Mluví a mluví a mluví. A mluví...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18305
11.4.10 20:17

Děvčata, když vám v této situaci docházejí nápady, pusťte si na DVD film „Policajt ze školky“ s Arnoldem Schwarzeneggerem… :mrgreen:

To byl samozřejmě vtip…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
11.4.10 20:27

:lol: bude už jen hůř. Počkej až příjdou otázky typu, „proč si nemá teta stejné příjmení jako strejda?“ Při odpovědi, že se nevzali se hned ptá „proč?“ …

Juro u tohodle filmu se mi akorát vybaví památná věta: „Kluci mají penis a holky vagínu.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
11.4.10 20:28

No a mně se vybaví Arnold, jak řve: „Tííchóóóóó.....“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
11.4.10 21:24

ahoj no dítě není rádio a nejde jej otočením knoflíku vypnout. sama jsem takovýto problém nikdy nezažila, ač mi děti doma pořád mluví, tak se museli odmala naučit samostatnosti a nikddy jsem je neučila , že by ke hraní potřebovaly maminku… jinak pokud z holky šílíš tak doporučuji navštívit nějaké mateřské centrum,nebos e navštěvuj s nějakoi maminkou co má dítě ve stejném věku ,aby si děti hrály spolu, holt jednomu dítěti je asi dost smutno … přeji hodně štěstí a nenechávej se moc vytočit , děti to skutečně umí na jedničku zkoušejí co sneseme, musíš jí dát meze… naučit ji režim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
11.4.10 21:44

znam a ver mi ze az bude chtit KONKRETNI odpovedi tak bude hur- M si rano prohlizela kalhotky jestli tam nema krev… ze pry taky nechce miminko- probiraly jsme menstruaci, jak se miminko dela jeste ne- uffff

otazky tipu - proc jsi me narodila, proc se nejmenuju jako Andulka Chocholouskova, proc tam mas krev, proc neprijdes az v pul osme, kdy bude ten kveten, proc nemuzu na klucici zachod, proc musim do skolky kdyz chci zustat v jelsich, proc mam hnede oci , proc prsi, jak by me to auto prejelo, jak se jmenuje tahle znacka, proc musim vydrzet az to vyridis s panem policajtem( bohudik ty otazky nemely navaznost ale na poznamku u bezne kontroly- ted to musis chvili vydrzet- rekla ze NE- tak me bere slak…nastesti policajta taky pri pohledu na ni :-) ) tak proste tyhle otazky poterbuji u M konkretni odpovedi a ne jen treba bezmyslenkovite hmm jo ne… opakovani… a to je teprv mazec

tuhl me spucovala - no ale vysvetli mi to poradne co to znamena- at to pochopim- kdyz jsem ji rekla ze ta znacka je pozor smyk…

co to je za znacku maminko??
pozor smyk

hmm a co to je smyk?

to ze se to muze klouzat

a proc se to muze klouzat?

protoze kdyz prsi tak to tu klouze

a proc??

no protoze tu jsou koleje a kdyz prsi tak ty koleje klouzou a kdyz po nich jedeme autem tak by na m to mohlo ujet a my bychom mohli nabourat

no to mi musis prece vysvetlit poradne abych to pochopila
:roll: :roll: :roll:

FAKT bude hur ale ver ze v tom nejsi sama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
11.4.10 21:45

hihihi, parádně jsme se nad „problémem“ zakladatelky s manželem zasmáli… :lol:
taky jsou dny, kdy Kubíka přemlouvám,že už je večer,že už i ptáčci spinkají,že večer už se nemluví… :lol:

Ale sotva oči otevře - Mamito,čo to je? Poď snidat. Dej mi jobut…a on si okecává i co dělá,sám pro sebe…jako kolovrátek

Jenomže u nás je bohužel jasné po kom to má… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30664
11.4.10 21:53

Asi vás neuklidním, ale starší syn (20) mlel a mlel a mlel a mele pořád, večer ho musím vytlačit z mého pokoje a zavřít, jinak bych snad ani nešla spát :mrgreen:

A ty otázky, když byl ještě prcek…

Kde je peklo?
Kolik vody teče v řece?
Proč si teta dává do slipů papír? :mrgreen:
Proč má ten pán tak tlusté obočí?
Co ten pán žele(žere)?

