Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj všem! Mám dotaz ohledně mluvící pejskovi sestřičky od Fisher Price. Má jí někdo z vás a může mi říct, jestli vám taky hraje jen části písniček? Je mi to divné, objednávala jsem z internetu a jsem docela zklamaná. Zkoušela jsem u kamarádky mluvící pejska a ten hrál vždycky celou písničku. Pro mojí dcerku jsem chtěla pejskovu sestřičku a dneska jsem jí doma zkoušela a ta melodie jakoby odezní doztracena a nedohraje celá písnička. Má to takhle být? Je to normální? Doufám, že jsem nekoupila nějakej aušus ![]()
Máte zkušenost s Fisher-Price Mluvící pejsek?
Přidejte zkušenost s Fisher-Price Mluv...Nemám, ale tuhle jsem četla pro mě naprosto novou informaci
Týkala se teda zpívající panenky myslim, ale třeba to bude podobně… že ty hračky mívaj někde takovou plastovou zarážku, aby se jim v obchodě nevybily hned baterky, když to lidi všemožně zkoušej. A že po vytahnutí pak ta hračka hraje „normálně“. Nemám ale osobní zkušenost.
@krtek93 je to tak
je to aby si to lidi mohli vyzkoušet v obchodě a baterky byly ok
@šílenámáma píše:
Musíš oddělat pojistku![]()
Já bych se nesmála, já na to v tý diskusi koukala taky jak puk
ty pojistky (nenápadnej kousek plastu strčenej mezi baterku a kontakt), který znemožněj fungování úplně, znám, ale tohle je pro mě novinka ![]()
@Lucienkaaa Také jí doma máme, pořizovala jsem jí dceři k vánocům, též hrála jen půlku pisníčky, taky jsme museli oddělat pojistku a funguje jak má. Co jsem se pak dočetla, tak to výrobce dělá schválně.
My sestřičku máme, žádná pojistka tam teda nebyla, ale dobrý postřeh, snad pomůže. Písnicky hraje celé. Jinak malá si s ní vyhrála dost, máme ji už přes rok, i když se jí ze začatku bála
@Lucienkaaa musíš to přenastavit vzadu, pod kabátkem. Zvolíš si tam hlasitost a hraje to pak celé, na levé nožičce pak přepínáš módy/vypínáš.
Všem moc díky holky
Na jednu stranu si připadám jak deb.il
ale na druhou se mi dost ulevilo
Jdu to zkusit… Ještě jednou díky ![]()
Tak paráda, funguje to
Já jsem právě tu pojistku měla vytaženou, tak mi to přišlo divný, ale musí se ještě přepnout vzadu ten mód. Oni to tam i píšou pro takový jako jsem já
ale bylo to vzadu na tom kabátku a já jsem to nechtěla vyndavat z tý krabičky
Tak pro příště jsem poučená ![]()
Ahoj, chci se jen zeptat, jestli je pejskova sestřička stejně přecitlivělá jako pejsek? Máme už pár let pejska ještě po první dceři a o toho se stačí otřít a už reaguje. Vadí mi to, protože když se s tím dítě muchluje, tak to nestihne dozpívat jedinou písničku do konce. Poučil se za ty roky výrobce?
@Antonie Bolavá píše:
Ahoj, chci se jen zeptat, jestli je pejskova sestřička stejně přecitlivělá jako pejsek? Máme už pár let pejska ještě po první dceři a o toho se stačí otřít a už reaguje. Vadí mi to, protože když se s tím dítě muchluje, tak to nestihne dozpívat jedinou písničku do konce. Poučil se za ty roky výrobce?
Nepoučil, taky mě to pěkně štve ![]()
@Lucienkaaa píše:
Nepoučil, taky mě to pěkně štve
Hmmm, taky už jsem zjistila
Škoda
@Antonie Bolavá hlavně v noci super, to hraje snad pořád tak už jsme Vali naučila že pejsek v noci spí mimo postel
![]()