Mlíčko Hipp

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
weruuunka
25.5.11 11:10

Mlíčko Hipp

Ahoj holky přemýšlím o tom, že začnu používat mlíčko od Hippu. :lol: Ale nevím jestli Hipp PLUS 1 Probio nebo HiPP BIO Combiotic 1. Nějak jsem mezi nimi neobjevila rozdíl. :oops: A jaké máte zkušenosti s tímhle mlíčkem??? :?:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76
26.5.11 12:40

Ahoj, tak my máme Hipp 1 plus probio, malému docela chutná, přidávám mu do toho Nutriton na zahuštění, protože mi docela dost blinká :cry: Zkoušeli jsme i Bebu AR.. to je na ublinkávání a ta mu moc nejede :-? Ten Hipp je takovej sladší bych řekla a hustější. Nám sedl dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Boo
264
27.5.11 10:00

nám Hipp hodně chutnal, ale byl dost hustý - skoro bych řekla až kašovitý a malá se mi po něm totálně zabetonovala :zed: Navíc byl poměrně takový mastný a špatně se umýval z lahviček - byli takové pořád mastné :think: Ovšem kdyby dceři chutnala a neměla po něm betonárku, tak u něj zůstaneme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
27.5.11 12:46

No je fakt, že je mastnější :-? vymejvám jarem a vyvařuju. A o proti Bebě se i hůř rozpouští :-? Ale chutná a neblinkáme :-) kakáme po něm docela dobře, není to jako po MM, ale řekla bych že dobrý :-) Zkus UM od Hami, sestra ho dávala dceři a chválila si to :palec: Já mám vyzkoušený zatím jen Hipp a Bebu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
18.8.11 09:57

já dala Hipp probio, vypil 3 flašky, 4.už nechtěl, pak mi 6 hodin křičel bolestí a hlady. dala jsem mu mlíčko, který jsme papali předtím (nutrilon-kolika) vypil to, a díky bohu i kakal, ale co ze sebe to dítě dostalo nechápu do dnes. chudinka. Ale na každé mimi působí něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8petule8
18.8.11 10:27

Určitě hipp combiotik, pač ten druhý hipp končí výrobu, viděla jsem to někde na jejich stránkách myslím, tak ať mimčo nezvykáš na něco co bys za pár týdnů musela změnit…

• Citovat
  • Upravit
katul 23
15.11.11 17:21

Mám dotaz, chceme přejít na mléko Hipp (malá má 3 měsíce), líbí se mi Hipp 1 Plus probio, ale nikde ho už neprodávají. Všude nabízí jen Hipp Bio Combiotik. Plus by mělo být i sytější a hutnější, chtěla jsem ho zkusit místo zahušťování nutritonem - malá trochu ublinkává. Nevíte, zda to Plus bylo skutečně už zrušeno? Na webu Hippu ho mají mezi počátečními mléky, ale v eshopu nenabízí. Informaci o ukončení výroby jsem nikde neobjevila. Moc díky za případné info.

• Citovat
  • Upravit
16.11.11 10:27

Zdravím,

já dokrmuji čtyřměsíční holčičku Hipp bio com. a jsem moc spokojená. Malá hodně trpěla na koliky. Po Hippu má pravidelnou stolici, bříško nebolí a chutná jí! Předtím jsem zkusila Nutrilon a ten jí nevyhovoval-bolení bříška.
hodně štěstí při výběru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katul 23
16.11.11 10:33

Tak jsem zjistila u výrobce, že ta plus mléka se fakt jen doprodávají. Zkusíme ten combiotik, snad zabere. Zkoušela jsem už nutrilon, sunar - po obojím strašné koliky a potíže s kakáním.

• Citovat
  • Upravit
668
16.11.11 11:55

Ahoj holky.. prodávám Nutrilon 2 HA za dobrou cenu kdyby ste měla některá zájem tak napište :-)
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
5.2.12 16:58

Ahojda maminy :mavam: tak máme test na Hipp bio combiotick,zatím nám chutná :palec: ještě ho zahuštuji Nutritonem a dobrý..už ani prdíky tolik nemáme,ale nechci to zakřiknout :! :! už jsem měla pro malou Nutrilon 3 druhy,Bebu sensitive..ale Hipp zatím dobrý.Jen doufám že to dobře nedělá ten Nutriton na zahuštění,protože ten jsem začala dávat poprvé s Hippem :lol: Jinak po Nutrilonu- kakáme..řídké,tmavě zelené a trochu ublinkáváme :poblion: ,Beba-kakáme..hodně tuhý dvou barevné bobky tmavě zelené.Hipp bio com.-kakáme hořčice zatím bez problému :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
5.2.12 17:08

Jinak kdyby měl někdo zájem tak mám nové balení Nutrilonu nenatal 4×,Nutrilon confort 1×,Nutrilon anti colic 1×…nakoupila jsem to jak jsem zkoušela mlíčka a vždycky jsem vypotřebovala tak 1 balení a druhé ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
31.3.12 09:15

Holky, co myslíte, co je blíž Hippu - Hami nebo babylove? Klidně i pocitově, prostě co byste volili. Za 2 měsíce chceme přejít kvůli ceně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
31.3.12 09:19
@rejžička píše:
Holky, co myslíte, co je blíž Hippu - Hami nebo babylove? Klidně i pocitově, prostě co byste volili. Za 2 měsíce chceme přejít kvůli ceně..

Ahoj,já používala Hami 2,ale po nějakém čase mi ho začala blinkat,ale až když měla Hami 2,takže jsem přešla na Nutrilon. Zkusily sme vše Sunar-po tom nemohla kakat,bebu-ta jí nechutnala,takže zvítězl Nutrilon.
Ale jinak mam s Hami dobré zkušenosti,moje starší děti na něm vyrostly :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
31.3.12 10:18

Hippu bych řekla, že blíž nemá nic, mě příjde úplně jinačí než všechna mlíka dohramady. :think: :nevim: Ale Babylove doopravdy doporučuju a za tu cenu si myslim, že se vyplatí vyzkoušet. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová