenu si myslim, že se vyplatí vyzkoušet. ![]()
Ahoj holky přemýšlím o tom, že začnu používat mlíčko od Hippu.
Ale nevím jestli Hipp PLUS 1 Probio nebo HiPP BIO Combiotic 1. Nějak jsem mezi nimi neobjevila rozdíl.
A jaké máte zkušenosti s tímhle mlíčkem???