Mlíčko s kaší
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
mlíčko s kaší
Tak jsem dnes vyzkoušela mlíčko s kaší rýžový od Hami a co myslíte vydržela spát déle???
Vzbudila se o 2 hodiny dříve a řve hlad..Tak ji manžel dává mléko..Co si o tom myslíte??
Tak tedy nevím co by ji mělo nasytit
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
kdykoliv jsem malé dala na noc kaši,nebo hami extra sytící,tak se vzbudila dřív,než normálně,tak jí to nedávám a začala spát do rána ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pišiškvor píše:
Tak jsem dnes vyzkoušela mlíčko s kaší rýžový od Hami a co myslíte vydržela spát déle???![]()
Vzbudila se o 2 hodiny dříve a řve hlad..Tak ji manžel dává mléko..Co si o tom myslíte??
![]()
Tak tedy nevím co by ji mělo nasytit
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já taky když dala mlíčko s kaší od Hami, tak se mi malej vzbudil o 2 hodiy dřív
nebr to vůbec vážně, dítě, který se budí ze zvyku nebude líp spát ani kdybys ho zaplácla cementem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, to znám. Naše dítě taky nečetlo návod, že má spát po kaši celou noc
Je to normální, na některé děti tohle prostě nepůsobí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně tak
Vzbudil se dříve
Já teda na večer dávám normální kaši po lžičkách a mlíčko s kaší do lahvičky dávám, jen když jsme někde na cestách nebo,když se třeba pozdě vrátíme domů a počebuju rychle dát hají…Potomhle mlíčku je vždycky vzhuru driv…zkus třeba ještě od Nestlé…je ho míň,ale je hustější…to vydrží déle,ale taky žádná sláva ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem taky zkoušela co se dalo a pak jsem začala dávat do UM dvě-tři odměrky Nestle rýžové nemléčné první kaše. Klasické kaše jsem vůbec nedávala a kolem 18m normální večeře a pak UM před spaním.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
naše malá spí teda bez rozdílu ve večeři celou noc a mlíčko s kaší dávám jen když už je mrzutá a nechci jí trápit kaší ze lžičky..
Myslím že to fakt vliv nemá. Asi je to hodně o tom jak je dítko zvyklé se budit nebo nebudit ![]()
Kamarádky rok a půl stará holčička je schopná zdlábnout večer talíř krupičky, k tomu 200 mlíčka a stejně je za 3 hodiny vzhůru
..ale většinou zabere čaj
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pro některý děti je kaše na noc těžká a tak se budí, já jsem kaši na noc nedávala, dávám přes den a nepozoruju, že by ho zasytila víc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše malá hustou kaši nechce a to má 18. měsíců, tak nevím. Koupila jsem od Nestlé, ale o ani nepozřela. Je takové hustší a teď jsem jí nově koupila tady tohle http://www.mimi-svet.cz/…kove-2x250ml od Hami, jelikož mají osobní odběr a mám to kousek a světe div se a zblajzla ho. Zdá se mi tekutější. Pravda je, že mi spí stejně jak po mlíku tak po kaši.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tam spíš jde o to že třeba vícezrná kaše má spoustu vitamínů atd. což děti při přikrmování potřebují, to že vám o tom bude mimčo spát celou noc je výjimečné.. ale kaši bych dávala, dětem to dodá vitamínky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás je jedno co se večeří stejně se budí dvakrát v noci na jídlo
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hami kase mlickem nefunguje zato Nestle ano je perfektni mala kdyz ho vypije v 19 h tak ma hlad az v 7 rano
- načítám...
- Citovat
- Zmínit