A mohly bychom tu být až do rána 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
11.4.10 21:58

Normalne popisujes moje prostredni dite :mrgreen: cely den nezavre hubu a zvani a zvani a zvani :lol: ja uz si tak nejak zvykla a kdyz si zvani u hry jen tak pro sebe vypinam a neposloucham (nekolikrat se mi vymstilo, pac pak najednou registruju otaznik na konci vety a automaticky prikyvnu a pak se nestacim divit k cemuze jsem to svolila :lol: :lol: )
Zatim si muzes pomalu zvykat a psychicky se pripravovat na otazky „A Prooooooc…“ snazim se odpovidat a obcas kupodivu zabere „Pro slepici kvoc“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
11.4.10 22:25

:-) U nás je to u staršího od 1,5 roku a doposud to není o moc lepší. Uklidním tě - zvykneš si a naučíš se vypnout.
Jeho mladší bratr mluví sice hůř, nicméně už se taky rozkecává, taktéž začíná mluvit nepřetržitě, tak se s manželem těšíme, až nás jednou uštěkají …

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
11.4.10 22:47
laducha píše:
Asi vás neuklidním, ale starší syn (20) mlel a mlel a mlel a mele pořád, večer ho musím vytlačit z mého pokoje a zavřít, jinak bych snad ani nešla spát :mrgreen:

A ty otázky, když byl ještě prcek…

Kde je peklo?
Kolik vody teče v řece?
Proč si teta dává do slipů papír? :mrgreen:
Proč má ten pán tak tlusté obočí?
Co ten pán žele(žere)?

A mohly bychom tu být až do rána 8-)

Tak teď jsem se pobavila :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Až tohle přijde, budu si to někam psát, abych to nezapomněla.

CD s pohádkama vyzkouším, ty v TV ji neberou ani náhodou. Do MC ani ke kamarádkám nemůžu, jsem na 2 měsíce mimo domov, tak trochu v buši, i do obchodu to mám několik km.

Díky za zasmání, docela to pomohlo. Jdu nabírat síly na další den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
12.4.10 06:29

Ahoj,

chci Tě povzbudit, že je to normální. Synovi je 5 a jede takto několik let a neustále po mně požaduje povídat si o dinosaurech, evoluci, kam jdou lidi po smrti, jak se co dělá, kam pojedem, kdo přijede, kdy přijede táta - pořád dokola, pusu nezavře, kolikrát před ním zdrhám. Zachránila mě školka, kam chodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
12.4.10 06:56

Už název diskuse mě pobavil :))) Mám to doma ve dvojím vydání, starší dcera začala filozofovat a mlet v 1,5 roce, dodnes se ještě nezastavila, mluví i ze spaní. Moje matka je taky hodně mluvná … skočit jí do řeči býval vždycky problém, muselo se počkat, až jí dojde dech .. Teď, s dcerou, musím občas nahlas zařvat, když se chci dostat ke slovu. Mladší začíná už taky rozvazovat … dost často je to u nás na Chocholouška, protože od 6 ráno do půl devátý večer si připadáš jako makléř na burze .....

Věř mi, že ve dvou letech je to ještě ROZTOMILÉ, na zabití je to až později :lol: :lol: :lol:

(Jen ještě poznámka - mám kamarádku, ta má taky dvě dcery- obě začaly mluvit hodně pozdě a ta starší, je jí 6, jako mé Elišce, má doteď velké problémy s mluvou a výslovností. Tak to si vždycky říkám zaplať pánbůh za ty moje žvanilky!!!!!!)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43073
12.4.10 07:07

Jsem viděla v buse perfektní dítě s otázkami „a proč…?“
zajímavé bylo, že ona (holčička) rovnou začínala i odpovědi (slovem „protože“, nebo „aby“) a babička musela doplňovat jako v nějakém pravopisném cvičení :-))

" a proč je ta silnice tak díratá?…Protože....."

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
12.4.10 21:47

U nás je to pravej opak..snažím se jí rozmluvit..nejradši by seděla pořád u tv..ale věřím,že je to vyčerpávající…co bych já za to dala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
12.4.10 23:32

Tak jsem si tak vzpomněla na Kubovo - Tak ti pěkně děkuji, maminko, že jsi mi to tak hezky vysvětlila… A dnešní - To má pívo, pán? (vyšel pán z vrátek a nesl flašku slivovice)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí