Mlíčko s kaší

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25.10.11 22:04

mlíčko s kaší

Tak jsem dnes vyzkoušela mlíčko s kaší rýžový od Hami a co myslíte vydržela spát déle??? :-D :-D Vzbudila se o 2 hodiny dříve a řve hlad..Tak ji manžel dává mléko..Co si o tom myslíte?? 8-o 8-o Tak tedy nevím co by ji mělo nasytit :-? :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1816
25.10.11 22:10

kdykoliv jsem malé dala na noc kaši,nebo hami extra sytící,tak se vzbudila dřív,než normálně,tak jí to nedávám a začala spát do rána :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
25.10.11 22:12
pišiškvor píše:
Tak jsem dnes vyzkoušela mlíčko s kaší rýžový od Hami a co myslíte vydržela spát déle??? :-D :-D Vzbudila se o 2 hodiny dříve a řve hlad..Tak ji manžel dává mléko..Co si o tom myslíte?? 8-o 8-o Tak tedy nevím co by ji mělo nasytit :-? :-?
:lol: Ahoj :kytka: Promiň musím se smát, bo jsem si myslela jak naší malou kaše na noc zasytí a já se konečně vyspím a ejhle vůbec ne :mrgreen: A potom tady na e-mimi psalo hodně maminek, že to na prťata vážně nepůsobí :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
25.10.11 22:15

Já taky když dala mlíčko s kaší od Hami, tak se mi malej vzbudil o 2 hodiy dřív :mrgreen: nebr to vůbec vážně, dítě, který se budí ze zvyku nebude líp spát ani kdybys ho zaplácla cementem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
25.10.11 22:16

Jo, to znám. Naše dítě taky nečetlo návod, že má spát po kaši celou noc :lol: :lol: :lol: Je to normální, na některé děti tohle prostě nepůsobí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
25.10.11 22:17

Přesně tak :D Vzbudil se dříve :D Já teda na večer dávám normální kaši po lžičkách a mlíčko s kaší do lahvičky dávám, jen když jsme někde na cestách nebo,když se třeba pozdě vrátíme domů a počebuju rychle dát hají…Potomhle mlíčku je vždycky vzhuru driv…zkus třeba ještě od Nestlé…je ho míň,ale je hustější…to vydrží déle,ale taky žádná sláva :DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
25.10.11 22:30

Já jsem taky zkoušela co se dalo a pak jsem začala dávat do UM dvě-tři odměrky Nestle rýžové nemléčné první kaše. Klasické kaše jsem vůbec nedávala a kolem 18m normální večeře a pak UM před spaním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
25.10.11 22:45

naše malá spí teda bez rozdílu ve večeři celou noc a mlíčko s kaší dávám jen když už je mrzutá a nechci jí trápit kaší ze lžičky..
Myslím že to fakt vliv nemá. Asi je to hodně o tom jak je dítko zvyklé se budit nebo nebudit :think:
Kamarádky rok a půl stará holčička je schopná zdlábnout večer talíř krupičky, k tomu 200 mlíčka a stejně je za 3 hodiny vzhůru :mrgreen: ..ale většinou zabere čaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
25.10.11 23:30

pro některý děti je kaše na noc těžká a tak se budí, já jsem kaši na noc nedávala, dávám přes den a nepozoruju, že by ho zasytila víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
6.4.12 14:02

Naše malá hustou kaši nechce a to má 18. měsíců, tak nevím. Koupila jsem od Nestlé, ale o ani nepozřela. Je takové hustší a teď jsem jí nově koupila tady tohle http://www.mimi-svet.cz/…kove-2x250ml od Hami, jelikož mají osobní odběr a mám to kousek a světe div se a zblajzla ho. Zdá se mi tekutější. Pravda je, že mi spí stejně jak po mlíku tak po kaši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
6.4.12 14:13

tam spíš jde o to že třeba vícezrná kaše má spoustu vitamínů atd. což děti při přikrmování potřebují, to že vám o tom bude mimčo spát celou noc je výjimečné.. ale kaši bych dávala, dětem to dodá vitamínky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
6.4.12 14:14

nám chutná hodně tahle:http://www.zbozi.cz/…y-500g-3471/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1885
6.4.12 14:39

U nás je jedno co se večeří stejně se budí dvakrát v noci na jídlo :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.17 11:24

Hami kase mlickem nefunguje zato Nestle ano je perfektni mala kdyz ho vypije v 19 h tak ma hlad az v 7 rano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí