Mluvení s archanděly
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Dobrý den,
bratr si našel přítelkyni, která prý vidí a mluví s archanděly a jinými bytostmi, vykládá tarotové karty. Nejhorší je, že těm přízrakům věří. Snažila jsem se k tomu něco dohledat, ale nic důvěryhodného jsem nenašla.Já mám dost rozdílný pohled na svět a myslím si, že tyto věci jsou nereálné, proto si snažím dohledat informace. Slečna trpěla kompulzivní poruchou, kdy furt kontrolovala zamknutí dveří, ale to je x let zpět a už je z toho venku. Je i toto nějaký příznak nějaké nemoci, prosím? Chápu, že zde asi žádné vědecké info nenajdu, ale momentálně mě zajímají spíš zkušenosti.
Děkuji.
Pripomina mi to jeden primer, je z jednoho serialu ale sedi to..kdyz clovek promlouva k bohu je to modlitba, kdyz buh promlouva k cloveku je to schizofrenie..taky to vidim na problemy psychicke, psychiatricke..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S těmi dveřmi to dělám občas taky, ale archandělé? No do pr****
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přiznám se, že do tarotů fušuju taky, ale mluvit s archanděli, to už je moc i na mne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co si s nima vykládá? A tím, že těm přízrakům věří myslíš co? Že věří, že s nima mluví? Nebo jim věří co jí říkají jako, že příjde konec světa?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Člověk kterého popisujes je blázen a chudák tvůj brácha…Jestli mu na ni záleží ať ji dovede na nějaké psychiatrické vyšetření ![]()
To opravdu není normální…
Nebere drogy??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Náměsíčná píše:
A co si s nima vykládá? A tím, že těm přízrakům věří myslíš co? Že věří, že s nima mluví? Nebo jim věří co jí říkají jako, že příjde konec světa?
Upřímně přesně nevím, vím, že ji nějací andělé ukázali nějakou vizi o jejím (asi minulém) životě v zahraničí, kde hořelo. Jinak furt mluví o nějakém archandělu Gabrielovi a cvičí jógu, po které občas vidí nějaké bytosti. Jógu necvičím, ale lidé, kteří ji cvičí, nic nevidí, ne? Upřímně to moc neposlouchám, přijde mi to úplně mimo realitu, tak na o to nemám moc zájem.
- Citovat
- Upravit
@Tinunka píše: Člověk kterého popisujes je blázen a chudák tvůj brácha…Jestli mu na ni záleží ať ji dovede na nějaké psychiatrické vyšetření
To opravdu není normální…
Nebere drogy??
Drogy nebere, s bratrem se nedá mluvit, jsou spolu rok a stal se z něj naprostý podpantoflák, vůbec nechápu, jak to ta holka dokázala, proto se ptám tady.
- Citovat
- Upravit
Kdyby jen mluvila s anděli, ok.
Kdyby jen řešila karty, ok.
Ale tyto dvě věci nehrají dohromady… Jako křesťanka přeci nevěřím na karty, lógr, koule a podobné věci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Starej se o sebe a nechej dospeleho bratra, at se o svuj partnersky zivot stara sam. Svagrova k pohledani.
A jinak ano - nekteri lide hovori k andelum, s andely, je to soucasti meditaci, jogy apod.
Pokud jsi typ cloveka, co si vecer pusti ordinaci, tak tomu opravdu porozumnet nemuzes.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi bych nechala bratra, ať si dělá, co chce, sebe bych tím netrapila, ale rozumím, že pokud jste si blízcí, není Ti to úplně jedno.
Je možné, že je to jenom sugesce, že třeba neříká pravdu, že se jedná o nějakou poruchu osobnosti, že se do toho prostě jenom "zazrala "a časem ji to pustí samo. Lidi někdy mají různá období
.
Možnosti je dost. Netrap se tím, Ty s ní žít nemusíš. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kolik jí/jim je let? Někteří lidi i po dvacítce mají divokou pubertu a snaží se odlišit něčím “zajímavým”, jako jiní v patnácti. Jinak tarotové karty se prodávají i andělské s výkladem andělů, měla jsem je v ruce, třeba vychází z něčeho podobného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hlavně ať si brácha drží peněženku, aby přítelkyně náhodou jeho penězma neplatila za archanděly útratu v hospodě, až to otevřou. Jinak obecně jakékoliv patlání a rozmazlování ženské vede k podpantofláctví a výstavním parohům…zaměstnat divoženku domácíma pracema, až se jí bude vařit voda v (_I_) a bude po archandělech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nech je zit, at si dela kazdy co chce. Skodi ti? Jestli ne, starej se o sebe a svuj zivot ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
bratr si našel přítelkyni, která prý vidí a mluví s archanděly a jinými bytostmi, vykládá tarotové karty. Nejhorší je, že těm přízrakům věří. Snažila jsem se k tomu něco dohledat, ale nic důvěryhodného jsem nenašla.
Já mám dost rozdílný pohled na svět a myslím si, že tyto věci jsou nereálné, proto si snažím dohledat informace. Slečna trpěla kompulzivní poruchou, kdy furt kontrolovala zamknutí dveří, ale to je x let zpět a už je z toho venku. Je i toto nějaký příznak nějaké nemoci, prosím? Chápu, že zde asi žádné vědecké info nenajdu, ale momentálně mě zajímají spíš zkušenosti.
Děkuji.