Mluvící pejskova sestřička FP

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3162
8.1.15 15:05

Mluvící pejskova sestřička FP

Ahoj všem! Mám dotaz ohledně mluvící pejskovi sestřičky od Fisher Price. Má jí někdo z vás a může mi říct, jestli vám taky hraje jen části písniček? Je mi to divné, objednávala jsem z internetu a jsem docela zklamaná. Zkoušela jsem u kamarádky mluvící pejska a ten hrál vždycky celou písničku. Pro mojí dcerku jsem chtěla pejskovu sestřičku a dneska jsem jí doma zkoušela a ta melodie jakoby odezní doztracena a nedohraje celá písnička. Má to takhle být? Je to normální? Doufám, že jsem nekoupila nějakej aušus :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Fisher-Price Mluvící pejsek?

Přidejte zkušenost s Fisher-Price Mluv...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
šílenámáma
8.1.15 15:08

Musíš oddělat pojistku :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22772
8.1.15 15:09

Nemám, ale tuhle jsem četla pro mě naprosto novou informaci :lol: Týkala se teda zpívající panenky myslim, ale třeba to bude podobně… že ty hračky mívaj někde takovou plastovou zarážku, aby se jim v obchodě nevybily hned baterky, když to lidi všemožně zkoušej. A že po vytahnutí pak ta hračka hraje „normálně“. Nemám ale osobní zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šílenámáma
8.1.15 15:10

@krtek93 je to tak :-) je to aby si to lidi mohli vyzkoušet v obchodě a baterky byly ok

• Citovat
  • Upravit
22772
8.1.15 15:12
@šílenámáma píše:
Musíš oddělat pojistku :mrgreen: :mrgreen:

Já bych se nesmála, já na to v tý diskusi koukala taky jak puk :mrgreen: ty pojistky (nenápadnej kousek plastu strčenej mezi baterku a kontakt), který znemožněj fungování úplně, znám, ale tohle je pro mě novinka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šílenámáma
8.1.15 15:17

@krtek93 by mě zajímalo kolik lidí to pošle na reklamaci :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1018
8.1.15 15:22

@Lucienkaaa Také jí doma máme, pořizovala jsem jí dceři k vánocům, též hrála jen půlku pisníčky, taky jsme museli oddělat pojistku a funguje jak má. Co jsem se pak dočetla, tak to výrobce dělá schválně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
8.1.15 15:26

My sestřičku máme, žádná pojistka tam teda nebyla, ale dobrý postřeh, snad pomůže. Písnicky hraje celé. Jinak malá si s ní vyhrála dost, máme ji už přes rok, i když se jí ze začatku bála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
8.1.15 15:44

@Lucienkaaa musíš to přenastavit vzadu, pod kabátkem. Zvolíš si tam hlasitost a hraje to pak celé, na levé nožičce pak přepínáš módy/vypínáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3162
8.1.15 18:58

Všem moc díky holky :hug: Na jednu stranu si připadám jak deb.il :oops: ale na druhou se mi dost ulevilo :lol: Jdu to zkusit… Ještě jednou díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3162
8.1.15 19:24

Tak paráda, funguje to :mrgreen: Já jsem právě tu pojistku měla vytaženou, tak mi to přišlo divný, ale musí se ještě přepnout vzadu ten mód. Oni to tam i píšou pro takový jako jsem já :lol: ale bylo to vzadu na tom kabátku a já jsem to nechtěla vyndavat z tý krabičky :roll: Tak pro příště jsem poučená :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
11.1.15 14:32

Ahoj, chci se jen zeptat, jestli je pejskova sestřička stejně přecitlivělá jako pejsek? Máme už pár let pejska ještě po první dceři a o toho se stačí otřít a už reaguje. Vadí mi to, protože když se s tím dítě muchluje, tak to nestihne dozpívat jedinou písničku do konce. Poučil se za ty roky výrobce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3162
8.2.15 15:58
@Antonie Bolavá píše:
Ahoj, chci se jen zeptat, jestli je pejskova sestřička stejně přecitlivělá jako pejsek? Máme už pár let pejska ještě po první dceři a o toho se stačí otřít a už reaguje. Vadí mi to, protože když se s tím dítě muchluje, tak to nestihne dozpívat jedinou písničku do konce. Poučil se za ty roky výrobce?

Nepoučil, taky mě to pěkně štve :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
8.2.15 21:49
@Lucienkaaa píše:
Nepoučil, taky mě to pěkně štve :cert:

Hmmm, taky už jsem zjistila :| Škoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59358
8.2.15 21:52

@Antonie Bolavá hlavně v noci super, to hraje snad pořád tak už jsme Vali naučila že pejsek v noci spí mimo postel :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí