Mluvení s archanděly

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6024
2.2.21 15:56

@VitaminC andělé jsou bytosti z křesťanství, jóga je z jiného (východního) ranku. Tady někdo matlá více kultur dohromady a bere si z nich to, co mu vyhovuje. Co je přesně na tom kravina?
Nechápu, co tady tak startuješ po zakladatelce, chtěla pochopit, vysvětlit.
Tak pokud ty jsi v těch duchovních sférách na nějakých hladinách, které běžný lid nezná, měla bys být na věcí a nápomocna radou, vysvětlením. Tak si zamedituj s Šivou a archandělem, vylož si karty a vysvětli zakladatelce, jak to funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351
8.2.21 20:42
@vendulaaa píše:
@VitaminC andělé jsou bytosti z křesťanství, jóga je z jiného (východního) ranku. Tady někdo matlá více kultur dohromady a bere si z nich to, co mu vyhovuje. Co je přesně na tom kravina?
Nechápu, co tady tak startuješ po zakladatelce, chtěla pochopit, vysvětlit.
Tak pokud ty jsi v těch duchovních sférách na nějakých hladinách, které běžný lid nezná, měla bys být na věcí a nápomocna radou, vysvětlením. Tak si zamedituj s Šivou a archandělem, vylož si karty a vysvětli zakladatelce, jak to funguje.

Ona má ale pravdu, jóga a andělé se vůbec nevylučují, můžu potvrdit z vlastní zkušenosti. Andělé jsou i v islámu a židovství a vůbec to nevylučuje že nebyli i před tím.
Nikdo nic nematlá.
Nemám zkušenosti se Šivou ale Šaktí, což je ženský princip nebo energie. Andělů jsem viděl hafo, lítalo to ke mně skoro každou noc a možná mi s tou jógou ještě pomáhali :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
8.2.21 21:02

Doporučuji knihu Lorny Byrne Andělé v mých vlasech a další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat